bu aşk değil

bonbo

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
375
183
648
Diğer
gerizekalı eski sevgilimi gerçekten sevmiyorum ama ayrıldığımız günden beri nefret ediyorum. düşününce kesinlikle istediğim özellikleri taşıyan biri değildi. çocuk gibi whatsapp’te beni engelliyor sonra açıyor. üstelik kendisine tek kelime bi yazmadım. bu yaptığı bile beni deli ediyor. kendime çok kızıyorum. takıntı mı yaptım nedir? böyle bir şey yaşayıp atlatan var mı? ayrılalı 7 ay oldu. 4 aylık bir ilişkiydi.

kesinlikle acı çekme evresini geçtim. nefret gibi bi şey kaldı. ondan da kurtulmak istiyorum.

karşılıklı karar aldık. zaten eski arkadaşımdı. sanki ben onu rahatsız etmişim gibi aptalca beni engellemesine gerçekten sinir oldum. çok eski arkadaşım zaten sadece 4 ay değil. sanırım ondan bu kadar taktım.

çok eğlendiğim güldüğüm bi arkadaşımdı. keşke kız olsaydı. o yönlerini özlüyorum ama erkek olarak nefret ediyorum. bilmiyorum anlatabiliyor muyum ama? çok karışık.

yani ayrılıkların genelinde bi hırs oluyor. arkadaşlığımızı bozduk. hem kendime hem ona kızıyorum. artık o evreleri geçtim. hırs yaptığım konu iyi bi şekilde ayrılmışken sebepsiz yere ve saygısızca beni engellemesi

karşılıklı karar aldık. zaten eski arkadaşımdı. sanki ben onu rahatsız etmişim gibi aptalca beni engellemesine gerçekten sinir oldum. çok eski arkadaşım zaten sadece 4 ay değil. sanırım ondan bu kadar taktım.
neden ayrılmıştınız?

Bacım 4 aylık ilişkiyi 7 ay kafaya takmak ne kadar komik dışarıdan bakınca. İlişki süresinden daha fazla kafaya takmışsınız. Ayrıca o kadar önemsemiyor nefret ediyor olsaydınız engeller geçerdiniz. Sürekli sizin engelinizi kaldırıp kaldırmadığına bakmazdınız.

Kendi kendine bir şey yaşıyor bırak kendi haline neden takıyorsun ki 😃Zaten sen gör diye yapıyor sevgili yap profil resmini görsun kendi kendine sinir yapar o da gider belki 😁

20 yıllık arkadaşımdı
Bacım 4 aylık ilişkiyi 7 ay kafaya takmak ne kadar komik dışarıdan bakınca. İlişki süresinden daha fazla kafaya takmışsınız. Ayrıca o kadar önemsemiyor nefret ediyor olsaydınız engeller geçerdiniz. Sürekli sizin engelinizi kaldırıp kaldırmadığına bakmazdınız.

Back
X