Bu aralar çok dertliyim

sensizimben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
35
0
36
İsviçre
merhaba arkadaslar, bu aralar cok dertliyim yardiminiza ihtiyacim var:-(

23 yasindayim ve esimle "severek" evlendim,esimden önce baskasi ile cikiyordum onu cok seviyordum ama maalesef bizi ayirdilar ve ondan ayrildiktan sonra hemen esimle tanistim her halde o boslugu doldurmak icin esimi sevdigimi sandim.simdi ise eski sevgilimi unutamiyorum o da evli ve cocuklari var ama beni hala sevdigini biliyorum.ama esimden de ayrilamiyorum bir baglilik var sanirim.ama esimi sevmyorum artik yada ilgisizliginden dolayi mi oyle hissediyorum bilmiyorum:-( hep eski sevgilimi dusunuyorum elimde degil esime bunu yapmak istemiyorum ama o d cok ilgisiz benimle hic ilgilenmez umurunda degilim bile ailesi ile de sorunlarim var cok mutsuzum.ama ondan uzak kalinca da ozluyorum yalniz biraraya gelince hic birsey hissetmiyorum.eski sevgilimi unutamiyorum ne kadar denesemde akrabayiz diye hep goz goze geliyoruz benimle hala konusmuyor bu bile hala sevdigini gösteriyor bence.toplum icinde bir tek bana selam vermez.aklimdan cikartamiyorum bir turlu esim de iyi birisi ama iste ailesi bana cok cektiriyor o da beni hic bir zaman koruyamadi.cok sogudum ondan.ama biliyorum ayrilirsam bile eski sevgilime kavusamam cocugu var ve evli ama o da cok mutsuz:-( sizce ne yapmaliyim arkadaslar cok perisanim

bence boşlukta olduğunuz için eski sevgilinizi düşünüyorsunuz. bir de akrabanızmış, sürekli görüyorsunuz, ister istemez aklınıza giriyor. ne yapmayalım diye sormuşsunuz.. yapacak hiçbir şeyiniz yok. burada kimse size eski sevgiline dön demez. ama eşinizi istemiyorsanız evliliğinizi devam ettirmek zorunda değilsiniz, boşanırsınız olur biter... size verebileceğim tavsiye bu..

valla ben bisiler dicemde , birazdan arkadaslar topa tutarlar zaten , ne diye bosluk doldurmak icin , esinizle evleniyorsunuz , evlilik cocuk oyuncagimi , yazik esinize cok uzuldum , onu hak etmediginiz kesin..

bence ayrılın eşinizden
ama şunu da söyliyim topluluk içinde birtek size selam vermemesi sizi hala sevdiğini göstermez.bence karısıyla mutlu bi evliliği var ve suyu bulandırmamak için sizden uzak duruyo!
belkide sizin hala ona karşı bi ilginiz olduğunu hissteti ve bu yüzden bilerek uzak duruyo:27:

Düştüğün boşlukta yanlış kararlar almamak için pskolojik bir yardım al.

Bir hata yaptın yanlış kararla biriyle evlendin şimdi yine bir hata yapıp yanlış kararlar verme.

Esinize yaptiginizcok buyuk bi haksizlik degil mi?
O adamin ne sucu var, ilgisizliginin nedeni belki de sizsinizdir, sevmiyomussunuz adam bunu hissediyodur illa ki, kesinlikle bir an once bosanin adama daha fazla haksizlik etmeyin.
Diger tarafa gelirsek eski sevgiliniz sizi unutmamis olsa bile cocugu esi var, onlara yazik. Kendinize ugraslar bulun kitap okuyun, spor yapin ama nolur dusunmeyin. Hem kendinize hem eski sevgilinize hem de eslerinize zarar verirsiniz.

esini sevmiyorsan bosanirsin..olur biter.esinin ilgisizliginden sikayet ediyorsun da sanma ki o adam yada baska adam sana cok ilgili davranacak.sana suan cazip geliyor ama aklini koyup dusunursen yaptigin yanlis.esin birseyleri beceremiyorsa sen yol goster ona emek ver.birseyler icin cabala.yine olmuyorsa birak gitsin.
ayrica eskiden kalan o kisi sana selamvermiyorsa bil ki umitlenmemen ve birseyler yanlis anlasilmasin diyedir.acikcasi akrabam bile olsa bende selam vermem birsey olmamis gibi.bir selam verse borclu cikacak demek ki adam biliyor seni ondan konusmuyor..

