- 16 Haziran 2011
- 16.704
- 74.338
- 798
Sizin niyetinizi anlıyorum. Ancak bu durum, arkadaşınızın çocuğuyla arasındaki ilişkiyi olumsuz yönde etkilemiş. Çocuklar beraber zaman geçirmek istediklerinde; arkadaşınızla konuşarak, ikinize de uygun bir plan yaparsınız. Böylece sorun çözülür.O zamam arkadasi mutlu olmazmki bizde gelmek te istemez? Cocuklari mutlu Etmek istemistim hepsi Bu
Benim hareketimmi etkilemis? Nasil ? Ben gelebilir diyerek aralrindaki arkadasliga nasil zarar verdim yine anlamadimSizin niyetinizi anlıyorum. Ancak bu durum, arkadaşınızın çocuğuyla arasındaki ilişkiyi olumsuz yönde etkilemiş. Çocuklar beraber zaman geçirmek istediklerinde arkadaşınızla konuşarak ikinize de uygun bir plan yaparsınız.
Eğer annesi hayır diyip siz evet dediğinizde yüz buluyorsa annesi otoritesi sarsılıyor diye bunu demiş olabilirKizimin bir arkadasi var hep Bize gelmek istiyor Ben de kizim mutlu oluyor diye aciyorum hep kapimi, Bugün kizin annesi bana cikisti , kizimi cagirma Ben zor durumda kaliyorum diye ? Ben anlamadim , biri kizima kapisini acsa ve kizim mutlu olsa Ben minnettar olurum .. Bu arkadsimim derdi nedir? Zaten bosanmis ailemden uzakta bir insanim .. böyle tavirlar Cok üzüyor..
Acaba Cocuklarin arkadas olmalarini istemiyor olabilir mi? O zaman da dogru yapmis olmuyor muyum? 5 yasindaki iki cocugun arkadasligini istemeyen birinin otoritesini sarsarak? Bu yaptigiyla hem benim kizimi hem kendi kizini o üzdü aslindaEğer annesi hayır diyip siz evet dediğinizde yüz buluyorsa annesi otoritesi sarsılıyor diye bunu demiş olabilir
Direkt sorun açık açık, çekinmeye gerek yok.Mesajlastik yüzyüze konusmadik, mesaj yazmis bana bende yanlis birsey yazmayayim diye burada fikir danistim
Sizin niyetinizi anlıyorum. Ancak bu durum, arkadaşınızın çocuğuyla arasındaki ilişkiyi olumsuz yönde etkilemiş. Çocuklar beraber zaman geçirmek istediklerinde; arkadaşınızla konuşarak, ikinize de uygun bir plan yaparsınız. Böylece sorun
Direkt sorun açık açık, çekinmeye gerek yok.
Aslinda onun aciklamasi gerekirdi nedenini vs, o yuzden sorun.
5 yaşındaki kızınızı biri eve aldı diye siz de mutlu olmayın bence.5 , hayir Ben Bize gelmek istedi diye gelsin dedim , annesi bozuldu
Hayır doğru yapmış olmuyorsunuz yine yanlış yapmış oluyorsunuz.Acaba Cocuklarin arkadas olmalarini istemiyor olabilir mi? O zaman da dogru yapmis olmuyor muyum? 5 yasindaki iki cocugun arkadasligini istemeyen birinin otoritesini sarsarak? Bu yaptigiyla hem benim kizimi hem kendi kizini o üzdü aslinda
Haklı tabii ki önce annene soralım bakalım bize ne zaman gelebilirsin şeklinde sormanız gerekiyor, çocuğun kararına göre olmaz o işlerSormadim , cünkü eve gelirken mutsuz oluyor diye birsey söyledi de Ben Bize gelmek istiyor diye söyledim, cocuk bana bakiyordu Annesine dönüp bize Gelmek istedigini söylüyordu? !onun üstüne gelebilir dedim ,böyle dememeliymisim zor durumda kaliyorMus?!
Bu sizi ilgilendirmez ki kadın istemiyor olabilir bu da en doğal hakkı. Anne otoritesi olmadığında neler olabilechine dair hiç fikriniz var mı ? Çocuklar uzulebilir her istedikleri olmak zorunda değil, sınır ve kural öğrenmek zorundalarAcaba Cocuklarin arkadas olmalarini istemiyor olabilir mi? O zaman da dogru yapmis olmuyor muyum? 5 yasindaki iki cocugun arkadasligini istemeyen birinin otoritesini sarsarak? Bu yaptigiyla hem benim kizimi hem kendi kizini o üzdü aslinda
Hayır doğru yapmış olmuyorsunuz yine yanlış yapmış oluyorsunuz.
