bu ara çok mutsuzuz

kestane

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
683
41
kızlar 1 ay içinde kayınvalidem 2 kez ameliyat oldu kist ve kulaktan hadi onlar sağ salim geçti şimdide kayınpederimde yaklaşok 15 gündür bacak ağrısı çıktı doktora gitti tahlilfalan yapıldı bişey yok ama prostat kanserinden şüphelendiler yarın biyopsi yapılcak inş.sonuç temiz çıkar 59 yaşında ben gerçekten çok seviyorum babamı çok iyi bi insan bu gün ağladım oğlumla konuştum daha 5 aylık ama beni anladı yavrum gözlerimin içine baktı resmen ağlama anne dedi daha oğlumla gezcekler çok güzel zama geçircekler inş temiz çıkar tahlileri eşiminde üzülmesi beni mahvediyo resmen çöktük allahım bize yardım etsin bu hastalığında üstesinden gelelim

Allah acil sifalar versin canim
kayinvalidene de gecmis olsun
zor gunleri birbirinize kenetlenerek atlatacaksiniz.
bu gunlerde gececek elbet canim.
hersey Allah'in takdiri.
sabirli olun.
esin ve sen de kendinizi cok uzup stresse csokmayin sonra size de bir sey olmasin canim.
gencler buyuklere lazim.

yüce rabbim yar ve yardımcınız olsun allah acil şifalar versin ....

allah acil şifa versin kayınbabana canım:Saruboceq:
umudunuzu yitirmeyin iyi düşünürseniz iyi olur unutmayına.s

geçmiş olsun canım inşallah kötü Bişey çıkmaz. kayınpederini BaBan giBi görüp sevmen çook güzel Ben de inanılmaz severim müstakBel kayınpederimi. hasta olur sık sık içim gider çok seviyorum onu allah başımızdan eksik etmesin inşallah BeBelerimiz dedeleriyle anneanne ve BaBaanneleriyle Büyür

kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için bu gün biyopsi için parça alındı 1 hafta sonra sonuç belli olcak inşallah kötü bişey çıkmaz gerçekten uykularım kaçmaya başladı 1 hafta nasıl geçer hiç bilmiyorum inşaalh allahım yaptığı iyiliklerin karşılığnı bu dünyada ona gösterir

Geçmiş olsun.
Allah şifa versin inş.
ıyi düşünün, herşey iyi sonuçlanır inş.

allah acil şifalar versin canım yaşlı insanlar nede olsa hastalıklar olucak illaki rabbim dermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…