Bu aralar çok dertliyim

Tamam ahlak dersi kimse vermiyor zaten size.
Ama benim anlamadigim nasil bir fikir bekliyorsunuz ki?
Esinizi sevmiyorsaniz mutsuzsaniz o zaman bosanin.
Hayir ben bosanmak istemiyorum acaba düzelebilir mi diye soruyorsaniz, o zaman esinizle düzgün bir sekilde oturup konusun.
Ne bileyim borclardan dolayi size ilgisi azalmis galiba, o halde girin bir ise para kazanarak esine destek olun, sorunlari beraber asin.
Eminim bu evliliginizede iyi gelecektir.
Eski sevgilinizle ilgili konuya diyecek bir sey bulamiyorum, cünkü adi üstünde "eski" sevgili yani gecmiste kalmis bir yasanmislik sadece, bosuna gecmisi geleceginize tasiyip mutsuz etmeyin, ne kendinizi nede baskalarini.

eski sevgilinizi unutmamışsınız,eşinizin ilgisizliğinden söz ediyorsunuz,peki siz ona ilgi gösteriyor musunuz,?

herşey karşılıklıdır arkadaşım

eşinizi sevmeseniz,ve eski sevgiliniz aklınızda olsaydı şu an evli olmazdınız,yanlış düşünüyuorsunuz

eşinize ilgi gösterin,süprizler yapın,erkeği yola getiren kadındır ,ben buna gerçekten inanıyorum,eşiniziin size karşı ilgili olmasını sağlayabliirsiniz.

Ailesi ile kötüsünüz diye eşinizide suçlamayın,bana destek olmadı diye,erkeklerin çoğu öyledir,

ailesine malesef söz geçiremez,ama ilgili olmasını sağlayın veya size öyle geliyor ilgisiz diye,e

ski sevgilinizi düşünmekten eşinizin ilgisini görmüyorsunuzdur.

mutsuz olan bi adam (eski sevgilinizden bahsediyorum)çocuk yapmaz heleki bu devirde.
aklınızı başınıza alın.geçmiş bitmiş...
silin kafanızdan.o sizi silmişki evlenmiş çocuk yapmış nerden biliyorsunuz mutsuz olduğunu gece onlarlamı berabersiniz.
hem onun mutsuzlugu sizi ilgilendirmez.
kocanızla empati yapın.
hoş bi durum değil.yuvanıza bakın.allahtan başka dertler mi istiyorsunuz nedir.

Hayır senin eşini sevmediğin falan sadece can sıkıntısından
kendini yalnız hissetmenle alakalı
Ailesinin önünde yanında olmasını istedin sen ailesinin hoşlanmadığı şeyler söyledin ailesinin sana teşekkür etmesini bekleme
malesef eşlerimizde ya seslerini çıkartmıyor ya da analarından yana oluyorlar bu hep böyle
Akrabanlada evlensen eğer annesi hayattaysa yaşacağın şey bu olurdu
Sen sadece hayal kırıklığına uğruyorsun aslında gerçeklerle karşılasıyosun
Bırak düşünme öbürünü sevseydin zaten onunla olurdun oda aynı şekilde
Sen eski neşeni kazan bak herşey senin lehine dönecek

Geçmiş, geçmiştir.
Önünüze çizgi çekmiş ve bir başkasıyla evlenmişsiniz.
Eşinize karşı boş olmadığınızı düşünüyorum sadece onun yarattığı hayal kırıklığını eski sevgilinizin hayaliyle onarmaya çalışıyorsunuz ama yanlış...
Eski sevgilinizi boş verin gerekirse hiç onunla aynı ortama girmeyin.
Eşinize yoğunlaşın sorunlarınıza eğilin ne yapabilirsiniz diye...
Allah yardımcınız olsun. :3:

güzel tespit doğrusu...

birde dikkat ediyorumda bu arkadasın her topikte yazdığı mesajlar sürekli karşıt..
sürekli zıt sürekli eleştirisel zaten...
:119:

"anne ben tespit yaptım."

benim yazdığım cevaplara yorum yapacağınıza niye o engin! bilgi birikimi ve deneyimleriniz kullanarak konu hakkında yorum yapmıyorsunuz.

farkındaysanız konu ben değilim ve sol alt köşede yer alan "kötü içerik butonunu" gözünüz görmüyor heralde.

