Bu Aşk hiç bitmez bitmeyecek...

nephilim

Bir Umuttu Yaşatan İnsanı
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
266
16
118
39
bilmiorum beni hatırlayanlar var mı aranızda :)
ben ne olursa olsun ondan vazgeçemiyorum...teninden kokusundan gülüşünden ayrılamıorum.hiçbizaman birlikte olmasakta onu sevmeye devam edeceğim.bu beni hem çok üzüyo hemde içten bi mutluluk yasatıo.kızlar sizce kendimce yasamak askı beni nereye kadar mutlu eder...?

hiç mutlu olamassın canım kendi kendine gelin güvey olma....

yorumun için teşekkür ediorum sana...
ama belirtmek istediim bi nokta var.cümlenin sonunda kullandıın 'kendi kendine gelin güvey olma' kısmı hiç hoşuma gitmedi...
bana hep karsı tarafı asağılayıcı bi tabir olarak gelmiştir bu.
çok basitce söylenen birsey...
ve ben sizden yorum beklerken bu sekilde küçük düşürülmek hiiiç hoşuma gitmedi....klava:

boyle yapmak ancan kendıne zarar verırı canım....
bıten bıtmış...uzulsen yada onunla ılgılı anılarla yasasan ne fark edıcekkı...
ancak sana zararı...cık gez yenı arkadaslar edın..unutmaya calıs aklına geldıgınde kendını baska seylerle mecgul et...
evet zor bır durum ama...onun dısındada bır hayat var...

niye platonik aşkınız?açılamadınızmı ?ayrıldınız dönüşü yok mu? yoksa adam evlimi?benneyaptımki ben biraz yeniyimde buralarda:uhm:

Canım ben seni daha önceden hiç tanımıyorum, aşk bu engel tanımıyor bazen..
tabi bu kimine göre değil, bu kişiler ise artık geröekten aşkın tek başına herşey olmadığını anlayanlar için geçerli....

ben senin önceki mesajlarını okudum, sen kendi cevabını kendin vermişsin...

geçen gece erkek arkadasımla tartısırken bana tokat attı.ama ben hala ona rağmen onu çok seviyorum ve istiyorum.sizce bu sekilde dawranan birine ne kadar güvenebilirim?

ben farkındayım zaten herşeyin.canı sıkkın olan bi arkadasıma ne nasihatler veririm bi bilseniz... :)
ama konu bana gelince ve işin içinde ömer olunca söz geçmiyo işte yüreğime...
biraz dengesiz miyim ne gamyoncuiremsu

cnm zor bir soru.şimdi birini sevip değer vermek çok güzel tabi.ama birsüre sonra karşılıksızmış gibi herşeyi yalnız yaşamak kolay değil.aşk iki kişi olunca güzel bence.niye birlikte olamıyorsunuz ayrıldınızmı başka sebeplermi var.bide diğer msjlara nasıl ulaşıyoruz merak ettim.bilenler yazabilirmi.şimdiden teşekkür

Son düzenleyen: Moderatör:
ah canım seni çok iyi anlıyorum inanki,çünkü bende aynı derdi taşıyorum. hiç anlaşamayan bir çiftiz biz,birimizin ak dediğine öbürü kara diyor,ama isteseydik anlaşmak için çaba sağlar bi orta yol bulurduk, bizim ilişkimiz de olmadı sürmedi, kişilik farklılıkları,aile farklılıkları, sosyal statü farklılıkları derken ilişki bunların içinde yitti gitti, kötü sözler sarfedildi,bunlar affedildi önemli olan bunlar değildi,önemli olan aramızdaki temel farklardı.çok ağladım acı çektim.çok sevdim yürekten sevdim ama bitti, bittiğini kalbime anlatamıyorum, yıllardır acı çekiyorum, bitiremememe biraz da o sebep oldu, çünkü o da beni tam anlamıyla bitirmedi, arkadaşıma her gördüğünde beni sordu,unutmadığını gösterdi,hakkımda saatlerce konuştu,unutmama izin vermedi belki de. bilmiyorum.ama ben unutamıyorum onu yıllardır.mantığım kabullendi bittiğini artık olmayacağını, yüreğim kabullenenemedi birtürlü facebooka ekledim yakın zamanda. kabul etmedi ordan mesaj attım,cevap yazmadı ki her mesajıma resmen atlayan insan bu, yürek acı çekiyor bittiğini kabullenmiyor, ama bitirmiş işte galiba bu sefer kesin bitirmiş biraz da acı olan o galiba, onun da beni bitirmesi, bitirmesi gereken artık yüreklerimiz... onlar bu ilişkileri çoktaan bitirmişler (

