- 7 Aralık 2018
- 7.027
- 18.138
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Lise kaç ? Hangi lisenin yaz dizisi bu yoksa senarist bizim üstümüzde mi deniyor ilk anlamadım. Tam ergenlik olayları yaşıyorlar büyüyünce daha farklı olur.
Valla aldatma falan görememiştim ben arada ama çok saçma bir ikili olmuşlar birbirlerine de iyi gelmezler. Dışardan birisi kıza yürüdü diye bu kadar efkar basan çocukta sorunlu, aranızı yapayım diyip diğer kıza yazan kız da sorunlu. Mümkünse evlensinler kimsenin başı yanmasın.keşke lise olsa. Yaşlar 24-26
Merhabalarrr,
Üniversiteden tanıdığım, çok yakınım olan bir erkek arkadaşım var. Yaklaşık bir senedir bir kızla beraber. Anlattığına göre çocuk ruhlu biraz içine kapanık bir kız ve iyi biri olduğunu söylüyordu hep. İlişkileri biraz karışıktı yani ayrıl-barış ilerliyorlardı. Daha doğrusu birbirlerine karşı anlamsız bir gururları vardı. İlişkinin üçüncü ayında arkadaşım mersin'e taşınacağım diye tutturmuştu. Kız gitmemesi için yalvarıyordu falan. Hatta son kez görüştüklerinde kız peşinden koşmuş sarılmak için. Sonra arkadaşım bir ay durdu geri döndü.
Kızın maddi durumunun daha iyi olması, daha çok arkadaş çevresinin olması arkadaşımı biraz kötü etkiliyordu. Sevildiğine emin olamıyordu. Yine böyle ayrı oldukları bir vakit kız arkadaşı yakın bir erkek arkadaşıyla içmeye gitmiş. O erkek arkadaşı ise kızı öpmüş. Bu olaydan sonra kız, benim arkadaşımı ağlayarak arayıp olayı anlatmış. Çok yakın arkadaşım olduğu için güvendim böyle bir şey yapacağına ihtimal vermedim demiş ama arkadaşım bu durumu sindiremiyor.
İlişkilerinin başında da kız bu çocuktan bahsetmiş zaten. Önceden kızdan hoşlanan ama sonradan aralarında bir şey geçmeyip arkadaş kalan kişilermiş. Kız hiçbir zaman hoşlanmamış.
Arkadaşımın kafası çok karışık. Bir yandan konuşmaya devam ediyorlar. Kız hep görüşmek istiyor. Arkadaşım da derbeder oldu. Sırf canını yakmak için ben başkasını seviyorum ona açılamadığım için seninle beraberim demiş. Kız da çok sinirlenmiş madem öyle sevenleri kavuşturayım deyip bahsi geçen kıza mesaj atmış. Yine de arkadaşımdan ayrılmıyor hala görüşmek istiyor. Ortalık iyice karışmış.
Sizce bu durumu aşabilirler mi?
Ağır çekimle koşmuş amaSarılmak için arkasından mı koşmuş
Ağır çekimle koşmuş ama
Filiz Akın gibi
Ağır çekimle koşmuş ama
Filiz Akın gibi
nayırr nolamazzkız peşinden koşmuş sarılmak için
Gozumde canlandi ayaklari totosuna vura vura kosusu.Sarılmak için arkasından mı koşmuş
Ağır çekimle koşmuş ama
Filiz Akın gibi
Telefonda arayıp anlatıyor her gün güleceğim gülemiyorum daallahımmm ergenliğimde yaşamadım bunları
o kız sen misin dogru söyle amaMerhabalarrr,
Üniversiteden tanıdığım, çok yakınım olan bir erkek arkadaşım var. Yaklaşık bir senedir bir kızla beraber. Anlattığına göre çocuk ruhlu biraz içine kapanık bir kız ve iyi biri olduğunu söylüyordu hep. İlişkileri biraz karışıktı yani ayrıl-barış ilerliyorlardı. Daha doğrusu birbirlerine karşı anlamsız bir gururları vardı. İlişkinin üçüncü ayında arkadaşım mersin'e taşınacağım diye tutturmuştu. Kız gitmemesi için yalvarıyordu falan. Hatta son kez görüştüklerinde kız peşinden koşmuş sarılmak için. Sonra arkadaşım bir ay durdu geri döndü.
Kızın maddi durumunun daha iyi olması, daha çok arkadaş çevresinin olması arkadaşımı biraz kötü etkiliyordu. Sevildiğine emin olamıyordu. Yine böyle ayrı oldukları bir vakit kız arkadaşı yakın bir erkek arkadaşıyla içmeye gitmiş. O erkek arkadaşı ise kızı öpmüş. Bu olaydan sonra kız, benim arkadaşımı ağlayarak arayıp olayı anlatmış. Çok yakın arkadaşım olduğu için güvendim böyle bir şey yapacağına ihtimal vermedim demiş ama arkadaşım bu durumu sindiremiyor.
İlişkilerinin başında da kız bu çocuktan bahsetmiş zaten. Önceden kızdan hoşlanan ama sonradan aralarında bir şey geçmeyip arkadaş kalan kişilermiş. Kız hiçbir zaman hoşlanmamış.
Arkadaşımın kafası çok karışık. Bir yandan konuşmaya devam ediyorlar. Kız hep görüşmek istiyor. Arkadaşım da derbeder oldu. Sırf canını yakmak için ben başkasını seviyorum ona açılamadığım için seninle beraberim demiş. Kız da çok sinirlenmiş madem öyle sevenleri kavuşturayım deyip bahsi geçen kıza mesaj atmış. Yine de arkadaşımdan ayrılmıyor hala görüşmek istiyor. Ortalık iyice karışmış.
Sizce bu durumu aşabilirler mi?
Hahahah hayırrrr direkt derdim ben olsamo kız sen misin dogru söyle ama
Ay evet ya evet. Tüm konuları da lise ekseninde dönüyor ya böyle bir şey olamaz.Bu konuyu açmak neden sana düşüyor?
Konuyla alakan yok…
Kardeşinin sınav puanı için soru açar, elalemin aşk macerası için konu açarAy evet ya evet. Tüm konuları da lise ekseninde dönüyor ya böyle bir şey olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?