Bu arkadaştan sıkıldım ..

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.495
merhaba kızlar :KK66: Bir arkadaşım var yıllardır tanırım ,iyidir hoştur ama zerre ilerleme yok kızda ..Alıp eline bir kitap okumaz ama kitaplık alır ,sırf gözüksün diye içine alakasız kitaplar doldurur ..:KK14:
Arada sırada kendi kendine küser ama bensiz de yapamaz .:110:.Mesela kardeşimle daha fazla ilgileneyim hemen tutar kendi kardeşleriyle meşgul olur ..Ya da annemle iyi olayım ,hiç aramadığı annesiyle birden bire haşır neşir olur ..
Bu kız yaklaşık bir 40 kilo verdi tabii ki takdire şayan ama kendiyle bozmuş durumda ..:KK59:.Sürekli bana fotoğraflar yollayıp nasılım ,bugün de herkes bana baktı,spor salonundaki herkes bana aşık ,yok şöyle yok böyle ..Sıkılıyorum ve bunu yüzüne de dedim mesajla da anlattım ..Dedim ki x cim canım seni çok seviyorum ama lütfen tek derdin buymuş ya da sen bundan ibaretmişsin gibi bana bunlarla gelme ..:KK23:İşte yeni kıyafet,yeni sarı saç,yeni manikür bunlar beni açmıyor ve aynı şeylerden gerçekten sıkıldım ..Tamam diyor bu sefer başka bir buluşmada gerçi sen bunlardan sıkılıyorsun ama neyse kısa kısa anlatayım diye yine başlıyor ,saç ,baş ,kilo,manikür,ağda bilmem ne ..:KK69:
Kadınlar başka bir şey konuşamaz mı ya? Bir kitap ,bir film,gelecek hayalleri,geçmişteki keşkeler,falan filan ..
Börek yapsa en iyi bu yapar,yolda yürüse arabalar durur o derece .:KK72:.Bazen şizofrenik hareketlerde bulunuyor ..

Burda bir ev kiraladım bana dedi ki çok merak ediyorum yeni evini fotoğraf atar mısın tamam eyvallah attım amaaaaannınnnnn hemen ardından bende atıyorum bekle dedi ve 10 kare kendini aynada çekmiş göndermiş.Fazla kilom var oradan vuracak aklı sıra ama ben dedim zilyon kere dedim kilo umrumda değil benim için önemli olan donanım ..
Ama yok yok ,ya ben buna napiiiim ? Bıktım artık sıkıldım şu muhabbetten tamam en güzel sensin ,en fit sensin ama düş yakamdan .:mad:.

Defalarca soylemissiniz değişmemiş,gorusuyorsan katlanacaksin katlanamiyorsan da gorusmeyeceksin maalesef,ama bu anlattiklarinizdan sizden başka arkadaşı olmadigi kanaatine vardim,kiza da üzüldüm bak simdi.:KK14:

Ayy kendi kendine triplere giren arkadaş hiç çekilmiyor yahu. Kimisi laf vurur siz açık açık hareketlerinden bıktığınızı da söylemişsiniz. Anlamadım derdi ne. o_O

Defalarca soylemissiniz değişmemiş,gorusuyorsan katlanacaksin katlanamiyorsan da gorusmeyeceksin maalesef,ama bu anlattiklarinizdan sizden başka arkadaşı olmadigi kanaatine vardim,kiza da üzüldüm bak simdi.:KK14:

görmüyorum aramızda çok mesafe var ama istiyorum ki konuştuğumuzda o kısıtlı zamanda da ayy işte iki kilo daha verdim ,spor salonunda deli gibi koştumdan başka bir şey konuşalım ..Kızın arkadaşı var var olmasına da sanırım seni seçtim pikaçu dedi ve benimle bunları paylaşıyor ..:KK58:

Yazık ayol, 40 kilo verince narsist olmuş birden bire. Hoşgörmek lazım.

Ama benden bir tavsiye, bir şeyler öğrenmediğiniz insanı hayatınızda tutmayın. Hangi konuda bir şey öğrendiğiniz önemli değil, saç bakımı, manikür ıvır zıvır konularda da bir şeyler öğrenebilirsiniz ekonomi, politika, tarih de. Bilginin sınıflandırması olmaz, ancak böyle geliştirebiliriz kendimizi. Ama karşınızdaki insandan bir şey öğrenmiyorsanız hayatınızda yer kaplamasına gerek yok. Bu sevgili de olur, arkadaş da, eş de...

