bu aralar biz biz değiliz sanki(sizin eşinizinde böyle garip davranışları oldu mu)

Caım sen daha yeni evlisin ben 11 seneyi devirdim , öncesinde başka arkadaşlıklarım oldu , 2 erkek kardeşim var , oğlum var ama ben yeni yeni çözmeye başladım offff diyorum
ohhooo benim 1 fırın ekmek yemem lazım erkek kardeşim yok kadın fazlası olan bi ailedeyim:)evliliğim yeni kocam da bu aralar tam odunluk

ohhooo benim 1 fırın ekmek yemem lazım erkek kardeşim yok kadın fazlası olan bi ailedeyim:)evliliğim yeni kocam da bu aralar tam odunluk

canım düşün ben tek kızım 2 tane erkek kardeşim var anca 33 olduktan sonra çözdüm , senin erkek kardeşlerin olmadığı için anlama olayın bendende uzun sürebilir aslında yapman gereken en önemli şey sadece kendini düşünen bencil bir kadın haline gelmek
ben bunca deneyimden şunu çıkardımki ne kadar seversen değer verirsen adamlar o kadar havaya giriyor takmayınca cadı oldukça daha çok seviliyor değer görüyorsun

bencede öyle ben fazla belli ettim sevgimi fazla saygılı davrandım ailesine iyice havaya girdi ama etrafıma bakıyorumda tam tersi kadınlar daha bi el üstünde tutuluyor bi de yapıp yapıp bişey yokmuş gibi davranıyor...

valla yazdıklarına bakınca bi erkekle değilde kadın kadına bi konuşma gibi hissettim
otelin fiyatını neden düşük söyledin yüksek söyle
ablanlar pahalı otele gitti sen neden düşük söylüyosun falan, çok şaşırdım açıkcası, bence bunları kendi annesiyle konuşmuş, annesinin lafları olabilir mi
sadece annene değil ablanada kinli herhalde
ablanların maddi durumunu kıskanıyor olabilir mi acaba
hem söyle eşine kız anaları kızlarının yuvasının mutluluğunu evinin bütçesini düşür

Son düzenleme:
benim de aklıma şu geldi mesela ailenle bir araya geldiğinizde belki sen bir an yokken kötü niyetli olmasa da annen bir şey söylemiş de eşin de yanlış anlamış olabilir mi? sana da bu konuyu açmıyordur içinde büyütüp duruyordur. söylediğime benzer bir durum biz yaşadık da ben sonra eşimle konuştum sordum önceleri hiçbirşey yok dedi sonra ablamın söylediği bir şeyi yanlış anlamış açıklığa kavuşturduk Allah'tan da, bana belli bir süre ters davrandı ufak birşeyden hemen tartışır olmuştuk. yani aklıma bu geldi canım böyle bir olasılık var mı?

inan bende şaşırdım bi erkeğe yakışmıyor ayrıca anneme yalan mı söyleyim böylesine gereksiz bi konuda.aslında ablama da anneme de kin yapacak bi durumu olmadı onun için zaman zaman bende annesinden şüpheleniyorum.ablamlarla maddi olarak bi uçurum yok aramızda (ama biraz daha iyiler)ben bu tarz kompleksleri olan biri değilim hem ayrıca annemde vay efendim neden daha ucuzuna gidiosunuz falan demedi iyi yapmışsınız dedi ama adama bak neler diyo

yok sanmam annem dikkatli konuşur genelde ablam da zaten farklı şehirde yaşıor sık görüşemeyiz

senin için ne kadar şok edici olduğunu tahmin edebiliyorum benim evlendiiğim adam bu mu demişsindir
umarım hatasını anlar ve özür diler
tabii böyle gereksiz saçma şeyler yüzünden annene yalan söyleme
ama anlaşılan o ki, eşin işteyken ya da farklı ortamlardayken annenle konuşman lazım, zorundamısın değilsin ama böyle yapsan daha iyi olcak gibi
en çokta annene üzülmüştür kadının hiç kötü niyeti yokken eşin resmen iftira atmış annene

aynen öyle o an acayip bi pişmanlık yaşadım.zaten dediğin gibi yanında konuşmamam gerekiyor güya hayat arkadaşıyız işte... anneme anlatmadım ama moralim çok bozuldu halende iyi değilim meraklı melehat falan demesine de çok kızdım ben bugüne kadar saygısızc hiç bişey demedi annesine(onunki çok meraklıdır aslında ikisi çok kritik ederler bazı şeyleri ama bizim konuşmamız battı)

