Bu aldatmak değil de ne?

yorum yazmak ne kadar kolay...
acaba aynı şeyler başına gelince düşünceler ve uygulamalarda aynı buraya yazdığı gibimi olurdu bazı arkadaşların merak ediyorum doğrusu...

konu sahibi çaresiz boşanmayı düşünmüş ama ailesi bebeği istemiyor..
desteğide yok..
Allah yardımcısı olsun....

Kötü birşey söyleyen olmadı ki berre :26: Ben mi kacırdım?

Onu düşünmeye sevkediyoruz. Kafa karışıklığını üstünden atması için yardım ediyoruz. Onun göremediklerini görmeye calısıyoruz. Ona boşan diyemeyiz zaten :S

Bence siz aldatılmadığınıza inanmak istiyosunuz yani eşiniz sizi ikna etsin istiyosunuz o yüzden sorma çabası içindesiniz ama dikkat edin böyle bu olaya kendinizi aşırı takıp da bebeğinize zarar vermeyin biliyorum takılmıycak gibi değil ama en azından bebeğinizin sağlığı şu durumda daha önemli olmalııı

Kötü birşey söyleyen olmadı ki berre :26: Ben mi kacırdım?

Onu düşünmeye sevkediyoruz. Kafa karışıklığını üstünden atması için yardım ediyoruz. Onun göremediklerini görmeye calısıyoruz. Ona boşan diyemeyiz zaten :S

seni kasdetmedim tatlım...
ama konu sahibi hamile ve en hassas dönemleri...
zaten burda söylenilenlerin çoğunu oda biliyor..
ben tabiiki eşini burda haklı bulmuyorum ama inan onu inciltmemek için yada neye üzülür neyi daha fazla kafasına takar düşüncesiyle yorum yazmaya bile korkuyorum..

ben tabiiki eşini burda haklı bulmuyorum ama inan onu inciltmemek için yada neye üzülür neyi daha fazla kafasına takar düşüncesiyle yorum yazmaya bile korkuyorum..

Yok canım beni kastettiğini düşünmedim zaten de; kafası karışık ya ufak bir beyin fırtınası gibi oldu durum :)

Hassas cok haklısın ama maalesef böyle bir durumda güclü olmak zorunda :(

biz ne yazarsak yazalım, yada bişey yazmaktan ne kadar korkarsak korkalım onun içinde bulunduğu durum ve şu anki psikolojisi zaten çok kötüdür eminim...

hamilesiniz bu konuya çok takılmayın bence önce çocuğu sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeye bakın. benimde 4aylık oğlum var hamileyken insan bazı şeyleri dahada büyütüyor kafasına takıyor.ayrıca bebeğe zarar veriyosun bebek psikolojik sorunlu olur daha üzülürsün. boşver diyorum sana zaten varsa böyle şey sana diyecektir boşanalım diye ama önce bebeği doğur. mesela annenlere git tavır al biraz bak nasıl peşinden gelip yalvaracak. sana hayırlı doğumlar diliyorum canım.

Yok canım beni kastettiğini düşünmedim zaten de; kafası karışık ya ufak bir beyin fırtınası gibi oldu durum :)

Hassas cok haklısın ama maalesef böyle bir durumda güclü olmak zorunda :(

biz ne yazarsak yazalım, yada bişey yazmaktan ne kadar korkarsak korkalım onun içinde bulunduğu durum ve şu anki psikolojisi zaten çok kötüdür eminim...

evet zor olsada güçlü olmak zorunda....
Rabbim sabır ve güç versin....

neyini anlatıyo o kıza
ayrıca madem art niyet yok neden erkek ismiyle kayıt etme zahmetine katlanıyo
bana hiçte masum görünmedi, hatta üzgünüm ki eşinin karakter olarak flörtöz olduğunu düşündüm, yani yapacakta pek bişeyin yok
hakkında hayırlısı

neyini anlatıyo o kıza
ayrıca madem art niyet yok neden erkek ismiyle kayıt etme zahmetine katlanıyo
bana hiçte masum görünmedi, hatta üzgünüm ki eşinin karakter olarak flörtöz olduğunu düşündüm, yani yapacakta pek bişeyin yok
hakkında hayırlısı

ben cok kıskancım diye belkide öyle kaydetmiştir:(

ben cok kıskancım diye belkide öyle kaydetmiştir:(

canım benim tamamda senin neyini anlatıyo kıza
hani kızarkadaşlar eşlerini çekiştirir ya, gayet normaldir bizim aramızda...
ama bi erkek küçük bi kıza karısını anlatamaz bence, neyini anlatıyo gerçekten merak ettim

bu küçük kızın yaşı kaç, onuda bi yazsan...

Son düzenleme:
canım benim tamamda senin neyini anlatıyo kıza
hani kızarkadaşlar eşlerini çekiştirir ya, gayet normaldir bizim aramızda...
ama bi erkek küçük bi kıza karısını anlatamaz bence, neyini anlatıyo gerçekten merak ettim

bu küçük kızın yaşı kaç, onuda bi yazsan...