Son düzenleme:
çok üzüldüm adına olan olmuş evlenmemen gerekiyordu heleki aklında başka birisi varken nasıl düşünüyorsun evlenmeyi bir ilişki varken hala kalbindeyse başka birini araya sokman yanlış olmuş zor bir durum

bence eşinden beklediğin ilgiyi göremediğin ve eski sevgilini sürekli gördüğün için hala ona aşık olduğunu sanıyorsun ama yanılıyorsun:50:bu düşüncelerden sıyrıl kendine gel.eğer eşinden memnun değilsen boşan ama evliyken başka bir erkeği düşünmek hiç doğru değil:20:

bence bu senin takıntın. eşini seviyosun fakat eşinin senle biraz ilgilenmemesi seni bulandırmış. bencede kendine bu düşüncelerden soyutlamak için bişeylerle uğraş bişeyler bul. tüm bu karmaşan bittikten sonra kendinden utanabilirsin umarım bu iğrenç duyguyu yaşamadan bu düşüncelerden kurtulursun. bu arada eşinin ilgisizliğini de kendisiyle konuşmalısın. konuşmadan çözemezsin hiçbişeyi:45:

eşin seninle ilgilensee senin aklından geçmmez saten emin ol ilgilenmediği için sen boşlukta oldugun ıcın bölee düşünüosunn
ki olan olmus sen evli o evli...:17:

oncelikle herkese tesekkur ediyorum....yazilariniz bana iyi geldi inanin...beni eski sevgilimden ayiran esimdi uzun bir hikaye,ama dediginiz dogru bu yaptigim dogru degil ama elimde degil,belki boslukta oldugum icin bu duruma geldi esimle konustum ama degisen birsey yok:-(

Yok anlamadigim, eski sevgilinizin Mutsuz oldugunu nerden biliyorsunuz ??

Sizin evliliginiz iyi gitmeye bilir, mutsuz olabilirsiniz, ama bunun diger taraf icinde gecerli oldugunu sanmiyorum.
Ayrica "beni hala seviyor" demenizde abes olmus, adam sevmese esini neden evli olsun ?
Coluk cocuga karismis.
Ohooo her cikipta evlenemeyen, birbirini sevse.....

Cok yanlis böyle seyler cooook.
Her ikinizde evlisiniz, COCUKLARINIZ var.

Eski sevgilinizi düsünmek icin ayridiginiz vakti, evliliginizi kurtarmak icin ayirin bence.

sen de sürekli boşluğa düşüyorsun arkadaş

dikkat et de kafanı gözünü kırma boşluklara düşerken.

her durumdan kendine pay çıkarmayı gayet iyi biliyorsun

eski sevgilin seninle muhatap olmuyor diye seni sevdiği gibi bir düşünceye nasıl kapılıyorsun anlamak mümkün değil

bir de demişsin o da mutlu değil.yine kendine güzel bir bahane yaratmışsın aferim sana.

ama gel gelelim boşanmaya da maçan yemiyor.

sen ne istediğini bilmiyorsun.

bir an önce ayrıl da başkalarının hayatını mahvetme.

Son düzenleyen: Moderatör:
sen de sürekli boşluğa düşüyorsun arkadaş

dikkat et de kafanı gözünü kırma boşluklara düşerken.

her durumdan kendine pay çıkarmayı gayet iyi biliyorsun

eski sevgilin seninle muhattab olmuyor diye seni sevdiği gibi bir düşünceye nasıl kapılıyorsun anlamak mümkün değil

bir de demişsin o da mutlu değil.yine kendine güzel bir bahane yaratmışsın aferim sana.

ama gel gelelim boşanmaya da maçan yemiyor.

sen ne istediğini bilmiyorsun.

bir an önce ayrıl da başkalarının hayatını mahvetme.

