Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acım küçümsensin diye yazmadım buraya. Aklı başında bir insanım. Ama elimden gelmiyor, bende meraklı değilim üzülüp ağlamaya. Hmmm insanlar neler yaşayıp atlatıyor deyip geçemiyorumİnsanlar 30-40 senelik eşlerinden ayrılıyor da hayatına devam ediyor. Bir de böyle düşün. 2 aylık ilişkiyi bu kadar dramatize etmen çok mantıksız. Uzman desteği almanı öneririm.
Tam istediğim gibi biriydi, çok güzel başladı istediğim şekilde ve öyle de ilerliyordu. Diğerlerinden farklı olduğunu bana değer verdiğini hissediyordum. Bir anda her şey tersine dönmeye başladı. Güzel olacağına inanmışken neden böyle oldu diye debelenmeye başladım. Resmen kötü enerjim vardı ve daha kötüye gitti. Bir şeyler konuşulmadı, ben bitirdim rest çekerek, daha sonra konuşmak istedim ama o istemedi, ve istemiyorum dahi demedi.2 aylık ilişki için yaşadığın üzüntü fazla.
Kötü bir şekilde mi ayrıldınız ?
Ya da reddedilme gibi biy mi oldu ?
Veya ilk sevgilin miydi ?
Bunlardan biri Olmalı ki bu kadar içinde kalmış.
Eğer geçmezse yardım al.
Aşk acısını hafife almayın bence. Yaşamadan, ya da yaşadığınızı sanarak. Ben de daha önce böyle değildim, iki günde unutur günlerce acı çekenlere şaşırırdım. İnsanı nasıl mahfettiğini gerçekten bilmiyorsunuzGerçek dertlerle karşılaştığınızda. Aşk acısı neymiş diyeceksiniz. Allah hiçbirini yaşatmasın
Kafanda bitirmek için yardım al gerekirse 2 ayda tam istediğin gibi biri olduğuna nasıl emin oldun.Tam istediğim gibi biriydi, çok güzel başladı istediğim şekilde ve öyle de ilerliyordu. Diğerlerinden farklı olduğunu bana değer verdiğini hissediyordum. Bir anda her şey tersine dönmeye başladı. Güzel olacağına inanmışken neden böyle oldu diye debelenmeye başladım. Resmen kötü enerjim vardı ve daha kötüye gitti. Bir şeyler konuşulmadı, ben bitirdim rest çekerek, daha sonra konuşmak istedim ama o istemedi, ve istemiyorum dahi demedi.
2 yıllık evlilikten döndüğüm ilişkim bittiğinde ben nasıl unutup tekrar aşık olduysam sen de unutacaksın zaman tek çare ben ağır depresyon geçirdiğim için haliyle 2 yıl dile kolay :) ilaç tedavisi gördüm bir süre ama bundan karşı tarafın asla haberi olmadı o perişan halimde bile kendimi güçlü göstermeyi başardım sonrasın da spora ağırlık verdim bol bol gezdim arkadaşlarımla tek ve dostlarla tatillere çıktım bol bol kitap okudum bu yaz da aşık olduğum adamla evleniyorum ve iyi ki diyorum iyi ki önceki sevgilimden ayrılmışım şükürler olsunArtık dayanamıyorum, o kadar üzülüyorum ki 3 aydır aynı durumdayım. Unutamıyorum her dakika aklımda. Alt tarafı iki aylık bir flörttü. Her gün aklıma geliyor her dakika neden böyle oldu diye üzülüyorum. Unutmak için neler yaptım, ders çalışıyorum işe girdim. Başka şehirlere başka arkadaşlarımın yanına gidiyorum. Olmuyor, başka kişilerle konuştum. Onun gibi olmuyor. Hala aptal gibi dönmesini istiyorum. İnsanlar dün ne yediğini hatırlamıyor. Ben 3 ay önce olan biteni dün gibi hatırlıyorum. Gün içerisinde mutlaka gözlerim doluyor. Kendimi durduramıyorum, otobüste toplum içinde orda burda gözlerim doluyor. Utanıyorum dayanamıyorum artık. Ne yapıcam nasıl unutucam , artık gelmesin aklıma istiyorum. Sürekli dua ediyorum ama olmuyor. Napıcağımı şaşırdım artık. Nolur napmam lazım yardım edin
Aynen böyle konular görünce anında şükrediyorum ben :)Aşık olmuşsun ama geçmeyecek bisey değil... gün gelir şükredersin![]()