17 yasında bi kız zamanında bu kız buna hep anne babasını anltaırmıs..benim eşimde bizim kavgamızı anlatıyormus..dio sana anlatamıodum kavga edıooduk cevremdeki insanlardan yorumda almak ıstemıodum o yuzden onla konustum dıo

17 yasında bi kız zamanında bu kız buna hep anne babasını anltaırmıs..benim eşimde bizim kavgamızı anlatıyormus..dio sana anlatamıodum kavga edıooduk cevremdeki insanlardan yorumda almak ıstemıodum o yuzden onla konustum dıo

ya canım 17 yaşındaki kız neyi bilsinde yorum yapsın karı kocanın ilişkisine, dertleşeceği bi o mu kalmış yani, hiç arkadaşı markadaşı yok mu bu adamın
üstelik sık sık aramalar falan, bilmiyorum umarım doğru söylüyordur, seni üzmek istemem ama bana çok mantıksız geldi
sen, eşin kaç yaşındasınız

Son düzenleme:
ya canım 17 yaşındaki kız neyi bilsinde yorum yapsın karı kocanın ilişkisine, dertleşeceği bi o mu kalmış yani, hiç arkadaşı markadaşı yok mu bu adamın
üstelik sık sık aramalar falan, bilmiyorum umarım doğru söylüyordur, seni üzmek istemem ama bana çok mantıksız geldi
sen, eşin kaç yaşındasınız

banada hersey mantıksız geliyor beynım durdu kalbımde acı cekıyor.ikimizde 24 yasındayız..kimsenin yorum yapmasını ıstemıyormus zaten

Bak canım hem yaşın küçük, hem yeni evlisin, yem de 6 aylık hamilesin.
Sırf 6 aylık hamile olman bile inan burdaki yorumların çok daha hafif ve naif olmasının en büyük etkeni.
Yalnız şunu bilmeni isterim ki buradaki hiç bir yorum senin ne kötülüğün için, ne yuvanı yıkman için ne de Allah korusun bebeğine ya da senin sağlığına bir zarar gelmesi için.
Şu anda en önemlisi senin ve bebeğin sağlığı. Bunları kurcalamak için doğru zamanda değilsin inan. 6 aylık bir anne adayı olarak eğer her şeyi ortaya çıkarıp annenin evine dönebilecek isen, kucala.
Yok bunu yapamayacaksan ve bunu bile bile o evde yaşayacaksan inan bu çok daha kötü.

24 yaşında bir delikanlının 17 yaşında bir genç kız ile evliliğini konuşması sana ne kadar mantıklı geliyor ise bize de o kadar mantıklı geliyor.
Karşısındaki insan yaşıtı olur, büyüğü olur ya da en azından evli barklı biri olur anlarım.
17 yaşındaki bir genç kız ne gibi bir akıl verebilirki evli çiftler hakkında.

O yüzden gerçekten sonuçlarını kaldıramayacağın bir şeyi kurcalama.
Sana da bebeğine de daha fazla eziyet etme.:nazar:

banada hersey mantıksız geliyor beynım durdu kalbımde acı cekıyor.ikimizde 24 yasındayız..kimsenin yorum yapmasını ıstemıyormus zaten

17 yaşındaki kız ne bilsin yani, siz liseyemi gidiyosunuzda ilişkinizi o kıza anlatıyo, ergen kankalar gibi. İlle birisine anlatmak zorunda değil, her çift kavga eder, eğer doğru insan birbirini bulduysa herşey zamanla rayına oturur, sonraki tartışmalarda gündelik önemsiz tartışmalar olur
başka bi vukuatı oldu mu hiç, ya da başka kadınlara nasıl davranır.

17 yaşındaki kız ne bilsin yani, siz liseyemi gidiyosunuzda ilişkinizi o kıza anlatıyo, ergen kankalar gibi. İlle birisine anlatmak zorunda değil, her çift kavga eder, eğer doğru insan birbirini bulduysa herşey zamanla rayına oturur, sonraki tartışmalarda gündelik önemsiz tartışmalar olur
başka bi vukuatı oldu mu hiç, ya da başka kadınlara nasıl davranır.

zaten o kızın yorum yapmasını beklememıs sadece duvar nıyetıne konustum dedi..yanlıs bişe yaptım dıo ama aldatmadıgına cocugu uzerine yemınler edıyor.

Bir erkek gizli saklı iş yapıyorsa bunun altından iyi birşey çıkması beklenemez.
Ne kadar kıskanç olursanız olun, klasik erkek kayıtı altında bir bayanla görüşmüş.
Soruldu mu bilmiyorum ama bu kızı nereden tanıyormuş ve sizle ilgili anlatılacak ne varmış ortada.
Bir erkeğin başka birine eşini böyle çekiştirmesini de anlayamam ya ben, hadi gayet iyi niyetli bile olsa.
Ayrıca bu küçük diye bahsettiği kızın ne hayat tecrübesi varmış, gizli gizli aylarca görüşmüş,
ne öğrenmiş hayat adına.
[

madem küçük bir kız size niye hiç bahsetmemiş siz sormayana kadar açıklamamış sizi üzmek asla istemiyorum ama bence o küçük kızla konuşun yüzyüze bu işte başka işler var bana göre

Back
X