• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu aldatmak mı ?

Suanda sanal bir ortamdayiz belki dertlestiklerimiz arasinda erkekler de var kimbilir!

benim konuştuğum kişinin erkek olduğundan emin bile değilim yani kamerada görmedim sadece skype de resmi vardı adı vs. ama sorun şu ben erkek gibi düşünerek konuştum burdan sorun çıkıyor işte..

Merak ettim yazistiginiz kişiyle iletisiminiz hala devam ediyor mu?

Bu bir aldatmak değil ama tanımadığın birini eklemende gece geç saatte konşmanda yanlış hatta konuşman falan gereksiz yani ...Kimin ne olduğunu bilemezsin belki sen silerim falan diye düşünmüş olabilirsin ama iyilikten maraz doğar bu kişi senin arkadaşın falan olsa hiç bir sorun olmazdı ama yabancı biri yani sevgilinle aranı bozduğunada değmez senin ki gereksiz bir tutum olmuş.Sevgiline gelince eminim bakmıodur yani hangi erkek bakmıo ki allah aşkına gözüde mi kaymıomuş başka sığıncak bir şey bulmalı.Ama bunu aldatma olarak sayıyosa da arzusu bilir bence sen taviz verme senin yaptğın yanlış ama onun anlattığı gibi de bir aldatma olmadığına göre taviz verme sen açıklamanı yaptın inanmıosa bence kendisi bilir sende onu daha iyi tanımış oldun bence ...Ben olsam o arayana msj atana kadar atmazdm sen yazşmaları bile okutmuşsn bırak naparsa yapsın bence .

aramsını bekliyorum ararsa tabi.. ben aramadım aramam da..

ne gerek vardı yazışmama demiyorum hala ben, hatta iyi oldu dertleştim rahatladım biraz diyorum. çünkü erkek arkdaşım anlamadı beni o dertlesseymiş madem benimle her insanın başına gelir demek yerine dertleşmeyi konuşmayı deneyebilirdi.. hala bana çok abartıyorsun başka derdin olsa tabi ki senin le bende üzülürüm ama maddi sorun için bu kadar üzülmeni anlamıyorum arkanda ben varım diyor. sanki o benim banka kartım zamanında yedirmiş ona buna şimdi beni de öyle zannediyor ben arayıpta bana para gönderirmisin yada ödememi yaparmısın diyeceğim bu mümkün değil yapmam ben bunu o yüzden benim için basit bir sorun değildi

erkek arkadaşınıza karşı çok dolusunuz galiba ama bunu başkalarıyla dertleşerek çözemezsiniz ki onunla sizin aranızda sonuçta. o zaman bunları anlatın neden konustugunuzu onu tanımadıgı bırıyle bıle konusmaya mecbur bıraktıgını söyleyin... ama size gelecek cevabı söyleyim bu derdini bir arkadaşınla da konusup rahatlayabilirdin neden tanımadığın adamın tekiyle gece yarısı?

yaptığınız yüzde yüz doğru değil aynı şeyi sevgiliniz yapsa ne hissederdiniz bunu düşünmelisinz... kendi düşüncelerim tamamen...

inşallah bundan sonra güzel günler geçirirsiniz...

Son düzenleme:
Aldatma olsaydı söylemezdin ve şifreni de vermezdin.Aldatan biri yapar mı bunu al oku nasıl boynuzladım seni mı der.Ama yine başka bir kişiyle konuşmuş olman çok yanlış.Empati kurmak gerekir sonuçta onunda tanıdığı bir arkadaş olsa hadi neyse ama böyle ne bilim..:ssz:

evet aldatan insan kendi eliyle vermez.. okumuş herşeyi tek tek herşeyden bir anlam çıkarttı. neden kendimden bahsetmişim neden sorunlarımı elalemin adamına anlatmışım. neden adamın yaşadıkları için gözyaşı dökmüşüm daha neler neler.. doğru adam anlattı ben ağladım söyledim çok üzüldüm yaşadıklarınız ağlıyorum resmen diye ama ne bileyim insanım sonuçta samimi geldi anlattııkları üzüldüm ruh halim zaten kötüydü

