günde en fazla 3tane içiyorum zaten normalde fazla içmezdim günde 5 yada 6 idi 3 düşürebildim kendimden utanıyorum bunu ona nasıl yapabiliyorum diye ama sigara içme istegi geldiginde bunu unutuyorum eşim bıraktım diye biliyor o bile balkonda içip geliyor bebege zararı olmasın diye((((
tabiki bebegim önemli inşallh bırakırım bugünden sonra dahada çok kararlıyım bırakmaya inşlh bebegimin saglıgında birşey yoktur
bnmle aynı durumu yaşayan birinin olması biraz iç rahatlatıcı evet içemdigim zamn çok sitres yapıyorum içmeyecegim diyorum ama içtigim zaman gelince beyin odaklı illaki istiyor resmen kan dolaşımı bile olmuyor hissediyorum inşh 1e düşer inşllh beraber bırakırız cnm
günde en fazla 3tane içiyorum zaten normalde fazla içmezdim günde 5 yada 6 idi 3 düşürebildim kendimden utanıyorum bunu ona nasıl yapabiliyorum diye ama sigara içme istegi geldiginde bunu unutuyorum eşim bıraktım diye biliyor o bile balkonda içip geliyor bebege zararı olmasın diye((((
bende sigara kullanan biriydim canım. bebeğimi öğrendiğimde 6 haftalıktı. 2 hafta daha azaltarak içmeye devam ettim sonra bıraktım. iradem dışında oldu ama tiksindim kokusundan. 7. aya kadar da hiç içmedim. ama şimdi günde tek tükte olsa içiyorum. kimisi doğum stresi diyor kimisi başka bişey. her ne derlerse desinler bunun hafifletici bir sebep olmadığının farkındayım. fakat kendi bünyeminde bilincindeyim, içmediğimde inanılmaz derecede strese giriyorum, sinirli bir hal alıyorum, sürekli bunalım bir durum söz konusu oluyor. bebeğim kaskatı kesiliyor resmen, taş gibi sertleşiyor karnım. ama o stresi aşamadığım zaman gayet mutluyum, her şey yolunda, bebeğim çok hareketli maaşallah. kısaca diyeceğim sigara ne kadar zararlıysa, yaptığın streste o kadar zarralı bebeğine. gönül isterki hiç içme, ya da içmeyeyim ama bazen elinde olmuyor insanın. bunun ne kadar süredir ya da ne miktarda kullandığınla da alakası var tabiki. ben maalesef senin gibi günde 5-6 tane içmezdim, bildiğin tiryakiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?