bu yaziya profil resminiz cok uymus gercekten:-)

bune öfke bu ne celal:-)

isteyen beni haklı bulsun isteyen haksız.. yorumum kişisel sonuçta... bu kadınları anlamıyorum bir türlü.. bu nasıl bir bencilliktir.. aklında unutamadığın eski sevgilin vardıysa kusura bakma da "severek" evlenmiş olmuyorsun.. ! :20: kocanın eski ilişkisine dair kalıntılarını duysaydın eminim burada bir konu açıp eşinin ne karaktersizliğini bırakırdın ne de adamlığını.. şimdi bunu tutup sen mi yapıyorsun.. üzüldüm eşine..! istediği kadar ilgisiz olsun, boşan o zaman.. neden o insanın hakkına günahına giriyorsun..! aldatmak fiilen değil beynen de olur..! :45: senin yaptığın aldatmak değil de ne o zaman..! bi de yardım bekliyorsun... ne yardımı alkış mı tutulsun aynen devam et diye.. senin kendi kafandan atamadığın ve hala seviyor diye düşünceler kurduğun şeyi burdakiler nasıl söküp atsın......

hala beni sevdigi kuruntu oldugunu nerden cikardiniz ki onu anlamadim,demek biliyorum ki bunu yazdim, kuzenim onun yakin arkadasi ona söylemis ben evlendikten sonra o da mecbur yoluna devam etti belki unuturum demis.evlenince anlamis unutamadigini yani baskasini denesem bile yerine koyamadim demis.ha eslerimizi birakalim kavusalim diye bir sey de yok benim cocuklarim yok onun bir oglu var. esi de akrabamiz olur kendisi yakin arkadasima kocasi onu sevmedigini soylemis ve kendisine baglamak icin cocuk yapmis.ben sizden ahlak dersini istemedim ahlaksiz birsey yapmadim bulusup ousmdim boyle hissettigimi de bilmiyor.eski sevgilim esimle konusmuyor bile cunku bizi ayiran zaten esimdi.cok olaylar oldu bende evlenmek zorunda kaldim onunla.ama sevdim ona karsi birseyler hissettim ilgisizligi baslayinca onunla konustum ama degisen birsey yok ben esime hep iyi davrandim gozleri borclari yuzunden beni bile gormuyor.ondan ayrilip zaten eski sevgilim ile evlenemem o cocugun gunahi ne bunu asla yapmam.ben su an anlamiyorum bu ofke ne hemen noktayi koymussunuz ve bana ahlak dersini veriyorsunuz.sizden istedigim tek sey bana fikir vermenizdi ama konulari nerden nereye getirdiniz...yine de zahmet edip cevap verdiginiz icin sagol

Sürekli eşime bunu yapmak istemiyorum demişsiniz AMA bir kadının yuvasını yıkacağım çocukları babasız bırakacağım demiyorsunuz nedense ?

_Bir boşluk yaşamışsınız BU HERNEYSE eşinizin hayatına ambargo koymuşsunuz..Yok uzaktayken seviyorum, yanımdayken sevmiyorum ya da özlemiyorum herneyse işte yok adamla göz göze geliyoruz v.s

Bunlar beyninizin size oyunları.Dur deyin kendinize.

_Hayalinizle bile aldatıyorsunuz eşinizi.

_Karşıdaki sözde sevdiğiniz diğer adama umut veriyorsunuz yeniden..( Bir bakış bile yeterlidir. )

_Sizi sevdiğini sanıyorsunuz..Bunlar hepsi vesvesedir..

_Size selam vermemesi, konuşmamasını nasıl sevdiğine bağladınız anlayamadım.

_Mutsuz olduğunu sanıyorsunuz.Nedense erkekler karşılarına biri çıkınca hep mutsuz oluyorlar !!!!

Toparlanın. Eşinizle konuşun..
Kendinizle hayatınızla oynamayın..
Başkalarının yuvasını YIKMAYIN..
Çocukların, o hanımın, eşinizin günahına girmeyin..

anlamadigim su nasil oluyorda o eski sevgilinizle surekli ayni ortamda oluyorsunuz, akrabamiz diyorsunuz sizin mi akrabaniz yoksa esinizin ailesinden birimi.

Back
X