bu aralar biz biz değiliz sanki(sizin eşinizinde böyle garip davranışları oldu mu)

evet annem benim hassas noktam ve durduk yere anneme laf etti.bu konuşma çok uygar çok güzel şu an yapacak düzeyde değilim belki bir iki gün sonra:)çok güzel cümleler bence de nerde durduğuna iyi bakmalı

haklısın...sinir başa gelince akıl kaçarmış....bu yüzden en kısa zamanda konuş dedim çünkü olayın üzerinden bi kaç saat geçmiş...emin ol o an bnde bu cümleleri kurmazdım,ne diyosun sen yaa ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu derdim...ama zaman geçince bu cümleleri kurardım...

sen kazanırsın güzelim çünkü erkekler karşısındakini suçlayacak şeyleri çok çabuk sayıp dökerler...bu konuşma da senin kozun olur....

ben küsüm o konuşmaya çalışıyor.anneme olayı anlatmam sadece mesafeli olmsını isterim

bende o varken özel bişey konuşmam ama bu konun özel olabileceği aklıma gelmedi

doğru söylüyosun kozumu kullanmalıyım

bence sakın annenize anlatmayın....bakın annemle nişanlıyken aramdaki diyaloğu yazayım...

annem: kızım evlenince eğerki kocanla aranda bi sorun olursa hemen bana anlatma

ben: neden annem yaa sen bnm herşeyimsin...

annem: kızım o senin kocan ve siz bi kaç saat hadi taş çatlasın bi kaç gün sonra yine eskisi gibi olur ve unutursunuz o derdinizi ama kocan bnm gözümde kızımı üzmüş biri olarak kalır...yıllar geçsede içimde o kalır....

yani bu sebepten senin annende bnmki gibi olabilir...sen unutursun ama o bu senin üzüntünü ve hele de kendisine yapılan bu saçma sözü ömrü billah unutamayabilir....bırak annen yine bildiği gibi davransın eğer varsa eşinde o duygu utanır belki......

ee iyliğe iylik her kişinin,kötülüğe iyilik er kişinin işidir......

2 senedir yaşadığım kötü olayların hiç birini anlatmadım haklısın anneler unutmaz ama ben burda iyi niyet gördükçe şımaran bi insan görüyorum maalesef

2 senedir yaşadığım kötü olayların hiç birini anlatmadım haklısın anneler unutmaz ama ben burda iyi niyet gördükçe şımaran bi insan görüyorum maalesef

o zaman siz o kozu kullanın ve bakın ne oluyor...eğerki çözemediniz ve değişiklik yok ozaman annenize meraklı melahat lafı hariç yaşadığınız durumu söyleyin...ne yapabilirim annem diye akıl alın tabi....

ve gerekirse anneniz de konuşabilir...büyük birinin konuşması ve yanlız olmadığınızı bilmesi uygun olabilir ama son ihtimalle....

Son düzenleme:
bazen düşünyorumda sessiz kaldığım için mi tavrı kimseye bişey söylemediğimi bildiği için mi o yüzden bazı şeylerin farkına varmalı belkide

vala canım bu devirde sesin çıkmadımı sınırları sonuna kadar kullanıyorlar. ilk evlenme arefesinde sessiz kaldım. annesi yüzünden bi dünya aşağılamayla karşı karşıya kaldım. evlendim saygından bazı şeyleri görmezden geldim.ama baktım sınırlar çok aşılmaya çalışılıyor sonu yok. açtım ağzımı o günden sonra alttan almadım. o zamana kadar annem annem diyen kocam ondan sonra karım karım demeye başladı.

annem geçenlerde bana misafirliğe gelmişti. doğumdan sonra migrenim ortaya çıktı nerdeyse hergün başım ağrıyor. eşim anneme "garanti belgesi vardı galiba bozuk çıktı iade edicem bu kızını dedi" annemde eşime " ben size böyle mi kız vermiştim. sağlıklı kızım ne hale geldi çöktü gül gibi kızım" dedi. sonra istemezsen ben kızımı alırım dedi. eşime sadece " iade edeceksen o zaman hediyesini de alır bi daha da gelmem merak etme" dedim. eşim tövbe dedi. anneme "ben şaka yapıyorum senin kızın ciddiye alıyor biraz ciddi söylesem hemen gider bavulu topplar "dedi. beni çok iyi tanımış canım kocam

erkeklerin arada böyle saçma çıkışları mantıksız konuşmaları olur seninkide saçmalamış çok kafana takma canım ama böyle davranmaya devam ederse karşına alıp güzelce konuş içindeki herşeyi anlat sakin bir şekilde tartışmadan sıkıntını anlat küslük kavga gürültü genelde bir sonuç vermez sakince konuşmanı öneririm ama çok üzülme her erkeğin arada böyle odunluğu oluyor tek değilsin

walla sabah alıyım karşıma komuşuyum dedim ne dese beğenirsin söylediklerimin arkasındayım diyo çok üzgünüm...

