BU ANLATACAKLARIM Bİ KADININ GERÇEK YAŞADIKLARI

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Öncelikle anlatacaklarım da sadece isim vermek istemiyorum ama gerçekten yaşanan bir şey..
bir kadın düşünün evliliğinde her şey çok güzel gidiyor 1 senelik evliliğin ardından kadın hamile kalmış hayatındaki Kasırga o zaman başlıyor daha hamileliğin 7 ayında aldatılmaya başlıyor kocası bir gün Hayat kadınına gider bir gün arabada personeliyle Anladınız siz ve en kötüsü Adam gidip Bu kadının ablasını aşık olur ablanın hiçbir şeyden haberi yok ama adam kendi çapında kadına için için aşk besler ve bir gün kadın evde uyurken kocası eve gelir kadının Uyuduğunu fark eder kadın kalkmıyor eşinin telefonda konuştuğunu duyuyor o zamanlar doğumuna İki üç hafta kalmış eşi telefonda bir arkadaşı ile konuşuyor Baldızına çok aşık olduğunu sürekli onu arzuladığı keşke onunla evli olsam karımıda çocuğunda istemiyorum sözlerini duyuyor kadın sinir krizleri hastaneye kaldırılma lar Zorlu doğum onca şeye rağmen kadın hiç kimseyle paylaşmadan kendi içinde yaşayıp 3 yıldır bu adamla hala evli bunca şeyi yaşayan bir kadın Neden hala evli kalır Benim aklım almadı paylaşmak istedim anlatılanlara inanıp inanmamak sizin elinizde ama tamamen gerçek yaşanmış bir şeydir..

Öncelikle anlatacaklarım da sadece isim vermek istemiyorum ama gerçekten yaşanan bir şey..
bir kadın düşünün evliliğinde her şey çok güzel gidiyor 1 senelik evliliğin ardından kadın hamile kalmış hayatındaki Kasırga o zaman başlıyor daha hamileliğin 7 ayında aldatılmaya başlıyor kocası bir gün Hayat kadınına gider bir gün arabada personeliyle Anladınız siz ve en kötüsü Adam gidip Bu kadının ablasını aşık olur ablanın hiçbir şeyden haberi yok ama adam kendi çapında kadına için için aşk besler ve bir gün kadın evde uyurken kocası eve gelir kadının Uyuduğunu fark eder kadın kalkmıyor eşinin telefonda konuştuğunu duyuyor o zamanlar doğumuna İki üç hafta kalmış eşi telefonda bir arkadaşı ile konuşuyor Baldızına çok aşık olduğunu sürekli onu arzuladığı keşke onunla evli olsam karımıda çocuğunda istemiyorum sözlerini duyuyor kadın sinir krizleri hastaneye kaldırılma lar Zorlu doğum onca şeye rağmen kadın hiç kimseyle paylaşmadan kendi içinde yaşayıp 3 yıldır bu adamla hala evli bunca şeyi yaşayan bir kadın Neden hala evli kalır Benim aklım almadı paylaşmak istedim anlatılanlara inanıp inanmamak sizin elinizde ama tamamen gerçek yaşanmış bir şeydir..
Baldız siz misiniz?
Burda artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.

Ben tüm bu iğrençliklere maruz kalan kişi sizmişsiniz gibi hissettim şuan ve neden halâ evli kaldığınızı inanın bende anlamış değilim o iğrenç adamla aynı evde kalıp aynı havayı soluyup bir de çocuğunuza kendisini istemeyen babaya baba dedirtmenize de anlam veremedim biran önce kurtulun o pislik heriften ve madem kimseye anlatmadınız bundan sonra da anlatmayın yolunuza bakın yenı bır hayat kurun evladınızla.

ya bu durumu kocasıyla konuşup düzelti
ya da kendine öz güveni kalmadı kadının

Neden evli kalınır bilmiyorum ama insanlar kendilerine ait olmayan hayatı niye sorgularlar.
Eğer bu siz değilseniz.
Biraz önce bir video izlemiştim adam diyor ki bizim toplumuzda başkalarının hayatı hakkında konuşunca zihinsel orgazm yaşanıyor demişti. Hakikaten ne kadar doğru.
Eğer bu kişi siz iseniz niye başkası yaşamış gibi aktariyirsunuz.

Neden evli kalınır bilmiyorum ama insanlar kendilerine ait olmayan hayatı niye sorgularlar.
Eğer bu siz değilseniz.
Biraz önce bir video izlemiştim adam diyor ki bizim toplumuzda başkalarının hayatı hakkında konuşunca zihinsel orgazm yaşanıyor demişti. Hakikaten ne kadar doğru.
Eğer bu kişi siz iseniz niye başkası yaşamış gibi aktariyirsunuz.
Ben yardımcı olmaya çalıştım polise gittim anlattım elimden bişeyler gelmedi fikir arıyorum üzülüyorum o kişiye bensem benim derim kim tanıyor ki

Ben değilim ben olsam hanginiz tanıyor çok mutlu değilim ama bunları yaşayan kişiye yardım etmek istiyorum polise bile gittim.

Ben değilim ben olsam hanginiz tanıyor çok mutlu değilim ama bunları yaşayan kişiye yardım etmek istiyorum polise bile gittim.

Polise gidip ne dediniz ?

Kadın midesiz hazmediyorken siz karismamalisiniz. Şeref yoksunu o kocasını neden boşanıyor peki , hiç sordunuz mu ?

Ayrıca siz bu olayın neresindesin? Sizi neden ilgilendiriyor ki? Neyse.
Polise gitseniz de elinize birşey geçmez.
Adam yapıyor, kadın susuyor. Kadın razı olduktan kim gelirse gelsin bir işlem yapamaz, dolayısıyla polise gitmeniz yersiz.
Böyle şeyleri yaşayıp da kaderine razı olan kadına hiçbir şekilde yardım etmem, kendisine saygısı olmayanın benim hiç saygım olmaz. Kendi ayaklarının üzerinde durmak çok mu zor ya.

Adama sözüm yok şerefsizliğin üst noktası ama kadına var ; bu kadar adi adamla hala beraber olup, hala onu bundan habersiz ailesinin içine sokup bu işi devam ettiren kadında çok tekin gelmedi bana, böyle bir evliliğin sürdürülülmesinin sebebi olamaz

Herkes layığını yaşar.
Kadın kendine bu yaşamı, bu muameleyi layık görüyorsa buyursun yaşasın. Kendi bilir.

Back
X