Bu aralar ortak derdimiz

Gecen dogum gununde traş makinesi aldim ama kullanmadi. Jilete alismis))) Aldigima pisman oldum.
Sevgililer gunune saat alcaktim vaz gectim, bornoz alacam
Martda da evlilik yildonumumuz var. Ona da parfum seti almayi dusunuyoru..
Benimki tras makinesi ihtiyacim var gibi bir laf etti. Memur hep sinekkaydi traşli olmasi lazim. Onun işine yarar

Kol düğmesi demiş bi arkadas
Ben sevgiliyken almıştım cok beğenmişti
Isimlerimizn baş harfleri,
Düğünde taktı
Hatta her düğünde takıyor:)
Evlendikten sonra hiç almadım bişey:)
Kol dügmesi olabilir. Benimki de klasik giyinmeyi sever işi dolasiyla:) adından ve soyadindan oluşan kol düğmesi görmüştüm hoştu :)

Cok sevdiği bir saati var. Benim icin eleniyo o şık

Canım benim eşiminde çok fazladır saati ama çok seviyo saatleri. Aksesuar olarakta çok kullanıyo. 10 yıllık sevgililikte her yıl 1 adet saat almışımdır.Geçen yıl eşim olarakta kıyafet almıştım.

Bizim 3.yılımız. 3 yıldır da hiç kutlamadık, ikimiz de 14 Şubatı kutlamayı saçma buluyoruz. Bu sene de kutlamayız.
14 Şubat için illa hediye alacaksanız, daha hafif bir şeyler almanızı tavsiye ederim

14 subat sevgililer gunuymus biz kari kocaymisiz :)) hahaha beklentim yok esimden filan. O isterse para veririm ona gitsin ne istiosa alsin :))) hahaha hep onlar mi odunluk etcek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…