Bilmiyormuyuz keşke şu yorumunu görseydim de konuya hiç bir şey yazmasaydım sen 2 aylık ilişkini burda yıllarca süren ilişkisi biten insanların ilişkisiyle mi kıyaslıyorsun senin kine aşk değil zayıflık denir . Senin derdine çözüm bulmaya çalışan insanlara çemkireceğine bilir kişi gibi yargı dağıtmamayı öğren. Ve evet acını küçümsüyorum şuanAşk acısını hafife almayın bence. Yaşamadan, ya da yaşadığınızı sanarak. Ben de daha önce böyle değildim, iki günde unutur günlerce acı çekenlere şaşırırdım. İnsanı nasıl mahfettiğini gerçekten bilmiyorsunuz
Şu dünyada öle sıkıntılar var ki ilerde buna mı bu kadar üzülmüşüm die düşüneceksin. Bende yaşadım bi zamanlar o duyguları ama şimdi en boş şeyin aşk acısı oldugunu düşünüyorum. İnsan başkasıyla yapamam sanıyor ama gayette yapıyorsun merak etme. Boşa üzülüyorsun şuan ilerde dank edicek. Çok daha büyük dertler var aşk acısı saçmalıktan ibaret. Boşver geçmişi. Önüne bakArtık dayanamıyorum, o kadar üzülüyorum ki 3 aydır aynı durumdayım. Unutamıyorum her dakika aklımda. Alt tarafı iki aylık bir flörttü. Her gün aklıma geliyor her dakika neden böyle oldu diye üzülüyorum. Unutmak için neler yaptım, ders çalışıyorum işe girdim. Başka şehirlere başka arkadaşlarımın yanına gidiyorum. Olmuyor, başka kişilerle konuştum. Onun gibi olmuyor. Hala aptal gibi dönmesini istiyorum. İnsanlar dün ne yediğini hatırlamıyor. Ben 3 ay önce olan biteni dün gibi hatırlıyorum. Gün içerisinde mutlaka gözlerim doluyor. Kendimi durduramıyorum, otobüste toplum içinde orda burda gözlerim doluyor. Utanıyorum dayanamıyorum artık. Ne yapıcam nasıl unutucam , artık gelmesin aklıma istiyorum. Sürekli dua ediyorum ama olmuyor. Napıcağımı şaşırdım artık. Nolur napmam lazım yardım edin
Acınızı küçümsemedim zaten? Atlatamıyorsanız bir uzmandan yardım almalısınız çünkü bu durum hiç normal değil.Acım küçümsensin diye yazmadım buraya. Aklı başında bir insanım. Ama elimden gelmiyor, bende meraklı değilim üzülüp ağlamaya. Hmmm insanlar neler yaşayıp atlatıyor deyip geçemiyorum
Öyle demeyin konu sahibi acımı küçümsüyorsunuz diyorŞu dünyada öle sıkıntılar var ki ilerde buna mı bu kadar üzülmüşüm die düşüneceksin. Bende yaşadım bi zamanlar o duyguları ama şimdi en boş şeyin aşk acısı oldugunu düşünüyorum. İnsan başkasıyla yapamam sanıyor ama gayette yapıyorsun merak etme. Boşa üzülüyorsun şuan ilerde dank edicek. Çok daha büyük dertler var aşk acısı saçmalıktan ibaret. Boşver geçmişi. Önüne bak
Kuzum gayet iyi biliyoruz şuanda diplerdesin mutsuzsun saatler geçmiyor falan. .Aşk acısını hafife almayın bence. Yaşamadan, ya da yaşadığınızı sanarak. Ben de daha önce böyle değildim, iki günde unutur günlerce acı çekenlere şaşırırdım. İnsanı nasıl mahfettiğini gerçekten bilmiyorsunuz
Bana da yapıyor onuE Elifimuratim Siz neden dünden beri her mesajıma beğenmedim işareti koyuyorsunuz? Hayır istediğiniz kadar koyun umrumda olmaz ama gerçekten merak ettim. Ben sizi muhatap olarak almıyorum bence siz de beni almayın. İyi günler.
E Elifimuratim Siz neden dünden beri her mesajıma beğenmedim işareti koyuyorsunuz? Hayır istediğiniz kadar koyun umrumda olmaz ama gerçekten merak ettim. Ben sizi muhatap olarak almıyorum bence siz de beni almayın. İyi günler.
ya galiba yanlışlıkla yapıyor şimdide muhteşem işareti koydu bana pardon ya bugün de herşeyi yanlış anlıyorum yawE Elifimuratim Siz neden dünden beri her mesajıma beğenmedim işareti koyuyorsunuz? Hayır istediğiniz kadar koyun umrumda olmaz ama gerçekten merak ettim. Ben sizi muhatap olarak almıyorum bence siz de beni almayın. İyi günler.