- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Kavga sebebiniz sadece oyun bağımlılığı mı eşinizin?Adam boş vaktinde sürekli oyun başında gelmiş 35 yaşına Allah akıl fikir versin çok böyle insanlar
Herşeyde olduğu gibi bunda da şeyini çıkartmadan olmuyor zaten. Ne yazıkki...Bu aralar çevremde gördüğüm evliliklere baltayı vuran genelde bilgisayar, telefon, sosyal medyayla ilgilenme bu yüzden ailesine vakit ayıramama oluyor.
Akıllı cihazlar faydali olduğu kadar sosyal hayata, aile hayatına da bir o kadar zararlı.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet genelde oyundan dolayı gece geç yatıp bayramlarda bile ogleden sonra kalkan bi insandı gelde buna çene yapmaKavga sebebiniz sadece oyun bağımlılığı mı eşinizin?
Herşeyde olduğu gibi bunda da şeyini çıkartmadan olmuyor zaten. Ne yazıkki...
Aynen öyle herseyin b.... çıkarıyorlarEvet genelde oyundan dolayı gece geç yatıp bayramlarda bile ogleden sonra kalkan bi insandı gelde buna çene yapma
Hayırlısı olsun tabi ama para içinde nereye kadar açılmaz ki dava olan çocuklara oluyor kimseye olmuyor malesefSürekli kavgalılardı en son adam git annenin evine gibi birşey söylemiş sanırım kız gitti ama çoçukları için görüşüyorlar telefonda falan. Adam boşanma davası açmıyor kadın para istediği için. Şimdi sanki tekrar barışacaklar gibi bir ortam var
Dilekçe yok ortada ama iki ay oldu ayriyiz gidişat bu
Çene mı? Çok ilginç. Çok mı üstüne gittiniz acaba? Ama bu da bir boşanma sebebi değil bence biraz ayrı kalmak istemiş olabilir hani bazı şeyler düzelir diye..Jameya sorun bnm çenemmiş cnm ben adım attim o atmadı ama dilekçede veremiyor artık ne düşünüyor kafasinda bilemiyorm
Işte o duzelecegini sanmıyor inanmıyor kendisini hiç sorgulamiyor oyun yüzünden çok ilgisizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?