Aşılama Bu aşılamalar hep mi olumsuz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dream3416

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
5.857
7.961
118
Herkese merhaba,
Burada okuduğum kadarı ile aşılama uygulamalarının neredeyse çoğu olumsuz sonuçlanıyor.
Ben de bu ay ikinci aşılamamı olacağım.
Sizler yazar mısınız , olumlu sonuclar aldınız mı , kaçıncıda aldınız ve sorunlarınız nelerdi?

hayır canım hepsi olumsuz olmaz tabıkı

benım ilk aşılamam tuttu ama 7, haftada kalbi durdu alındı , iyi düşün iyi olsun inşallahhhh

hayır canım hepsi olumsuz olmaz tabıkı

benım ilk aşılamam tuttu ama 7, haftada kalbi durdu alındı , iyi düşün iyi olsun inşallahhhh

geçmiş olsun n:(
daha sonra yaptırdınız mı peki?

iyi düşün iyi olsun diyerek 3 yıl hiç umursamadım :)

2 aşılama 1 tüp negatif

sonra kendılıgımden kaldım oda boş gebelık cıktı yani allayacagın allaha kaldık

2 aşılama 1 tüp negatif

sonra kendılıgımden kaldım oda boş gebelık cıktı yani allayacagın allaha kaldık
Hadi ya :(
İnşallah yeniden kendiliğinden kalırsın canım
Üzüldüm ama hersey Allahtan
Kaç yasındasın kac yıllık evlisin
sorun neydi sizde?

Hadi ya :KK43:
İnşallah yeniden kendiliğinden kalırsın canım
Üzüldüm ama hersey Allahtan
Kaç yasındasın kac yıllık evlisin
sorun neydi sizde?

benım 1 kızım var 9 yaşında 42 yaşındayım 2 yıldır deniyoruz olmuyor ve hiçbir sebep yok
kızımada hapı bıraktıgım ay kalmıştım. olur inşallah diye beklıyoruz

benım 1 kızım var 9 yaşında 42 yaşındayım 2 yıldır deniyoruz olmuyor ve hiçbir sebep yok
kızımada hapı bıraktıgım ay kalmıştım. olur inşallah diye beklıyoruz
inşalah olur :)
en azından anneliği tatmıssınız
Allah sağlık sıhhat versin yavruınuza
inşallah biz de tadarız

Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay tutar umudunu kaybetme benim aşılama da Ekim'de..
Birbirimize dua edelim aklımdasın zaten :)

Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay tutar umudunu kaybetme benim aşılama da Ekim'de..
Birbirimize dua edelim aklımdasın zaten :)
evet sen de benım aklımdasın ama rahim filmin nasıl geçti bir türlü yazmadın :))

merak ettim ağrı sancı oldu mu sende ?

evet sen de benım aklımdasın ama rahim filmin nasıl geçti bir türlü yazmadın :))

merak ettim ağrı sancı oldu mu sende ?
Rahim filmi kesinlikle en iyi yerde çekilmeli canım ben özelde çektirdim ama en iyisi olan yer bana uzak diye yakını seçtim hastaneden memnun kalmadım
Bana 4e randevu verdiler doktor 6da geldi
Beklerken iyice gerildim :)
Anestesiz oldum acı hissetmedim ama hafif adet agrısı gibi agrı oldu canım çok şükür atlattık :)

Rahim filmi kesinlikle en iyi yerde çekilmeli canım ben özelde çektirdim ama en iyisi olan yer bana uzak diye yakını seçtim hastaneden memnun kalmadım
Bana 4e randevu verdiler doktor 6da geldi
Beklerken iyice gerildim :)
Anestesiz oldum acı hissetmedim ama hafif adet agrısı gibi agrı oldu canım çok şükür atlattık :)
aa çok sevindim
ben cok ıyı bır yerde çektirdim ama ben de beklemıstım :D
Ve sonuc olarak da acıdan ölmüştüm
hatta bana dr şöyle birsey dedi
tüplerinde yapıskanlık var , 6 ayda bır gelıp filmi cekınmen gerek dedi
o anda dünya basıma yıkıldı

ama sonrasında hangi dr a gidersem gideyim rahım filmin temiz dediler ve yenıden film cektırmek gbi bir durum asla söz konusu değil bu film bir kere cekılır yeter dediler

yani o cok ıyı dediğim yer tamamen para tuzagı olan biryermıs para odensın dıye sureklı benı cagıracaklar çekime

aa çok sevindim
ben cok ıyı bır yerde çektirdim ama ben de beklemıstım :KK70:
Ve sonuc olarak da acıdan ölmüştüm
hatta bana dr şöyle birsey dedi
tüplerinde yapıskanlık var , 6 ayda bır gelıp filmi cekınmen gerek dedi
o anda dünya basıma yıkıldı

ama sonrasında hangi dr a gidersem gideyim rahım filmin temiz dediler ve yenıden film cektırmek gbi bir durum asla söz konusu değil bu film bir kere cekılır yeter dediler

yani o cok ıyı dediğim yer tamamen para tuzagı olan biryermıs para odensın dıye sureklı benı cagıracaklar çekime
Ayy iyiki de kanmamıssın canım para tuzaklarına..
Benim spekulumu takamadı doktor tam takıyo ilacı vercegi zaman çıkıyo ona baya bi ugrastı mahvetti :)
Neyseki temiz çıktı
Aşılama için doktor bana şu gün gel demedi canım adet olunca gel dedi kaçıncı günü gidiyim??

Ayy iyiki de kanmamıssın canım para tuzaklarına..
Benim spekulumu takamadı doktor tam takıyo ilacı vercegi zaman çıkıyo ona baya bi ugrastı mahvetti :)
Neyseki temiz çıktı
Aşılama için doktor bana şu gün gel demedi canım adet olunca gel dedi kaçıncı günü gidiyim??
ikinci günü gideceksin

Herkese merhaba,
Burada okuduğum kadarı ile aşılama uygulamalarının neredeyse çoğu olumsuz sonuçlanıyor.
Ben de bu ay ikinci aşılamamı olacağım.
Sizler yazar mısınız , olumlu sonuclar aldınız mı , kaçıncıda aldınız ve sorunlarınız nelerdi?
benim arkadaşım ikizlere hamiş kaldı 3kurusa5kofte 3kurusa5kofte kuzeniminde kızı oldu ... başkentte ki dr de ikizlere hamile kalan birinden bahsetmişti umut her zaman vardır tedavi öncesi olumsuz şeyleri düşünme

Back
X