Aynı şekilde konusmama son verdiğim, 1 sene arkadaşlık 3 hafta da birliktelik yaşadığım kisiden ayrılalı 1 ay oldu, saçma sapan her detayda onu buluyorum aklımdan çıkmıyor. Seni çok iyi anlıyorum. Ama benim şansım kafamda acaba olmaması. Derbeder bir halde değilim. Altını çiziyorum acabalarım yok. Ama senin acaba'larin çok. Acaba devam etseydik nasıl olurda acaba şöyle deseydim ne derdi acaba acaba... Bu acaba'ları kafandan atman lazim yoksa hayatına devam edemezsin. Ayrılığı kabullenmen lazım.
Ya ben çok hırçınım anında sapıtıyorum haklıyken haksız konuma sokuyorum kendimi tontriko
o kadar güzel yazıyor ki onun uslubu yumuşak çoğunlukla yani ben çılgın atarım oralar da yok yok bi 40 lı yaşlara geleyim de ben :)
ya beni kibliyolar anında mapusa ben de kib yapıyorum yok ona bişey olmuyor bence burda belli başlı kişiler anında dikkat çekiyor tontriko
ve ben mesela artık rastlaşamıyoruz bile o gidiyor ben geliyorum ben gidiyorum o geliyor bu ne yea :))))))))))))
Tontrikoda uslu durmuyor ki hiç,hele siyasette görsen sus diyom susmuyor.
Bende çok damarıma basılırsa bende susmamsonuç hücre cezası:))benim hücrem özel varya
Haklisin ablam ne desen, siyasetin iyisi yok aslinda.. onlar dalgasinda biz burda birbrmizi yeriz anca cenemiz parmagimiz dursa iyide durmuyo bazen. Yinede kim olursa olsun kk nin yeri baska bende.. bi sure ayri kalinca daha iyi anliyor insan