benim koca olsa kan çikardi bu sebepten herhalde :)
ama seninki kocan deil eyvallah etme bence

aldatma deil kesinlikle ama bu tur konularda hassastir insanlar genelde
tabi e$im konu$sa bende de devreler yanar buyuk ihtimalle, evi kafasina geçirebilirm :27:

aldatma deil ama olmamasi gerlen bi$ey galiba sanki

aldatmak değil ama yaptığınz şey yanlış grçekten
aynı şeyi erkek arkadaşınız yapsa hoşunuza gidermiydi, bi kızla yazışsa, öyle düşünüp ele alın derim

erkek arkadaşınıza karşı çok dolusunuz galiba ama bunu başkalarıyla dertleşerek çözemezsiniz ki onunla sizin aranızda sonuçta. o zaman bunları anlatın neden konustugunuzu onu tanımadıgı bırıyle bıle konusmaya mecbur bıraktıgını söyleyin... ama size gelecek cevabı söyleyim bu derdini bir arkadaşınla da konusup rahatlayabilirdin neden tanımadığın adamın tekiyle gece yarısı?

yaptığınız yüzde yüz doğru değil aynı şeyi sevgiliniz yapsa ne hissederdiniz bunu düşünmelisinz... kendi düşüncelerim tamamen...

inşallah bundan sonra güzel günler geçirirsiniz...

ona karşı dolu değildim aslında geçmişte yaşadıklarım ara ara insanın aklına gelip ki sıkıntılı dönemlerde isyan ettirir ya insanı benim ki de aynen böyle bir durumdu. sizin söylediğinizi söyledi zaten hiç arkadaşın yokmu dertleşecek diye bende kimseyle dertleşemedim kimsenin karşısına geçip konuşamadım sanal da biri tanımadığım için rahat konuşabilidn dedim kıyamet koptu tabi bundan tanımadığım adamdan medet ummuşum konuştukça batıyorsun dedi.

Aldatmak bana göre sadece aşk,cinsellik değildir.
Sevdiğim insanla dolduracağım zamanı bir başkasıyla hele ki bir yabancıyla geçiriyorsam aldatmışım gibi hissederdim.
Aynısını o yapsa ona da aynısını söylerdim.
He diyeceksin ki o saatte erkek arkadaşımla zaten beraber olamazdık o zaman vurup kafayı uyurdum.

aldatmak değil ama yaptığınz şey yanlış grçekten
aynı şeyi erkek arkadaşınız yapsa hoşunuza gidermiydi, bi kızla yazışsa, öyle düşünüp ele alın derim

kendimi onun yerine koydum ve ben böyle bir durumda bir daha konuşmazdım onunla. kötü niyetim yoktu deyip duruyorum ama evet yaptığım cidden yanlıştı hata yaptım

Aldatmak bana göre sadece aşk,cinsellik değildir.
Sevdiğim insanla dolduracağım zamanı bir başkasıyla hele ki bir yabancıyla geçiriyorsam aldatmışım gibi hissederdim.
Aynısını o yapsa ona da aynısını söylerdim.
He diyeceksin ki o saatte erkek arkadaşımla zaten beraber olamazdık o zaman vurup kafayı uyurdum.

maalesef oda aynı şeyi söyledi hatta daha ağırını gece yarısı uykunu feda edip biri ile konuşuyorsan bu normal değil dedi. çok dertliydim yaaa içimi dökmek istedim bir anlık hataydı kötü niyet içimde yoktu ama kimse içimi göremezki şeklen aldatmak gibi oldu çok canım sıkıldı.. her türlü ayrılığı kabul edebilrim ama bu sebebi üstelik yapan benken ağır oldu benim için

Merak ettim yazistiginiz kişiyle iletisiminiz hala devam ediyor mu?

hayır sildim skypeden zaten başta söylemiştim bakın ekliyorum ben ama konuşma bittikten sonra silerim dedim ki ben o site üzerinden konuşmayı sürdürme taraftarıydım tabi zor oluyor o şekilde sonunda ikna olup ekledim konuşma bitincede hayatta başarılar dileyip sildim.. adını nerde yaşadığını bile sormadım.. sadece derdini dinledim o kadar.. adam bana sordu kimsin felan diye hiç birine cevap vermedim benim sizinle tanışıp arkdaş olma gibi bir niyetim yok dedim. bana isimle hitap etmek istiyorsunuz kendiniz bir isim bulup o şekilde hitap edin dedim..

