- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Diyorum ya tatlı dertler :)Öncelikle herkese bu dertten diliyorum:))
Ben sevgililer gününü sevmiyorum almayacağım ama yakın zamanda eşimin doğumgünü için aldım. Çok zorlandım seçerken. Dön dolaş yine kıyafet almak zorunda kaldım. Erkeğe seçenek sınırlı. Uzun zamandır birlikte olunca çoğu seçeneği tüketmiş oluyor insan zaten.
İyi ki sevgilim yok.Olsaydı bir de bunu dert edecektim
bkz: Züğürt tesellisi
Olsun evliykende alın bu güne önem veriyorsanız:) hobileri varsa o yönde araştırma yapın aklıma değişik fikir gelmedi başka.Diyorum ya tatlı dertler :)
Kiyafet kurtarıcı zaten :) ilk ve son sevgililer günümüz bizim. Seneye evli olucaz:) bu yıl o yüzden bi özendim ben bugune :)
Ilerleyen zamanlarda bence de öyle. Simdi ilk sevgililer günümüz diye ben hediye almak istedim :)Her seneki 14 subat muhabbetinden bana gina gelir. Esimin dogum gununu kutlayacagiz 12sinde. Onda da hediye almayi dusunmuyorum,guzel bir mekanda eglence en guzeli.
Hobisi pek yok oyun seviyo ama oyunla ilgili bir sey asla almam :) tıras makinesi duşunuyorumOlsun evliykende alın bu güne önem veriyorsanız:) hobileri varsa o yönde araştırma yapın aklıma değişik fikir gelmedi başka.
Diyorum ya tatlı dertler :)
Kiyafet kurtarıcı zaten :) ilk ve son sevgililer günümüz bizim. Seneye evli olucaz:) bu yıl o yüzden bi özendim ben bugune :)
İhtiyaciysa alin elbette,mutlu olur. Ben sizin yerinizde olsam evlilik arifesinde daha farkli bir sey dusunurdum sanirim,mesela bas harflerinizin oldugu kol dugmesi gibi. Tras makinesi biraz anneler gununde anneye alinan kucuk ev aleti gibi geldi sanki banaIlerleyen zamanlarda bence de öyle. Simdi ilk sevgililer günümüz diye ben hediye almak istedim :)
Seneye dediğim 6 ay sonra düğün. Onun icin de aradan çiksin hem dedim :)Traş takimi almayin bence
Seneye damat bohcasina koyarsiniz
Biz kutlamiyoruz 14 subati ama kutlasak esime deri sirt cantasi alirdim
2 sene once dogum gununde david jonsun uygun bi cantasini aldim, is yerindeki herkes bayilmisti
Hala severek kullanir ^^
Cok sevdiği bir saati var. Benim icin eleniyo o şıkBen eşime saat beğendim ama kıyafette alabilirim. Kararsızım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?