Bu arkadaşımla görüşmelimiyim

Yakın arkadaşım olsaydı eğer bu durumu içerlerdim ve yalan söylemesine bozulurdum ama fazla yakınım değil, yüzeysel ilişki de kalan biri ise çokta umrumda olmazdı. Sürekli soru sorması konusu da bence yalan söylemesinden daha çok problem edilecek bir konu değil çünkü açık açık biz de çocuk düşünüyoruz diye söyleyerek bu soruları sormuş olsaydı bence çok takılacak bir durum da olmazdı.

Şimdide habire görüşmek istiyor ama benım içimden hiç görüşmek gelmiyor.yalan söylediği için haksızmıyım
İlk zamanlarda insanların söylemek istememesi bence normal çünkü kalp atışını vs duyana kadar kimse emin olamadigi için kimseye ümitlendirmek istemiyor belkide oyuzden söylememiş olabilir yani emin olmak istemiştir hemen kötüye yormayın benim çevremde de %90 herkez 4,5 aydan önce kimsye söylemiyor arkdasina bile şahsen bende söylemeyi düşünmüyorum

Bende söylemedim dört aylık olana kadar kimseye ama kimseninde özel hayatını didikleyip düşünmüyorum demedim kimseye. Soran farkeden olunca söyledim evet diye. Mutlaka bir hesabı vardır da ilginç olmuş davranışı

İlk zamanlarda insanların söylemek istememesi bence normal çünkü kalp atışını vs duyana kadar kimse emin olamadigi için kimseye ümitlendirmek istemiyor belkide oyuzden söylememiş olabilir yani emin olmak istemiştir hemen kötüye yormayın benim çevremde de %90 herkez 4,5 aydan önce kimsye söylemiyor arkdasina bile şahsen bende söylemeyi düşünmüyorum
Bende söylemeyi düşünmüyorum zaten,ama yalanda söylemezdim hayırlısı der geçerdim olay söylememek değil binbir yalan söylemesi

Merhaba,ben 1 yıldır hamilelik düşünüyorum ve bugün 9.ay.ilk aylarda bi arkadaşıma daha düşünmeden çocuk istiyoruz falan önümüzdeki aylarda dedim.oda biz düşünmüyoruz benım şekerim var fakan onu düzeltmem lazım dedi ve aylarca hep bu şekilde dedi.her görüştüğümüzde hamilelik düşünüyodunuz noldu falan diye sürekli soruyordu.bende işte şu değerim kötü falan filan diyorum.ama kendisi biz hiç düşünmüyoruz diyordu.en son görüşmemizde karnı biraz şişti dedi bende intölerans var ondan kilo alıyorum falan dedi.aradan 1 hafta geçti görüşemedik o evrede foto koymuş hamileyim diye ve çocuk 4 aylıkmış.ve biz 4 ay boyunca hiçbirşey söylememiş düşünüyoruz vs diye ama bana bütün ayrıntılarıyla sorular soruyordu.ve bu olaydan sonra hayırlısı olsun dedim oda yaa evet söyleyemedik kızma beraberde kutlarız falan dedi.
İlk 3 ay söylenmez kimseye söylemek zorunda da değil. Belkide sizi üzmemek için öyle söylenişte olabilir. İçini bilemezsiniz

Back
X