• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ana kadar doğru düzgün beğenilmedim

Berryhibiscus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
181
130
53
Etrafıma bakıyorum mesela biri birisini düğünde görüp beğenmiş ailesine söylemiş bu şekilde evlilik yoluna girmişler. Ya da başka bir yerde aynı şey yaşanmış. Bana hiç olmadı böyle bir şey.

Güzellikle ilgilidir tabiki bir şey diyemem ama bazı kişiler de gayet sıradandı ve yanlarındaki kişiler objektif olarak bakarsak daha iyi görünüyorlardı. Mesela kuzenlerime bakıyorum benden küçük kuzenimi bile isteyen kişiler olmuş. Çok güzel mi değil belki. Belki de ben çirkinim bilmiyorum. Artık herkes kendisi tanışıyor diyebilirsiniz ama böyle şeyler de devam ediyor sonuçta.

Çok kafama takıyorum. Sürekli kendimi başkalarıyla kıyaslıyorum. Neler söyleyebilirsiniz bu konuda

Etrafıma bakıyorum mesela biri birisini düğünde görüp beğenmiş ailesine söylemiş bu şekilde evlilik yoluna girmişler. Ya da başka bir yerde aynı şey yaşanmış. Bana hiç olmadı böyle bir şey.

Güzellikle ilgilidir tabiki bir şey diyemem ama bazı kişiler de gayet sıradandı ve yanlarındaki kişiler objektif olarak bakarsak daha iyi görünüyorlardı. Mesela kuzenlerime bakıyorum benden küçük kuzenimi bile isteyen kişiler olmuş. Çok güzel mi değil belki. Belki de ben çirkinim bilmiyorum. Artık herkes kendisi tanışıyor diyebilirsiniz ama böyle şeyler de devam ediyor sonuçta.

Çok kafama takıyorum. Sürekli kendimi başkalarıyla kıyaslıyorum. Neler söyleyebilirsiniz bu konuda

Dış görünüşten çok insanın enerjisi önemli. Enerji uyumu, çekiciliği diye bir şey olduğunu düşünüyorum. Buna böyle aşkta diyebiliriz. Güze, çirkin olarak insanları etiketlemek doğru değil bence.

Sen kaç yaşındasın konu sahibi? Belki öyle biriyleriyle tanışacak, görüşecek ortamı olmadığından böylesindir.

Dış görünüşten çok insanın enerjisi önemli. Enerji uyumu, çekiciliği diye bir şey olduğunu düşünüyorum. Buna böyle aşkta diyebiliriz. Güze, çirkin olarak insanları etiketlemek doğru değil bence.

Sen kaç yaşındasın konu sahibi? Belki öyle biriyleriyle tanışacak, görüşecek ortamı olmadığından böylesindir.

27 yaşındayım şu an

Bizim bir arkadaşı da düğünde dernekte görüp beğenen çok olurdu. Kendisi de şöyle demişti: Ben genelde düğünlerde kapalı giyinirim, eteğim diz altıdır hanım hanımcık dururum. Öyle olunca anneler görüp beğeniyor.
Belki bunla alakalı olabilir. Bir de dışa dönük olmak lazım sanırım ya.

Ben çok da güzellikle ilgili olmadığını düşünüyorum. İnsanın bir aurası bir duruşu vardır ve en etkileyen şeyler bunlardır. Girişken, sosyal, insanlarla iletişimi iyi olan, güler yüzlü, bakımlı, kaliteli giyinen, böyle kendine özgü güzel fikirleri, hobileri olan kendini geliştirmiş insanlar her zaman güzellerden daha öndedir ve bunlar senin elinde olan şeyler canım. Şimdi her şey çok kolay. internette kombin önerileri var, cilt bakımına dair, kişisel gelişime dair her şey var. Kitap oku gündemi takip et. Kendini geliştir ve özgüvenin artsın sonra gör peşinde kimler kimler var

Dünya da çirkin kadın yoktur. Emin olun siz de çirkin değilsiniz. Siz kendinizi beğenip sevin. Başkalarının sizi beğenmesine gerek yok

Özgüvenli insanların çok güzel olmasalarda çekici olduklarını düşünüyorum.
Enerjisi, aurası yansıyor çünkü etrafa. Kendisini sevdiği uzaktan dahi belli oluyor.
Bazende çok güzel oluyor ama özgüveni düşük olduğu öyle anlaşılıyor ki tüm çekiciliğini yitiriyor.