Ayy kendi kendine triplere giren arkadaş hiç çekilmiyor yahu. Kimisi laf vurur siz açık açık hareketlerinden bıktığınızı da söylemişsiniz. Anlamadım derdi ne. o_O

yok laf vurdum olmadı ,ilgilenmedim anlamadı dedim ki SIKILDIM ciddi anlamda boğuluyorum o fotoğraf attıkça ...Yani eyvallah insan kendini beğenir tamam 40 kilo vereni öpüp başıma koyarım zor şeydir kabul ederim ama yeter daaa :KK47:

Kadin agir sorunlu.

kompleks mi sence ? Diyorum ki Allah rızası için başka şeylerle ilgilen ,hobi bul kendine ne bileyim git kanaviçe işle,boncuk yap,tahta boya,dil kursuna git ama kendinle uğraşmaktan vazgeç ...Ama yok ..

görmüyorum aramızda çok mesafe var ama istiyorum ki konuştuğumuzda o kısıtlı zamanda da ayy işte iki kilo daha verdim ,spor salonunda deli gibi koştumdan başka bir şey konuşalım ..Kızın arkadaşı var var olmasına da sanırım seni seçtim pikaçu dedi ve benimle bunları paylaşıyor ..:KK58:
O zaman hemen düzeltiyorum sana üzulmem lazimmiş :-)
E bu kızi duzeltemeyeceğine gore iletişimini kessen zaten uzaktaymis dusemez pesine.

Yazık ayol, 40 kilo verince narsist olmuş birden bire. Hoşgörmek lazım.

Ama benden bir tavsiye, bir şeyler öğrenmediğiniz insanı hayatınızda tutmayın. Hangi konuda bir şey öğrendiğiniz önemli değil, saç bakımı, manikür ıvır zıvır konularda da bir şeyler öğrenebilirsiniz ekonomi, politika, tarih de. Bilginin sınıflandırması olmaz, ancak böyle geliştirebiliriz kendimizi. Ama karşınızdaki insandan bir şey öğrenmiyorsanız hayatınızda yer kaplamasına gerek yok. Bu sevgili de olur, arkadaş da, eş de...

sanırım benden de ondan sıkıldım ..Alamadım bir şey ,yani tamam sohbeti her şeyi güzel ,kafa bir kız ,ama şu kendiyle meşgul halleri beni bitiriyor ..Yani köy yansa .... saçını tarar bile dedim kendisine ama bilmiyorum kafayı yedi kendisiyle ..Ciddi anlamda tüm mesaisini spor salonuna harcıyor,başka da hiçbir meşguliyeti yok ..

Ya çekeceksiniz ya arkadaşlığınızı bitireceksiniz. Belli ki kişiliği böyle, değişmeyecek.

Değişmeyecek bence de ..Yani öyle düşünüyorum..Aslına bakarsan yazarsa cevap veriyorum yazmazsa hiç yazmıyorum çünkü başlayacak yine manikür,pedikür,yulaf,kalori falan ..Dünya başka bir yerde ,her gün yeni olaylar,yeni kayıplar,yeni başlangıçlar oluyor ..Ama o sadece ayna karışısında basen fazlalıklarıyla meşgul ,sinirimi bozuyor açıkçası ..

Tuttum bu sözü :KK50:

kilo fazlalıklarımla elbetteki bende mutlu değilim ancak ve ancak dünyadaki tek derdim bu değil ..Ve ben bir şeyin üzerinde fazla takılı kalındığında kopup boyut değiştiriyorum ..Bugün kilo ,yarın başka bir şey ama sadece dış görünüşüm iyi olsun kafamda davullar çalsın yok bana göre değil :KK43:

kilo fazlalıklarımla elbetteki bende mutlu değilim ancak ve ancak dünyadaki tek derdim bu değil ..Ve ben bir şeyin üzerinde fazla takılı kalındığında kopup boyut değiştiriyorum ..Bugün kilo ,yarın başka bir şey ama sadece dış görünüşüm iyi olsun kafamda davullar çalsın yok bana göre değil :KK43:
Aynen ben de aynı görüşteyim :KK19:

Değişmeyecek bence de ..Yani öyle düşünüyorum..Aslına bakarsan yazarsa cevap veriyorum yazmazsa hiç yazmıyorum çünkü başlayacak yine manikür,pedikür,yulaf,kalori falan ..Dünya başka bir yerde ,her gün yeni olaylar,yeni kayıplar,yeni başlangıçlar oluyor ..Ama o sadece ayna karışısında basen fazlalıklarıyla meşgul ,sinirimi bozuyor açıkçası ..
Benimde en sinir ennnn uyuz olduğum insan tipidir. He canım hee sensin hee de geç madem. :p

X