Gerçekten saçmalamış.
Ne demek otelin fiyatını yüksek söyleyecemişsiniz,
o kadar sıkıntı yapıyorsa öyle biryere gitseymiş.
Arkadaşların dediği gibi, belki siz hissetmenizde eşiniz söylenen bazı şeylerden
alınmış olabilir.
Eşinizle açık açık konuşun, neden böyle düşünüyormuş ,derdi neymiş.

Hakikaten ayıp etmiş, ama birşeye canı sıkkın olabilir.
Durup dururken neden böyle bir laf etsin.
Çok takma bir kaç gün sonra geçer...

o kadar sinirlendim ki sabahtan beri konuşmuyorum çocuk bile demez bunu ayrıca sana hak veriyorum madem öyle pahalı bi yeri ayarlasaydı.alınacak bişey olmadı ama sorarım bugün deil tabi)

Hakikaten ayıp etmiş, ama birşeye canı sıkkın olabilir.
Durup dururken neden böyle bir laf etsin.
Çok takma bir kaç gün sonra geçer...
gerçekten durup dururken oldu gayet iyiydi çok taktım kafaya anneme yok yere laf etti

Son düzenleme:
eşime söyleyeceklerim olacak ama anneme de söyleyeceğim şeyler var mesela eskisi kadar sevecen olmamasını ve üstüne titrememesini söyliycem(en azından bi süre)gerçekten şımarmış çüknü

biz bayanlar anne söz konusu olunca burnumuzda var ise bi direk resmen sızlıyor yaa....

kırılmakta çok haklısınız güzelim ama kafana çok ta takma...eşiniz en iyi sen tanıyorsun...bul en kısa zamanda uygun bi anını ve şöyle de:

" seninle konuşmamız lazım,anneme sarfettiğin laflar beni çok üzdü...senden hiç beklemezdim böyle birşeyi çünkü seni tanıyorum ve sen böyle biri değilsin..biz böyle olmamalıyız,neye stresslisin bilmiyorum ama aileleri karıştırmaktansa ben karşındayım karınım bana anlat derdini lütfen....bu evlilik sadece senden ya da sadece benden ibaret değil,bu evlilik biziz...çok üzülüyorum dehşete düşüyorum senden bu tarz lafları duyunca....sana rica ediyorum lütfen ne derdin varsa bana söyle ve halledelim yoksa bu şekilde birbirimizi çok kıracağız..ben sana bir adım attım sıra sende ya atarsın ya da durursun ama nerde durduğunua iyi bak olur mu????"

oldu mu ya:))) ben olsam böyle konuşurdum....

şuan küsmüsünüz bence aranız düzelir gibi olunca açık açık sakince konuş anneme böyle demen beni çok üzdü, hiç öyle bi kadın olmadığını sende biliyosun gibi,
annene söylesenmi bilemedim, üzülecek kadın şimdi, damadına eskisi gibi bakmayacak artık, bence anne söyleme konusunu iyi düşün

hakikaten arada bi bu erkeklere bişi oluyor. senin yazıyı okuyunca hatırladım. benimkide bi dönem böyle davranmıştı. o zaman kavga etmiştik. sonra kendi kendine düzeldi. özel bişi yapmadım.
ama annemle bu tarz şeyleri yanımdayken konuşmuyorum. anne nasılsın iyimisin napıyosunuz. falan ötesi yok
yanımda yokken herşeyi konuşurum. sıkma canını ama tribinide at biraz yola gelsin

evet annem benim hassas noktam ve durduk yere anneme laf etti.bu konuşma çok uygar çok güzel şu an yapacak düzeyde değilim belki bir iki gün sonra:)çok güzel cümleler bence de nerde durduğuna iyi bakmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…