İnsanların kendileri ve başkaları hakkında yaptıkları karşılaştırmalar genellikle yanıltıcıdır. Çünkü her insanın kendine özgü güzellikleri, özellikleri ve hikayeleri vardır. Dolayısıyla kendinizi başkalarıyla karşılaştırırken, onların hikayelerine ait bilmediğiniz yönleri göz ardı ediyor olabilirsiniz. Misal, X isimli kadın bir düğüne, etkinliğe gittiğinde orada gözüne kestirdiği kendi yaş grubunda çocukları olma ihtimali bulunan kadınlarla(teyzelerle) iletişime geçiyor, konuşuyor ve kendini fark ettirme çabası içine giriyor olabilir. Ya da dıdısının dıdısına söylemiştir birisiyle tanışmak istediğini, dolayısıyla onu oğlu olan birinin yanına denk getiriyorlardır(o etkinlikte, düğünde, kısır partisinde vs).
İş amaçlı etkinliklerde de böyledir, köşenize çekilip kimseyle iletişime geçmez, kendinizi, isteklerinizi ifade etmezseniz, diğer iş sahipleriyle bağlantı kuramaz, iş alamazsınız. Sosyal ilişkiler çoğunlukla aynı mantıkla yürür.

Ayrıca, evlilik konusunda da şunu belirtmek isterim ki, herkesin hayatında farklı zamanlamalar ve farklı deneyimler olabilir. Sizin hayatınızda böyle bir şey olmamış olması, ileride gerçekleşmeyeceği anlamına gelmez. Unutmayın ki herkesin hayatı farklı şekillerde ilerler ve sizin hayatınızın da kendi akışında ilerleyeceğine inanmanız önemlidir.

Kendinize odaklanın ve kendinizle barışık olun. Kendinize sevgi ve saygı gösterin. Kendinizi başkalarıyla karşılaştırmak yerine kendinize odaklanın ve kendinize göre hedefler belirleyin. Kendinize değer verdiğinizde ve kendinize güvendiğinizde, başkaları tarafından nasıl algılandığınızın daha az önemli olduğunu fark edebilirsiniz.

Ben bir arkadaş vardı. Aşırı olmasa da, fazla kiloluydu. Güzellikten de çok uzaktı. Ama kendini beğenmesinden midir nedir, girdiği ortamda bizi sollardı 😂😂 Yani biz bile ona hayran hayran bakardık. Bir kıkırdaması vardı ki :)

Sizin auranızla, etrafa yaydığınız enerji ile alakalıdır bu durum. Mesajınızdan da anlaşılıyor özgüveniniz biraz düşük. Benim önerim kendinize biraz güvenmeyi deneyin. Eşleri, sevgilileri olan kimse mükemmel değil. Hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. Kendinizi diğer insanlarla kıyaslamaktan vazgeçin ve dolu dolu bir hayat yaşamaya çalışın. Sürekli kafayı yalnızlığa takarsanız hayatın güzelliklerini kaçırırsınız. Sizin kendinize ait bir hayat yolunuz var başkalarını boşverin.

Siz kendinizi beğenmezseniz kimse sizi beğenmiyor çünkü etrafa mutsuz negatif bir enerji veriyorsunuz.Kendinizi sevin beğenmediğiniz yönlerinizi değiştirmeye calısın ya da o şekilde sevmeye o zaman özgüven herkesi etkiliyor emin olun

Ben bu olayı çözdüm ya, daha 2 yıl öncesine kadar ben de aynı kafadaydım.
Zayıfladım vs ama konu bu da değil tam olarak, insan kendine hor bakıp begenmez ve sevmezken,
inanın başkası dönüp değer vermiyor veya beğenmiyor.
Çünkü aslında evrende her şey enerjiyle gerçekleşiyor.
Siz kendinizi sevip beğenince, istemsiz olumlu enerji yayıyorsunuz ve yaydığınız aura da sizi çekici ve ilgi gören birine dönüştürüyor.
Yaşadım ve onaylıyorum, önce siz kendinizle meselenizi çözünnn :)

Güzellik ya da çirkinlikle alakası olduğunu düşünmüyorum, nasip meselesi.

Evlenen kadınların tamamı güzel ya da erkekler yakışıklı değil. Neyi beklediğinizle alakalı daha çok.

Üzerinde o kadar düşünülecek bir şey değil inanın. Karpuz gibi seçilmeyi beklemeyin.

Back
X