kaç senelik evlisin bilmiyorum ama ben 2 senede hiç bişeyi oturtamadım iyi niyetli kendim gibi davrandım ama yanlış yapmışım anladım.iyi niyetle devam ettim annesi kuklası yapmaya kalktı sesimi çıkardım evde kavga çıktı yok yani yapamıyorum beceremiyorum kendime söylenen neyse de aileme bişey söylenmesine katlanamıyorum şimdi ne o tatile gitmek istiyorum nede kocamın yüzünü görmek çok kırıldım kendisi annesiyle herşeyi konuşur eder biz yapınca kabahat oldu annesi her türlü mevzunun içindedir ama ben göze battım

Evlendikten sonra erkekler gerçekten çok değişiyorlar..Erkekler kendi annelerinin davranışlarını hiç görmüyorlar tabi daha çok anneci oluyorlar evlendikten sonra..bize gelincede göze batıyoruz işte ,belkide bir sıkıntısı vardır geçer inşallah düzelir canım..

erkekler bazen bazı şeyleri ego haline getirebiliyor. aslında orada annenin ablanların gideceği oteli sizinkiyle kıyaslaması değil. eşinin kendi bünyesinde bunu hazmedememesi.Umarım geçici bir gerginlik dönemidir ve her şey güzel olur.

kadınları anlama klavuzu lazım derler,asıl erkekleri anlama klavuzu lazım.kadınlar dozunda ayarında sevgi isterler.ne aşırı ne de yok denecek kadar az..denge ve kendileri için özel olunduklarını bilmek isterler..ama erkeklerin ne zaman nasıl,ne şekilde davranacakları belli değil.kızabileceğini düşündüğünüz noktada gülerler,alakasız bir konuda inanılmaz çıkışırlar.başka yaşadıkları porblemleri; çok rahat kılıf uydurarak sizin üzerinizden tartışma yaratarak çözerler..sürekli neden diye düşünüp,kendinizi sıkıp üzmeyin..bu tarz kötü tarafları nazar boncukları olsun...Allah kolaylık versin..

4 yıllık evliyim ama kendimi 10 yıllık gibi hissediyorum.

bende ilk başta beceremiyordum. en sonunda bi dünya para verip yaptırdığım evde kayınvalideciğim 1 yıl oturtmadı kucağımda çocuğumla kapı dışarı olunca gözleri açıldı. yoksa özel bişi yapmadım. kayınvalidem kendi yaptı. şimdi eşim kızını ayda 1 kere olmak kaydıyla annesine götürüyor. ben bayramda dahil kapısına gitmiyorum. annesi birkere kafasını doldurdu gönderdi. tüm olanları yüzüne vurdum. bir daha annesine gitmemi isterse sonu çok kötü olur diye uyardım. eşime o günden sonra asla hiçbir konuda taviz vermemeye çalışıyorum. genede sorun olmuyor değil.

aile konusunda ben şanslıyım. annesinin yaptıklarından sonra benim aileme hiçbişi diyemiyor. demesine de fırsat vermiyorum. ailemi eşimle çok yüzgöz etmiyorum. eşim aileme misafir gibi gider gelir. annemin yaptığı yemeği yemez (damak tadına uymuyormuş) kardeşlerimlede çok samimi değildir. ailemle can çiğer kuzu sarması olmasını istemiyorum. olmaması da iyi oluyor eşim aileme hiç bişi diyemiyor.

evlilik ne zormuş bilsem hiç bulaşmazdım bazı şeyleri aşmışsın belliki umarım zamanla bende aşarım mesela demişsinki annemin yemeklerini yemiyor ben buna da bozulurdum sen baya güzel idare ediyosun anlaşılan

Son düzenleme:
bu arada ben onunla 2 gün falan konuşmadım soğuk davrandım geldi özür diledi umarım tekrarlamaz çünkü o böyle yapınca benim sinirim alt üst oluyor kendime söyleneni hazmediyorum belki ama aileme söyleneni asla....

bu arada ben onunla 2 gün falan konuşmadım soğuk davrandım geldi özür diledi umarım tekrarlamaz çünkü o böyle yapınca benim sinirim alt üst oluyor kendime söyleneni hazmediyorum belki ama aileme söyleneni asla....

...........................................................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…