Bu Aralar Araftayım Kızlar...

Adam boş vaktinde sürekli oyun başında gelmiş 35 yaşına Allah akıl fikir versin çok böyle insanlar
Kavga sebebiniz sadece oyun bağımlılığı mı eşinizin?

Herşeyde olduğu gibi bunda da şeyini çıkartmadan olmuyor zaten. Ne yazıkki...

Kavga sebebiniz sadece oyun bağımlılığı mı eşinizin?

Herşeyde olduğu gibi bunda da şeyini çıkartmadan olmuyor zaten. Ne yazıkki...
Evet genelde oyundan dolayı gece geç yatıp bayramlarda bile ogleden sonra kalkan bi insandı gelde buna çene yapma

Hayırlısı olsun tabi ama para içinde nereye kadar açılmaz ki dava olan çocuklara oluyor kimseye olmuyor malesef

Jameya sorun bnm çenemmiş cnm ben adım attim o atmadı ama dilekçede veremiyor artık ne düşünüyor kafasinda bilemiyorm

Jameya sorun bnm çenemmiş cnm ben adım attim o atmadı ama dilekçede veremiyor artık ne düşünüyor kafasinda bilemiyorm
Çene mı? Çok ilginç. Çok mı üstüne gittiniz acaba? Ama bu da bir boşanma sebebi değil bence biraz ayrı kalmak istemiş olabilir hani bazı şeyler düzelir diye..

Işte o duzelecegini sanmıyor inanmıyor kendisini hiç sorgulamiyor oyun yüzünden çok ilgisizdi

İki aydır ayrısın, yokluğuna alışmışsındır artık .. kimseyi dinleme ,aç davanı ,kurtul ..o yaşa gelmiş adam hala k.çını toplayamıyorsa ,çok da birşey beklememek gerek ..

Yasin kaç ,kaç çocuğun var ,boşanınca çalışma durumun var mı ,ailen destek oluyor mu ?

Destek maddi açıdan yok malesef aynen alıştım ayrı yaşamaya çalışıyorum 8 yaşında bi kızım var cnm 27 yi yeni bitirdim bugün avukata gidiyorum

Kızlar bilgisi olan varmı avukata ne kadar ödeme yaparım ben dava acarsam

Kızlar avukata gittim konuştuk vekalet vermem lazımmış notere anlasmali bosanma için ama adamı dün aradık acmadi mesaj attık bu konuda aradığımızı bilsin diye dönmedi bugunde telini kapatmış ulasilmiyor ne yapmaya çalışıyor anlamadik

düzelme şansınız var mı hiç?

Aslında yok ama bu insan bu şekil uzattikca bu işi kafam her iki yönde de kararsızlık yaşıyor bu yüzden adam ne uzlaşma ya geliyor nede bosanma konusuna sanki duvar karşımdaki boş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…