Bu arkadasim neden bana kiziyor?

O zamam arkadasi mutlu olmazmki bizde gelmek te istemez? Cocuklari mutlu Etmek istemistim hepsi Bu
Sizin niyetinizi anlıyorum. Ancak bu durum, arkadaşınızın çocuğuyla arasındaki ilişkiyi olumsuz yönde etkilemiş. Çocuklar beraber zaman geçirmek istediklerinde; arkadaşınızla konuşarak, ikinize de uygun bir plan yaparsınız. Böylece sorun çözülür.

Benim hareketimmi etkilemis? Nasil ? Ben gelebilir diyerek aralrindaki arkadasliga nasil zarar verdim yine anlamadim
Pardon simdi anladim, Anne cocuk arasindaki iliskiyi etkiledim..

Eğer annesi hayır diyip siz evet dediğinizde yüz buluyorsa annesi otoritesi sarsılıyor diye bunu demiş olabilir

Eğer annesi hayır diyip siz evet dediğinizde yüz buluyorsa annesi otoritesi sarsılıyor diye bunu demiş olabilir
Acaba Cocuklarin arkadas olmalarini istemiyor olabilir mi? O zaman da dogru yapmis olmuyor muyum? 5 yasindaki iki cocugun arkadasligini istemeyen birinin otoritesini sarsarak? Bu yaptigiyla hem benim kizimi hem kendi kizini o üzdü aslinda

Direkt sorun açık açık, çekinmeye gerek yok.
Aslinda onun aciklamasi gerekirdi nedenini vs, o yuzden sorun.

Acaba Cocuklarin arkadas olmalarini istemiyor olabilir mi? O zaman da dogru yapmis olmuyor muyum? 5 yasindaki iki cocugun arkadasligini istemeyen birinin otoritesini sarsarak? Bu yaptigiyla hem benim kizimi hem kendi kizini o üzdü aslinda
Hayır doğru yapmış olmuyorsunuz yine yanlış yapmış oluyorsunuz.
Herkesin evladı kendine göre en iyi evlattır herkes kendine göre en iyi annedir o kızı için sizin kızınızla arkadaşlık etmesini uygun görmediyse bu onu kötü anne yapmaz siz buna üzüldüğünüz için sizi de en iyi anne yapmaz aile dinamikleri ilişkiler farklıdır ve evet annesi istemiyorsa sizin arka kapıyı açıp izin vermeniz doğru değil demek ki kendince bir sebep bulmuş ha bana sorarsanız sebep bu değil benim çocuğum olsa bende sürekli komşuya tek göndermem istediğim kadar güveneyim aynı şekilde sürekli annesi başında olmayan küçük çocuğu kabul etmem her şeye çok minnoş bakıyorsunuz ama iyi olur allahtan kötü olur sizden bilinir o çocuk sizin evinizdeyken ayağı kayıp düşse siz sorumlusunuz bana biraz fazla polyanna geldiniz biraz realist olmak kötüyü de düşünüp hareket etmek lazım

Oturup konuşun çocuklarla.
Adı üstünde çocuk bu olur olmaz ısrar ediyordur anneside söz geçiremediği için geriliyodur.
Sabit gün ayarlayın mesela ayda iki.
Diğer zamanlarda izin vermeyin.

Her anne cocuğunu ve arkadaşını kendi evinde ister zaten, ben göndermem ama gönderen olursa da ilgilenirim mesela. Sizde her gün hergün çocuğu biyere göndermek istemezsiniz burda birbirimizi kandırmayalım, gözümün önünde olsun, endişelenmiyim, arkadaşıyla da oynasın, size hoş tabi gel dersiniz.

Haklı tabii ki önce annene soralım bakalım bize ne zaman gelebilirsin şeklinde sormanız gerekiyor, çocuğun kararına göre olmaz o işler

Bu sizi ilgilendirmez ki kadın istemiyor olabilir bu da en doğal hakkı. Anne otoritesi olmadığında neler olabilechine dair hiç fikriniz var mı ? Çocuklar uzulebilir her istedikleri olmak zorunda değil, sınır ve kural öğrenmek zorundalar

Bence gerek yok yollari acik olsum …
Evet biraz realist olmak lazim o konuda cok haklisiniz?
Tabi durumu detaylandiriyim?

Ben yapayalniz bir anneyim yurtdisindayim, calisiyorum, cocugun babasi bagimli, ailemden hic kimse yok yanimda , Yani tanidiklara mecbur kaliyorum ,
Bunu yapan arkadaslin kiziyla kizim ayni okula gidiyorlar ve kizimin en yakin arkadasi yada Kardes gibi gördügü bir cocuk ,
Bende kadinla yakinim dostum saniyordm, El Degil Yani, o yüzden üzüldüm harekete

Haklı tabii ki önce annene soralım bakalım bize ne zaman gelebilirsin şeklinde sormanız gerekiyor, çocuğun kararına göre olmaz o işler
Annesi son dönemlerde sürekli kisitliyor görüsmelerini de bir Kere bir bag kurdu Bu cocuklar, bir anda böyle davraninca Sanki cocuklar ben istemiyorum zannediyor o da nedenlerden Biri , benim istemedigimi sanip kizimda cocukta üzülmesin

Her annenin kendine göre kuralları vardır. Tabikide annen izin verirse gelebilirsin demeniz gerekiyor. Rahatsız oluyor olabilir belki evinizden sizden. Bir sürü sebep olabilir.

5 yaşındaki çocuğumu asla tek başına kimsenin evine yollamam, gelmesini çok istiyorsanız annesini de çağırmanız lazım. Kadın haklı çocuğa her seferinde gel diyerek annesinin kurallarını çiğniyorsunuz, çocuğu serbest davranmaya teşvik ediyorsunuz, bir daha çağırmayın veya çocuk gelmek isterse bir bahane üretin kabul etmeyin veya çok istiyorsanız annesi müsaitse annesiyle birlikte çağırın.

Benimde kızım bir arkadaşını çok seviyor ama parkta görüştürüyorum sadece kızı bize gelmek istiyor ben istemiyorum mesela evime gelsinler kzıın harketleri hoşuma gitmiyor sizinkide bunun tersi olabilir.

Benimde kızım bir arkadaşını çok seviyor ama parkta görüştürüyorum sadece kızı bize gelmek istiyor ben istemiyorum mesela evime gelsinler kzıın harketleri hoşuma gitmiyor sizinkide bunun tersi olabilir.
Havalar yasadigim yerde genellikle soguk sordugum gün güzeldi bende zaten 1 Saatlik Cok istiyorlarsa oynasinlar hem ögle yemegi yerler benim Icin Problem yok kizimin zaten kursu vardi Ben birakirim dedim, arkadasim oruc tutuyordu ona da yardim ederim hem de cocuklar mutlu olur diye düsündüm .. fakat sonucta onu zor durumda biraktigimi söyledi böyle dedigim icin , yalniz o da Beni zor durumda birakiyor , kizlar cok yakin arkadas ayni okuldalar sürekli hayir diyor ve kizim üzülüyor ben istemiyorum saniyor

Calismiyorsaniz aileniz yanindaysaniz Bir de Ayri degilseniz esinizden, eski esinizde bagimli degilse kimseye birakmazsiniz tabi ne güzel,
Bu anlattigim en yakin oldugum burada dostum sandigim Biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…