• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu arkadaşımdan bıktım artık

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
merhaba direk konuya gireyim benim bir arkadaşım var okuldan tanıdığım artık yaşımı küçük olgunlaşmamış mı desem ne desem bilmiyorum ne Zamam canı istese beni arar direk şu kelime ben eşimle yola çıktımda senin evin oradayım geleyim mi evin önündesin yani gelme diyemiyorum bu konuda çok gerizekalıyım ama bundan sonra çok farklı olacak ne Zaman evime gelse makyaj malzemeleri olsun kıyafet olsun yiyecek olsun hep birşey ister genelde hepsini de çok beğenir ya da istersen parasını vereyim ama üzerimde yok sonra vereyimw döner dün akşam saat on da yine kapının önüne gelmiş sana gelcem diye on yani saat bugün de nöbetçiyim 16 saat hayır diyemedim keşke deseydim sekizde mesai başladı ve arkadaşım birde gitti evim den o da niçin küçük çocuğu var o huysuzlandığı için Allah'ım bir yaramaz bir yaramaz o ikram ettiğim yiyecekleri kuru yemişleri içecekleri hepsini yerlere fırlattı attı annesi de dur oğlum yapma diye birşey demedi elinde telefon ilgilenmedi ben çay koymaya flaan giderken elimde çocukla gittim ortalığa birşey dökmesin daha fazla diye zaten yeterince pis oldu yarın sadece evi temizlemekle uğraşacağım bu kızın yüzünden bundan sonraki Zaman'da da hep bir bahane bulup gelme diyeceğim sonuçta kendisi bir kere özel olarak beni evine davet etmişliği yoktur onu geçtim çocuğuna sahip çıkması yeterliydi ya benim çocuğum olsun kucağımdan indirmem kimseye zarar vermesin diye haksız mıyım

Saçma çıkarcı bir arkadaşın var yol ver artık gitsin

Yani bebek konusunda bir şey diyemeyeceğim yinede pislettigi yeri temizlemesi gerek en azindan neyse onun dışında haber vermeden gelmesi oldukça görgüsüz bir hareket benimde öyle bir ark vardı su an farklı şehirlerdeyiz allahtan seviyorum kızı ama bu huyu hic doğru değil bence bir daha gelince tatlım keske önceden haber verseydin hic müsait değilim de ben diyemedim sen söyle :)

Evli kadınların saat gece 22 den sonra çocuğu ile senin evinde olması garip...

Fofenk fofenk eşi evi varken... Hangi aklı başında kadın bir başka kadının evine gider???

Hadi hayırlısı...

Senden makyaj malzemesi yada kıyafet alıp parasını verirmmi diyo madem öyle gitsn magazadan alsın bencede artık gelymmi dediğinde bahane bul sürekli sonunda anlar gelmz yani

Telefonunu açmazsanız, kapıyı çaldığında ışığınız ve televizyonunuz açık olsa bile zili duymazdan gelirseniz..
Bir daha sizi rahatsız edemez. Fazla radikal ama bu tipler başka dilden anlamazlar

bence biz araya biraz mesafe koyup birbirimizi özlemeliyiz de :D eve alma kesinlikle müsait değilim başka arakadaşımdayım nöbetçiyim vs vs devam et

Açmayın telefonu,zili de çalsın gitsin o zaman.
Benim anlamadığım bu kadının kocası yok mu sürekli sizde. Bir de 1 e kadar çocuğuyla..

geç bile kalmışsın tavır koymakta. nasıl sabrettin ki şimdiye kadar...

Back
X