Dedim ya evine davet ederken gordum, diger mesajlarin hepsini silmis ben gormeyeyim diye, guya yeni mezun olmus hanim kutlayalim demis ama bu eminmis gitmeyecegindenmsj icerigi nedr?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedim ya evine davet ederken gordum, diger mesajlarin hepsini silmis ben gormeyeyim diye, guya yeni mezun olmus hanim kutlayalim demis ama bu eminmis gitmeyecegindenmsj icerigi nedr?
kadinmi evine davet etmis? esinizi? msj mi gordunuz? ben okumadim o kismi. haklisin suphelenmekteDedim ya evine davet ederken gordum, diger mesajlarin hepsini silmis ben gormeyeyim diye, guya yeni mezun olmus hanim kutlayalim demis ama bu eminmis gitmeyeceginden
Buyuttuysen bile artik gözü korkmuştur bidaha asla yapamazBeni cok sasirttiniz ben emindim bunun buyuk bi yanlis olduguna ve guven sorunu yuzunden bosanmaya kadar yolu olduguna. Ben mi buyuttum bu kadar, cok yirtindim ona saygisiz seyler soyledim bu olay yuzunden, kendimi kotu hissediyorum simdi ama olan oldu, haketti yaptigindan dolayi, hersey ruya gibiydi mahvetti yalaniyla
Sizin kurallariniz ne olurdu?
Dedim ya evine davet ederken gordum, diger mesajlarin hepsini silmis ben gormeyeyim diye, guya yeni mezun olmus hanim kutlayalim demis ama bu eminmis gitmeyeceginden
Kadın evine mi davet etmişDedim ya evine davet ederken gordum, diger mesajlarin hepsini silmis ben gormeyeyim diye, guya yeni mezun olmus hanim kutlayalim demis ama bu eminmis gitmeyeceginden
dedi bana zaman ver, ben tekrar yapicaksam zaten 6 aya kalir tekrar gorursun kotu bir hareketimi, bundan sonra hicbir sey saklamayacagim dedi, herseyi sildi ve numarasini degistirdi, ama ben ona o kadar guvenmistim ki, ve evliligin temeli guvendir, bir daha nasil guvenebilirim diye dusunuyorum, cok taktim ve her gunu kendim ve ona zindan etmek yerine diyorum bosansam biraz uzulurum sonra gecer mi?
konusma içeriğine baglı eger gercektwn arkadaslarsa sorun yok evet güven sarsmıs ama bosanılacak brsey degil.affedilecek bisey mi bu?