Son düzenleme:
Kaç tane ömer tanıyorsam kız arkadaşlarımı üzüyor....
Kızlar hepsi toplansın bu ömerleri bıraksınlar...
Canımcım üzme kendini yada nereye kadar üzüceksin....

gel saplantı halini almadan vazgeç bu sevdadan, sizin işin oluru yok...
platonik oldugundan yada bi hata sonucu şak diye terkedilmiş olmandan falan değil...
niye yok biliyo musun?
siz çok çabuk tüketmişsiniz bazı şeyleri
hoyratça harcamışsınız AŞK denen şeyi...
artık geriye dönüş imkansız...
hayata kaldıgın yerden devam et...
bırak saplantılarla yaşamayı
açlıktan, soguktan ölen gördüm de aşk acısı yüzünden ölen görmedim ben...
bi süre yanar canın, sonra sen sağ ben selamet kaydirigubbakcemile5
inan böyle oluyor, gel dinle beni
seni değersiz bir paçavra gibi atip firlatan birinin peşinden koşmaktan vazgeç...
unutma ki kaçtıgın sürece kıymetlisin, değerlisin...

bırde canım ....ask acısı zordur...unutmak cok daha zor...
ama ayrılıgıda kabullenmek gerekıyor...
cunku bunu kabul etmeyıpte...eger onunla ılgılı anılarda kalırsan..o an ıcın mutlu olursun ama ya sonrası....
sana daha cok acı verır....ve aslında kendınıde kandırmış olursun...
gercekle yuzles ve...unutmaya calıs...onunla ılgılı anılarıda rafın en ulasılmaz yerıne koykı...bır daha alamıyasın.....
yanı senı anlıyorum...hepımız ayrılık acısı cektık...bende...

Ben eski konularina da yorum yapmistim hatirliyorum...
o kadar da insan yorum yapmisti sana, ablalarimiz, kardeslerimiz hep nasihat vermislerdi biliyorsun
uzuluyorum gerçekten cunku kendini bos yere harap ediyorsun
ne kadar surebilir ki bu durum ?
ne kadar daha dayanabilirsin ?
kendine deger ver...sil at artik aklindan, basindan, yeni bir sayfa aç...zaman herseyin ilacidir
ama gonlune so geçirmelisin

ben sadece acı çekiyorum.
güzel anılarım bile şuan bana acı veriyor.
en ufak şeyler bile ağlatıyor.
ben geçmeyeceğini düşünüyorum nedense..
hani benim ona karşı aşkım bitemez zaten..

aşkın ateşi söner ama sızısı yıllar bile geçse kalbi yoklar arada bir.

canım bencede yok yakınken vazgeç. hayallerle birine bağlanmak daha farklı oluyor. biliyorum acısını kolay kolay vazgeçilmiyor seni daha çok yıpratıyor. o yüzden boşwer hem sence nereye kadar mutlu olabilirsin ki imkansız bi ilişki olmayacak bişiyin hayaliyle bir yere kadar mutlu olunur. bende yaşadım bunu yaşıyorumda unutcam die savaşıyorum hayal kurmamaya çalışıyorum çünkü o benim için imkansız. bu şekilde aşk yaşamak zor güselim bi anlık mutluluğun yanında çok acıda verir ondan boşwermeye çalış:teselli:

mantıgını kullan ve onu unutmak zorunda oldugunu bil bu sekılde kendıne işkence yapma goreceksınkı cevrende senı mutlu edecek cok erkek warmıs

ben sadece acı çekiyorum.
güzel anılarım bile şuan bana acı veriyor.
en ufak şeyler bile ağlatıyor.
ben geçmeyeceğini düşünüyorum nedense..
hani benim ona karşı aşkım bitemez zaten..

canım hala aşkım bitemez diyorsun nasıl bi saplantı olmuş sende bu !
nasıl bitemez öyle de bir biterki ozaman bu haline ya güler ya acırsın...
şimdi vazgeçersen gülersin ama ileriye taşırsan acırsın kendine ...
sen ileriye taşımaya kararlısın görüyorum yapma :1no2:
Kendine yazık ediiyorsun farkında değilsin be canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…