"anne ben tespit yaptım."

benim yazdığım cevaplara yorum yapacağınıza niye o engin! bilgi birikimi ve deneyimleriniz kullanarak konu hakkında yorum yapmıyorsunuz.

farkındaysanız konu ben değilim ve sol alt köşede yer alan "kötü içerik butonunu" gözünüz görmüyor heralde.

Kanka, relax pls. yazma cvp verme boşver. Kaynana msjları karşıt olunca sorun yok. Ters köşe yorumlar sorun!

kafanız çok karışık. oturup eşinizle derdiniz ne ise konuşun. sorunlarınızı halledin. işi kurcalayıp kimsenin yuvasını yıkmayın. bu şekilde eşine gerçekten haksızlık ediyorsun. bi durup kendinizi toplayın. sonra da eşinizle konuşun. bir an önce.

esimle konustum hemde bir kac kez ama o benimle vakit gecirmek istemiyor, bana hep sen para harcamak istiyorsun diyor oysa ben sadece disarda benimle yuruyus yapsa bile raziyim o bunu anlamiyor ama arkadaslariyla top oynamayi biliyor onlarla gezmeyi de biliyor bana gelince dertli,ben onu mutlu etmek iicn hersey yaptim dili bilmedigim icin her yerde calismiyorum temizlik isine basldim o da kisa zaman sonra kapatildi.her sekil desteklemek istiyorum ama o beni hep tersliyor.

eski sevgilime gelince bunu kac kez yazdim onun mutsuz oldugunu kendisi kuzenime soylemis beni unutamadigini,esi de sevilmedigini anlayinca eisni kendisine baglamak icin cocuk yapmis.ben evlendikten sonra o da mecbur yoluna devam etmis beni unutr diye kac kisiyle birlikte olmus ama unutammis bunu KENDISI demis kuzenime.ben esime haksizlik etmek istemiyorum duygusal bir boslukta oldugumu saniyorum eski sevgilimi hep dusunmemin sebebi nedir diye sizden fikir istedim yalnis karar vermemek icin.ama bazi kisiler hemen yuva yikma diye seyler yazmis zaten esimden ayrilirsam bile eski sevgilime donemem cocugu var ve o kadina da yazik.ama sik sik onu dusunuyorum elimde degil.kendis hep bana akrabalarimla haber yolluyor.

benim de esimin de akrabasi oluyor

ok madem eski sevgiliniz esinizinde sizinde akrabaniz oluyor eski sevgilinizden ayrildiktan sonra neden su an ki esinizle tanistiniz ve evlendiniz ? dusunemediniz mi eski sevgilinizle surekli ayni ortamda bulunabileceginizi ? akrabalarinizdan biriyle ciktiniz zamaninda digeriylede evlendiniz benim bildigim bu durumda olan bir insan ya esiyle baska sehire gider yada akrabayla evlenmez ve esiniz biliyor mu o akrabanizla eski sevgili odugunuzu ??? bir kere sizin eski sevgilim bana asik esimi sevmiyorum demeniz cok yanlis bu cumleler iyi sozler degil dikkat edin ve aklinizdan silip atin du dusuncelerinizi eger esinizide sevmiyorsaniz bosanin ama umut etmeyin ki esinizden bosandiktan sonra eski sevgilinizin cocuklarini esini terk edip size gelecegini !!!

evet esim biliyordu eski sevgilimi baska bir yere sonradan tasindik o da zor ikna ettim esimi.arkadaslar gereksiz cevaplar yazacaginiza hic yazmayin daha iyi.

seni yargilamiyorum sadece kendine bir sor bakalim ekmegini yedigin esinin evinde diger kisiyi dusunmek seni vicdanini zorluyormu..eger zorluyorsa kendinle celisiyorsun icinde hala senden biseyler var demektir..hala iraden ayakta demektir....birak istedigi haberi yollasin yuz verme otekinede ne munasebet senin mutsuzlugun uzerinden prim yapip haber yolluyor hic samimi degil..zaten donmeyeceginide dusunuyorum ama kafanada takma yasin genc daha bir kac sene sonra ne safmisim diyeceksin kendine..emin ol hersey sevgi olmuyor bir zaman sonra kendine olan saygini yitirmedigin icin cok sevineceksin..

Bu tür ahlaki konular,toplum değer yargılarına ters düşen içerikler,yasak aşk,üçüncü kişileri kapsayan içerikte konular tarafsız gözlenemeyeceği için konu yorumlara kapatılmıştır.

Back
X