- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır canım hepsi olumsuz olmaz tabıkı
benım ilk aşılamam tuttu ama 7, haftada kalbi durdu alındı , iyi düşün iyi olsun inşallahhhh
Hadi ya2 aşılama 1 tüp negatif
sonra kendılıgımden kaldım oda boş gebelık cıktı yani allayacagın allaha kaldık
Hadi ya
İnşallah yeniden kendiliğinden kalırsın canım
Üzüldüm ama hersey Allahtan
Kaç yasındasın kac yıllık evlisin
sorun neydi sizde?
inşalah olur :)benım 1 kızım var 9 yaşında 42 yaşındayım 2 yıldır deniyoruz olmuyor ve hiçbir sebep yok
kızımada hapı bıraktıgım ay kalmıştım. olur inşallah diye beklıyoruz
hayırlı olsunBenim olumlu oldu. İnşallah seninde bu ay olumlu olur.
evet sen de benım aklımdasın ama rahim filmin nasıl geçti bir türlü yazmadın :))Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay tutar umudunu kaybetme benim aşılama da Ekim'de..
Birbirimize dua edelim aklımdasın zaten :)
Rahim filmi kesinlikle en iyi yerde çekilmeli canım ben özelde çektirdim ama en iyisi olan yer bana uzak diye yakını seçtim hastaneden memnun kalmadımevet sen de benım aklımdasın ama rahim filmin nasıl geçti bir türlü yazmadın :))
merak ettim ağrı sancı oldu mu sende ?
aa çok sevindimRahim filmi kesinlikle en iyi yerde çekilmeli canım ben özelde çektirdim ama en iyisi olan yer bana uzak diye yakını seçtim hastaneden memnun kalmadım
Bana 4e randevu verdiler doktor 6da geldi
Beklerken iyice gerildim :)
Anestesiz oldum acı hissetmedim ama hafif adet agrısı gibi agrı oldu canım çok şükür atlattık :)
Ayy iyiki de kanmamıssın canım para tuzaklarına..aa çok sevindim
ben cok ıyı bır yerde çektirdim ama ben de beklemıstım
Ve sonuc olarak da acıdan ölmüştüm
hatta bana dr şöyle birsey dedi
tüplerinde yapıskanlık var , 6 ayda bır gelıp filmi cekınmen gerek dedi
o anda dünya basıma yıkıldı
ama sonrasında hangi dr a gidersem gideyim rahım filmin temiz dediler ve yenıden film cektırmek gbi bir durum asla söz konusu değil bu film bir kere cekılır yeter dediler
yani o cok ıyı dediğim yer tamamen para tuzagı olan biryermıs para odensın dıye sureklı benı cagıracaklar çekime
ikinci günü gideceksinAyy iyiki de kanmamıssın canım para tuzaklarına..
Benim spekulumu takamadı doktor tam takıyo ilacı vercegi zaman çıkıyo ona baya bi ugrastı mahvetti :)
Neyseki temiz çıktı
Aşılama için doktor bana şu gün gel demedi canım adet olunca gel dedi kaçıncı günü gidiyim??
Tamam canım öyleyseikinci günü gideceksin
İlk aşılama polistik over var bendehayırlı olsun
ilk aşılama mı olumlu oldu
sıkıntı neydi peki?
çok sevindim:)İlk aşılama polistik over var bende
benim arkadaşım ikizlere hamiş kaldıHerkese merhaba,
Burada okuduğum kadarı ile aşılama uygulamalarının neredeyse çoğu olumsuz sonuçlanıyor.
Ben de bu ay ikinci aşılamamı olacağım.
Sizler yazar mısınız , olumlu sonuclar aldınız mı , kaçıncıda aldınız ve sorunlarınız nelerdi?