- 4 Mayıs 2021
- 181
- 130
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Amaan mümkünse beni böyle seçip beğenmesinlerEtrafıma bakıyorum mesela biri birisini düğünde görüp beğenmiş ailesine söylemiş
Takma. Sen kendin seç. Beğendiğin adamı. Seni seçmelerini beklemeÇok kafama takıyorum.
Etrafıma bakıyorum mesela biri birisini düğünde görüp beğenmiş ailesine söylemiş bu şekilde evlilik yoluna girmişler. Ya da başka bir yerde aynı şey yaşanmış. Bana hiç olmadı böyle bir şey.
Güzellikle ilgilidir tabiki bir şey diyemem ama bazı kişiler de gayet sıradandı ve yanlarındaki kişiler objektif olarak bakarsak daha iyi görünüyorlardı. Mesela kuzenlerime bakıyorum benden küçük kuzenimi bile isteyen kişiler olmuş. Çok güzel mi değil belki. Belki de ben çirkinim bilmiyorum. Artık herkes kendisi tanışıyor diyebilirsiniz ama böyle şeyler de devam ediyor sonuçta.
Çok kafama takıyorum. Sürekli kendimi başkalarıyla kıyaslıyorum. Neler söyleyebilirsiniz bu konuda
Dış görünüşten çok insanın enerjisi önemli. Enerji uyumu, çekiciliği diye bir şey olduğunu düşünüyorum. Buna böyle aşkta diyebiliriz. Güze, çirkin olarak insanları etiketlemek doğru değil bence.
Sen kaç yaşındasın konu sahibi? Belki öyle biriyleriyle tanışacak, görüşecek ortamı olmadığından böylesindir.
Dünya da çirkin kadın yoktur. Emin olun siz de çirkin değilsiniz. Siz kendinizi beğenip sevin. Başkalarının sizi beğenmesine gerek yokEtrafıma bakıyorum mesela biri birisini düğünde görüp beğenmiş ailesine söylemiş bu şekilde evlilik yoluna girmişler. Ya da başka bir yerde aynı şey yaşanmış. Bana hiç olmadı böyle bir şey.
Güzellikle ilgilidir tabiki bir şey diyemem ama bazı kişiler de gayet sıradandı ve yanlarındaki kişiler objektif olarak bakarsak daha iyi görünüyorlardı. Mesela kuzenlerime bakıyorum benden küçük kuzenimi bile isteyen kişiler olmuş. Çok güzel mi değil belki. Belki de ben çirkinim bilmiyorum. Artık herkes kendisi tanışıyor diyebilirsiniz ama böyle şeyler de devam ediyor sonuçta.
Çok kafama takıyorum. Sürekli kendimi başkalarıyla kıyaslıyorum. Neler söyleyebilirsiniz bu konuda
Özgüvenli insanların çok güzel olmasalarda çekici olduklarını düşünüyorum.Etrafıma bakıyorum mesela biri birisini düğünde görüp beğenmiş ailesine söylemiş bu şekilde evlilik yoluna girmişler. Ya da başka bir yerde aynı şey yaşanmış. Bana hiç olmadı böyle bir şey.
İnsanların kendileri ve başkaları hakkında yaptıkları karşılaştırmalar genellikle yanıltıcıdır. Çünkü her insanın kendine özgü güzellikleri, özellikleri ve hikayeleri vardır. Dolayısıyla kendinizi başkalarıyla karşılaştırırken, onların hikayelerine ait bilmediğiniz yönleri göz ardı ediyor olabilirsiniz. Misal, X isimli kadın bir düğüne, etkinliğe gittiğinde orada gözüne kestirdiği kendi yaş grubunda çocukları olma ihtimali bulunan kadınlarla(teyzelerle) iletişime geçiyor, konuşuyor ve kendini fark ettirme çabası içine giriyor olabilir. Ya da dıdısının dıdısına söylemiştir birisiyle tanışmak istediğini, dolayısıyla onu oğlu olan birinin yanına denk getiriyorlardır(o etkinlikte, düğünde, kısır partisinde vs).Etrafıma bakıyorum mesela biri birisini düğünde görüp beğenmiş ailesine söylemiş bu şekilde evlilik yoluna girmişler. Ya da başka bir yerde aynı şey yaşanmış. Bana hiç olmadı böyle bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?