• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu aralar ar sinirliyim herkesi kryorum:((

pptya87 canimm ya icine kapanmak ne demek delimisin kendine edersin kimseye bisey olmaz ablan simdi ekmek elden su gölden simdilik dilerim ki oo zengin olur ama zenginlikte biryere kadar beee allah evimizin huzurunu bozmasin böyle iyyi valla allah cok verip azdirmasin azda verip dilendirmesin bende esimi cok seviyorum oda beni seviyo esimle biz sirtsirta verip nelerin üstesinden geliyoruz allah büyük insallah bebemizde olursa daha ne amannnnnnnnnnnnn kim ne söylerse söylesin kim ne derse desin ney apalimm allah büyük sen hic boynunu falan egme sana böyle davrananlar egsin sen aksine dimdik dur kendine güven ne güzel bah sicacik yuvamiz var yiyecek cok sükür ekmegimizde var ne yapalim dahaaa hersey düzelir sen ezginligini gücsüzlügünü kimseye belletme annem ne der biliyomusun kizim kininde varsa icinden güüttt kimseye belletme onlar catlasin patlasin der biz ailecek patliyozz daaa birazcikkk ye ic esinle cikn gezin giyin kusan ne varsa evinde giy illa marka lüks olmasinada gerek yok bak benim de cok kiyafetim yoktur ama kendim ya pacasini ya koludu boncuklarim biseyler yaparim herkes yenimi der bende evet derim alalhhhh derler suna bak okadar sey atlatti genede neler yapiyo derler ama belkide icim kan agliyodur bosver neyligini belletme kimseye delimisin genceciksin cok güzel bii hanimsin kizz ben gönül ablamii olsammm acabaaaa birde ben öyle oturupta kimseyle konusmam acizligimi belletmem ama niyeyse burasi bana icimi döktürüyorr sanki sadece karsimda cam var oraya yaziyomusum gibiii bana bagiranda yok kizanda onu bunu söyle yap diyende amannnn nebiliyim iste anladin sen beniii kiz bugun iftara davetim var anam mutfaktan cikamiyom arada gelip bakiyom kim ne yazmis diyeee ne yaptim bak sayiyim az gibii yaaaa yeter amannnnn ac olanlar ne yapsinnn neyse ezogelin corbasii dalyan köfte pilav patlican kabak biber patatesli oturma avci böregi salata cacik baklava yapip buzluga atmistim o gürcü tatlisi tamam yeter 10 kisiyiz bizle beraber bugun ems acamam galiba cok kalabaligiz hizmet ediyim kizzzzzzzzz süsleniyim birde oh demesinler ölmüs bu diyee ayolll hadi öpüyom takma kafana bisey türkiyede bol bol 1 milyona tokalar var al al al degisik degisik tak kafana baska bisey takma kafana yavrummmm

ayyy alemsin kız sen ne kadar çok şey yapmışsın hemen atlayıp uçağa geliyorum biri baklavamı dedi ne marifetliymişsin beee.bende etli dolma makarna salata bugday çorbası ve bisküvi tatlısı yaptım kaydirigubbakcemile3
zaten varya bi bebeğimiz olsa kafaya takacak toka bile bulamayız onunla uğraş koştur yedir içir uyut derken oooooo zamanmı kalcak sanki sıkılmaya hadi kuşum bir an önce doğurmalıyız çalışmalar bitti bende artık beklemeye çekildim:roflol:

kızlar az önce telefonda annemle konuştum sanırım ablamla yaşadığımız bu olumsuzluğu ablam anneme aktarmamış olacakki annem ne yaptınız ne ettiniz nasıl geçti haftasonunuz falan diye sordu birde salı günleri benim kapımın önüne pazar kuruluyor yarın geliriz biz ablanla hep beraber pazara çıkarız dedi hatta ablam bana bir abajur falan getircekmiş.
ailemle kötü olmayı hatta hiç kimseyle kötü olmayı küs kalmayı istemem 1 saat sonra yaşayacağımız ne belli ama beni üzmelerine artık izin vermeyeceğim 2 yıllık evliyim artık ben herşeyi oturtturdum eşimin bu kavgadan haberi bile yok hiçte olmayacak.

pptya87 canim yaaa düzelir sen kendinden ödün verme kimseyee sana ne diycemmmmm kiz hani bizim dertlestigimiz yer varya onu bulamiyorum anne olamamak canimi cok sikiyo diye bi bölüm vardiya orsi yokk oooo kiz anaaa yazi yazacaktim canim sikkkiin daaa icim yaniyoooo anam icimm insanlar ne garipp yaaa ben salagim varya salakkk malim mall neyse anlatirim haber ver bulursan su yazdigimiz yere ayolll öpüyom seni ay insallah girersin buraya da notumu görürsün giiiiiiiiiiiiiii

Back
X