Ben de ağır konuşurdum inan ki...
Bilmiyorum büyük konuşmayayım da ben affetmezdim.
Ama inşallah senin sevgilin affeder ve sen de daha dikkatli olursun artık.

Ben de ağır konuşurdum inan ki...
Bilmiyorum büyük konuşmayayım da ben affetmezdim.
Ama inşallah senin sevgilin affeder ve sen de daha dikkatli olursun artık.

bende affetmezdim ya.. o an insann düşünemiyor dur ya ben ne yapıyorum demiyor kötü niyetim yok ki deyip bişey yokmuş gibi konuşmaya devam ediyor bende aynen böyle oldu..

bence bu bir aldatmadi sevgilin hakli. hic tanimadigin biriyle ne diye dertlesiyorsunki. sanal aldatma diye buna diyoruz iste. sevgilin aynisini yapsaydi ne dusunurdun. kesinliklle ne olursa olsun derdini sevgilinle paylasmaliydin. saat sabahin 5ide olsa arayip icini dokerdin. gereksiz muhabbete girmissin. kendini affetirmeye bak.

benim koca olsa kan çikardi bu sebepten herhalde :)
ama seninki kocan deil eyvallah etme bence

aldatma deil kesinlikle ama bu tur konularda hassastir insanlar genelde
tabi e$im konu$sa bende de devreler yanar buyuk ihtimalle, evi kafasina geçirebilirm :27:

aldatma deil ama olmamasi gerlen bi$ey galiba sanki

evet olmasaydı ama adamın anlattıkları muhabbeti uzattı kız arkadaşı ben gelceğimi düşünmek zorundayım seninle dürümcü köşlerinde dürüm yemekten midem bozuldu felan demiş yani bir erkekle konuşuyorum değilde o kişiye bir insan gözüyle baktım yaşadıklarına üzüldüm hani seven insanın sevdiği kişiden böyle sözler duymak çok ağır ki bana da biri aynı şeyi söyledi seninle geleceğimiz olamaz ben geleceğimi düşünmek zorundayım dedi onun üzüntüsünü taşırım içimde hala o yüzden adamın anlattılları çok etkiledi beni ve maalesef muhabbet ettim

aldatmak değil de gereksiz bi muhabbet olmuş.

gecenin bi yarısı erkek arkadaşın hiç tanımadığı bi kızla saatlerce sohbet etse ne hissederdin.

yanına gidin daha fazla kafasında kurmasın bence...artık iş çıkışına falan konuşmak istediğinizi söyleyin özür dileyin hak verdiğinizi söyleyin gerekirse şifrelerinizi verin naz yapabilir yada bu hata tekrarlanmasın diye burnunuzdan getirebilir sakın ters tepki vermeyin
mutlaka anlayacktır sonuçta konuşmalarınızı okumuş ikna edebilirsiniz bence...

bence bu bir aldatmadi sevgilin hakli. hic tanimadigin biriyle ne diye dertlesiyorsunki. sanal aldatma diye buna diyoruz iste. sevgilin aynisini yapsaydi ne dusunurdun. kesinliklle ne olursa olsun derdini sevgilinle paylasmaliydin. saat sabahin 5ide olsa arayip icini dokerdin. gereksiz muhabbete girmissin. kendini affetirmeye bak.

kendimi afettirme çabasına hiç bir zaman girmeyeceğim. her insan hata yapabilir benim ki de bir hataysa şayet kabul edip önüme bakarım hata değilse kendi gelir zaten.

Çok saçma bir şey yapmışsınız. Sevgiliniz tepki vermekte haklı...

Son düzenleme:
Back
X