ben normalde başkalarına da övünmem bunu iyi bilir ama anneme yalan söyleyecekmişmSaçmalamış.
Bence ters bir anına denk gelmiş ama tabi bu onu haklı çıkarmaz...
Bir insan annesine niye övünür ki. Hatasını anlayıp telafi etmesini bekle derim.
ewet değişiyolarerkekler evlendikten sonra değişirmiş diyolar ya doğru demek ki.
böyle şeyler yüzünden yalan söylemek zaten saçma bi de anneme söyliyecekmişim anneme meraklı melehat demesi çok gücüme gittieşiniz annenizden sanki yabancı biriymiş gibi bahsetmiş.
insan genelde yabancı birilerine yada komşusuna filan gittiği tatilin fiyatıyla ilgili abartılı şeyler söyler
2 senedir evliyiz ondan önce uzun bi flört dönemimiz oldu sevdik birleşmek için çabaladık sınavlardan geçtik evlendik ama sanki eşim evlendikten sonra değişti özellikle son 2-3 aydır sürekli didişme halindeyiz nası neden oluyor anlamıyorum saçma şeylerden bile tartışma çıkıyor açıkcası eşim bu aralar beni kırmakta pek çekinmiyor heralde evlendim ne olursa olsun psikolojisinde bi de takıntılı bugün annemle telefonda konuşuyorduk tatile gideceğimizi bi yer bulduğumuzu ayarlayacağımızı falan söyledik(rutin konuşmalar bi amaç bi kötülük yok)nereye gideceksiniz kaça ayarladınız falan dedi.neyse telefonu kapadım ne oldu ne konuştunuz dedi bende duydukların işte dedim annem için o meraklı melahat sorar sende ne varsa anlatırsın dedi çok şaşırdım şok oldum bugüne kadar olan tartışmalarımıza aileleri ortaya getirmedik hoş zaten ortada tartışmada yoktu annem sık telefon eden evimize sık gelen bize baskı yapan işimize karışan biri değil(tam tersi kendi ailesi öyledir ve annesiyle o çok paylaşımda bulunur ben pek anlatmam)gittiğimiz otelin fiyatını söylememden rahatsız olmuş he bi de fiyatını daha yüksek söylemeliymişim(ya neden böyle bi yalan söyleyim) kendimi düşürmeyi seviyomuşum annem mukayese yapmak için soruyormuş ablamlar baya pahalı bi yere gitti onlarla kıyaslarmış(anne böyle biri değildir aksine iyi yapmışsınız dedi sonuç da önümüz kış her türlü masraf oluyor dedi)aşırı kırıldım çok ağladım evliliğim hakkında resmen şüpheye düştüm kendi ailesiyle içli dışlı olup her türlü muhabbeti ederken iyi biz konuşunca böyle oluyor ne yapcağımı bilmiyorum fikir verin ne söyleyim ne yapıyım ben annemle tel.de konuşurken kelimelerimi seçip yalan mı söyliycem
Canım şaşılacak birşey yok erkekler evlenene kadar seviyorum tapıyorum derler elde ettikten sonra gerçek yüzlerini gösterirlermiş bu gerçek erkek pskolojisi diye bir kitap pkuyorumda bu sıra gerçekten erkelerin neden böyle davrandıklarını çözmeye başladım
artık eşinin gerçek yüzünü görüyorsun umarım zamanla alışırsın ALLAH yardımcın olsun
hmm bende okusam iyi olcak:)ben pek anlamıyorum bu psikolojidenCanım şaşılacak birşey yok erkekler evlenene kadar seviyorum tapıyorum derler elde ettikten sonra gerçek yüzlerini gösterirlermiş bu gerçek erkek pskolojisi diye bir kitap pkuyorumda bu sıra gerçekten erkelerin neden böyle davrandıklarını çözmeye başladım
artık eşinin gerçek yüzünü görüyorsun umarım zamanla alışırsın ALLAH yardımcın olsun
bende bıktım!böyle giderse sonumuz iyi değilOff
o telefonu ağzına sokmak lazım ama
işte yapamıyorsun
bıktım bu erkeklerin saçmalıklarından
Okuduğun kitabın yazarı kim? nereden edinebilirim?
canım kitabın adı erkek pskolojisi mecidiyeköyde bir kiatpçıdan almıştım
ben iyi taraf oluyorum galiba düşünyorumda bazı konularda çok özverili davranmışım hata etmişim soğuk,nemrut,memnuniyetsiz olsam daha çok dğer görürdüm bende ailemdeevlılıklerde hep bı taraf cok ıyı kalplı olur, dıgerıde kotu olur, dıye bır soylem vardır,ben buna nedense cok ınanırım, herkez ıcın gecerlı olmasada bır cok ınsan ıcın gecerlı oldugunu dusunuyorum
hmm bende okusam iyi olcak:)ben pek anlamıyorum bu psikolojiden
ben de alıcam sağolcanım kitabın adı erkek pskolojisi mecidiyeköyde bir kiatpçıdan almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?