Herkesin evladı kendine göre en iyi evlattır herkes kendine göre en iyi annedir o kızı için sizin kızınızla arkadaşlık etmesini uygun görmediyse bu onu kötü anne yapmaz siz buna üzüldüğünüz için sizi de en iyi anne yapmaz aile dinamikleri ilişkiler farklıdır ve evet annesi istemiyorsa sizin arka kapıyı açıp izin vermeniz doğru değil demek ki kendince bir sebep bulmuş ha bana sorarsanız sebep bu değil benim çocuğum olsa bende sürekli komşuya tek göndermem istediğim kadar güveneyim aynı şekilde sürekli annesi başında olmayan küçük çocuğu kabul etmem her şeye çok minnoş bakıyorsunuz ama iyi olur allahtan kötü olur sizden bilinir o çocuk sizin evinizdeyken ayağı kayıp düşse siz sorumlusunuz bana biraz fazla polyanna geldiniz biraz realist olmak kötüyü de düşünüp hareket etmek lazı
Evet biraz realist olmak lazim o konuda cok haklisiniz?Hayır doğru yapmış olmuyorsunuz yine yanlış yapmış oluyorsunuz.
Herkesin evladı kendine göre en iyi evlattır herkes kendine göre en iyi annedir o kızı için sizin kızınızla arkadaşlık etmesini uygun görmediyse bu onu kötü anne yapmaz siz buna üzüldüğünüz için sizi de en iyi anne yapmaz aile dinamikleri ilişkiler farklıdır ve evet annesi istemiyorsa sizin arka kapıyı açıp izin vermeniz doğru değil demek ki kendince bir sebep bulmuş ha bana sorarsanız sebep bu değil benim çocuğum olsa bende sürekli komşuya tek göndermem istediğim kadar güveneyim aynı şekilde sürekli annesi başında olmayan küçük çocuğu kabul etmem her şeye çok minnoş bakıyorsunuz ama iyi olur allahtan kötü olur sizden bilinir o çocuk sizin evinizdeyken ayağı kayıp düşse siz sorumlusunuz bana biraz fazla polyanna geldiniz biraz realist olmak kötüyü de düşünüp hareket etmek lazım
Annesi son dönemlerde sürekli kisitliyor görüsmelerini de bir Kere bir bag kurdu Bu cocuklar, bir anda böyle davraninca Sanki cocuklar ben istemiyorum zannediyor o da nedenlerden Biri , benim istemedigimi sanip kizimda cocukta üzülmesinHaklı tabii ki önce annene soralım bakalım bize ne zaman gelebilirsin şeklinde sormanız gerekiyor, çocuğun kararına göre olmaz o işler
Her annenin kendine göre kuralları vardır. Tabikide annen izin verirse gelebilirsin demeniz gerekiyor. Rahatsız oluyor olabilir belki evinizden sizden. Bir sürü sebep olabilir.Sormadim , cünkü eve gelirken mutsuz oluyor diye birsey söyledi de Ben Bize gelmek istiyor diye söyledim, cocuk bana bakiyordu Annesine dönüp bize Gelmek istedigini söylüyordu? !onun üstüne gelebilir dedim ,böyle dememeliymisim zor durumda kaliyorMus?!
Benimde kızım bir arkadaşını çok seviyor ama parkta görüştürüyorum sadece kızı bize gelmek istiyor ben istemiyorum mesela evime gelsinler kzıın harketleri hoşuma gitmiyor sizinkide bunun tersi olabilir.Annesi son dönemlerde sürekli kisitliyor görüsmelerini de bir Kere bir bag kurdu Bu cocuklar, bir anda böyle davraninca Sanki cocuklar ben istemiyorum zannediyor o da nedenlerden Biri , benim istemedigimi sanip kizimda cocukta üzülmesin
Havalar yasadigim yerde genellikle soguk sordugum gün güzeldi bende zaten 1 Saatlik Cok istiyorlarsa oynasinlar hem ögle yemegi yerler benim Icin Problem yok kizimin zaten kursu vardi Ben birakirim dedim, arkadasim oruc tutuyordu ona da yardim ederim hem de cocuklar mutlu olur diye düsündüm .. fakat sonucta onu zor durumda biraktigimi söyledi böyle dedigim icin , yalniz o da Beni zor durumda birakiyor , kizlar cok yakin arkadas ayni okuldalar sürekli hayir diyor ve kizim üzülüyor ben istemiyorum saniyorBenimde kızım bir arkadaşını çok seviyor ama parkta görüştürüyorum sadece kızı bize gelmek istiyor ben istemiyorum mesela evime gelsinler kzıın harketleri hoşuma gitmiyor sizinkide bunun tersi olabilir.
Calismiyorsaniz aileniz yanindaysaniz Bir de Ayri degilseniz esinizden, eski esinizde bagimli degilse kimseye birakmazsiniz tabi ne güzel,5 yaşındaki çocuğumu asla tek başına kimsenin evine yollamam, gelmesini çok istiyorsanız annesini de çağırmanız lazım. Kadın haklı çocuğa her seferinde gel diyerek annesinin kurallarını çiğniyorsunuz, çocuğu serbest davranmaya teşvik ediyorsunuz, bir daha çağırmayın veya çocuk gelmek isterse bir bahane üretin kabul etmeyin veya çok istiyorsanız annesi müsaitse annesiyle birlikte çağırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?