Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi işi demesinde kötü niyeti yoktu çünkü işimle ilgili en ufak şikayeti olmadı ben takıntı yaptığım için cımbız gibi çekip aldım bu lafı birde sanırım bu konuda hassas olduğumu çok iyi anlaması için özellikle o konuda tartıştım. evet erkek arkadaşım her konuda yardımcı olur ama sorun maddiyat olduğu zaman ki kendisi hiç bu sorunu yaşamamış o yüzden böyle sorunum olduğu zaman anlayamıyor beni.. ki bakın bir ara telefonum kapandı faturayı ödeyemediğim için, bana beni neden aramıyorsun diye kızdı ki anlattım durumu hiç mi para bulamadım bana neden söylemiyorsun dedi. maddi sorunları anlamıyor ona göre para bulmak çok kolay ama bana göre değil. maddiyat olduğu zaman konu beni ciddiye almıyor ben varım diye çıkıyor işin içinden
tüm sayfaları okumadım sorulduysa kusura bakma.
skype açıkken mi sevgilinle konuştun telefonla? yani özel bir şeyine hiçbişeyini bilmeyen bi adam tanıklık mı etti?
tabi ki olabilirdi ama herhalde sanal ortamın verdiği bir rahatlık oldu aman silerim engellerim durumu oluyor..
paylaştım sorunum var diye ama o benim çok abarttığımı düşünüyor ya ne var ki bunda bu kadar dert edecek bişeyy göremiyorum ben diyor.. ben den iste diyor böyle durumlar da ben isteyemem diyorum neden ben yabancı mıyım diyor senin sıkıntın benim sıkıntım deyip üstelik isteyemem dememe bozuluyor her konuda anlıyor beni ama bu konuda anlamıyor bir türlü.. güven sorunu var evet o bana güvenmiyor hiç bu olayın dışında hiç bir şeyim olmadı benim. benim telefonuma baksanız siz bile hayret edersiniz aklamak için söylemiyorum kendimi gerçekten öyle akrabalarım dışında erkek numarası yok sosyal erkek arkdaşım da yok zatenbu sorunu yasamamıs olabilir ama yasayanı gormeyi farketmeyi bilmeli...
size maddi destek olmak istiyor ama sanki biraz lafta ve gosteriste kalmıs gibi geldi bana.
yani siz tel faturası olayını anlatınca size kızmıs fakat odeyememenizi sıkıntınızı paylasmak yerine "beni hep arayacaksın, paran yoksa bulacaksın sonra arayacaksın" mesajı verir gibi konusuyor sanki.
ve madem bu kadar rahat, benzer bir durum yasandıgı an eger imkanı varsa konuyu tartısmaya dahi acmadan hemen halledebilir, herseyi sizin anlatmanızı beklemesine gerek yok bence, belki gurur yapıyorsunuz veya cekiniyorsunuz vs.
su an yasadıgınız sorunda da buyutup arayı uzun sure acmaya degmez bence, tanımadıgınız kisilerle konusmussunuz hatanızı kabul edip sonra da burda yazdıklarınızı maddi sıkıntılarınızı onunla paylasamadıgınızı ve bu konuda sizi anlamadıgını dusundugunuzu vs sakince anlatın konusun dertlesin bence.
gorunen o ki tekrarlayan bir sorun ve o onemse(ye)miyor... bosuna iliskiniz yıpratırsınız bu sekilde.
bir de sifrenizi vermissiniz, alnınız acık. ama onun alıp didiklemesi pek hosuma gitmedi.
gerek yok bakmayacagım dedikce siz acıp zorla okutsanız hadi tamam diyecegim... (ben oyle yapardım)
hem geceyarısı kız arkınızı teselli etmek icin de int.de olabilirdiniz.
kzmayın yanlıs anlamayın ama iliskinizdeki "guven"i biraz daha saglamlastırmalısınız sanki.
adamla sadece yazıştık konuşma yok yani adam konuşma gibi bişey duymadı.. erkek arkadaşım yazışırken aradı ve yazışma sesinden anladı biri ile yazıştığımı.
Eğer erkek arkadaşınız bir kızla yazışsaydı sizin tepkiniz neolurdu?
Tüm samimiyetinizle cevaplarsanız çok sevinirim
işgüzar biri olsaydın erkek arkadaşınla konuşurken çaktırmazdın yazıştığını ve konuşmaya devam ederdin üstelik hiçbir sorun da yaşamazdın.
dürüstlük şuan sana doğrultulmuş bir silah gibi.
bence gece vakti karşına konuşabileceğin uzaylı da çıksa konuşurdun.
şansına erkek çıkmış.
yasak mı ayıp mı.
bence değil, sen kendini biliyorsan hele hiç değil. o kadar çaresiz kalmışsın ki demek ki önüne çıkan ilk kişiye içindekileri aktarma ihtiyacı hissetmişsin.
Allah yardımcın olsun.
anladım haklısınız.biz kadınlar zayıf insanlarız hiç tanımadığımız birinin derdiyle dertlenebiliyoruz ama işte iyilikten maraz doğuyo malesef.bu arada erkek arkadaşınız artık ottan b?ktan şüphelenir benden söylemesi.en ufak bi kavgada yüzünüze vurur,gider onla bunla takılır hesap sorduğunuzda 'sen elin adamıyla konuşurken iyiydiii aha da ödeştik' der![]()
paylaştım sorunum var diye ama o benim çok abarttığımı düşünüyor ya ne var ki bunda bu kadar dert edecek bişeyy göremiyorum ben diyor.. ben den iste diyor böyle durumlar da ben isteyemem diyorum neden ben yabancı mıyım diyor senin sıkıntın benim sıkıntım deyip üstelik isteyemem dememe bozuluyor her konuda anlıyor beni ama bu konuda anlamıyor bir türlü.. güven sorunu var evet o bana güvenmiyor hiç bu olayın dışında hiç bir şeyim olmadı benim. benim telefonuma baksanız siz bile hayret edersiniz aklamak için söylemiyorum kendimi gerçekten öyle akrabalarım dışında erkek numarası yok sosyal erkek arkdaşım da yok zaten