• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU AŞK MI ??? 20 yaş fark.

YalnizlikPaylasilmazmis

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
77
71
23
36
Merhaba arkadaşlar, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..
Kuzenim bana derdini anlattı ancak ben de ne yapacağımı bilemeyip sizlere danışmak istedim
Kuzenim 20 yaşında ve kendinden 20 yaş büyük bir erkekler görüşüyor. Beraber değiller ancak o adam kuzenime evlenme teklif etmiş. Kızın aklı çok karışık.. Evet diyemiyor ama hayır da diyemiyor. Yanında güzel vakit geçiriyorum diyor. İşin bir diğer kısmı da arada mezhep farkı olması..
Bana göre yaş farkı çok, bunu ona da dedim ancak yine de karar veremiyor. Sizce ne yapmalı ? Lütfen yardım edin..

Kuşak farkı varsa aşk olmaz. Bir süre sonra o adam kıza yetemeyecek burası su götürmez bir gerçek.
Henüz ergenlikten yeni çıkmış biriyle olgunluğa girmiş birinin hayattan beklentileri, hayata bakışları, eğlence tarzları bile farklıdır.

tabi ki hayır.. sadece yanında güzel vakit geçirdiği için evlenmemeli insan.. 20 yaş çok küçük, 40 yaş da 20 yaş için çok büyük..

Kuzenimin dediğine göre değilmiş ancak geçmişte evlenip ayrılmış. Tabi ne derece güvenilir bu söylediklerine bilemeyeceğim...

ya yapmasın lütfen bak tecrübe konuşuyor eşim benden yaşça çok büyük okut bu yorumları ona lütfen hayatını mahvetmek istemiyorsa yapmasın hayatı kendine zehir etmesin ah kafam öyle pişmanım ki ya

asla anlaşamazlar kız gezmek erkek yatmak ister bi yandan yaşın verdiği heyecan diger yanda yaşın verdiği yorgunluk durgunluk valla 20 yaşındayken 40ı yaşamaya hazzırsa buyursun:KK51:

20 yaşındaki kızın ne işi var 40 yaşında bir adamla.o adama normal gözle bakılır mı sapıklık gibi bir şey bu.ayrıca kuşak farkı da var aralarında nasıl bir anlaşma olabilir ki.:KK17:

Aynen.. ben de kendimden 10 yaş büyük biriyle evliyim ve ne derece zor olduğunu biliyorum. Onu vazgeçirmek için elimden geleni yapacağım, umarım dinler beni. :(
Çok teşekkür ederim, mutlaka okutacağım. Belki sizin de yazdıklarınızla aklı başına gelir

Aynen.. ben de kendimden 10 yaş büyük biriyle evliyim ve ne derece zor olduğunu biliyorum. Onu vazgeçirmek için elimden geleni yapacağım, umarım dinler beni. :KK43:
Çok teşekkür ederim, mutlaka okutacağım. Belki sizin de yazdıklarınızla aklı başına gelir

bak bi kere o adam ona yetemez
ne ilgisi sevgisi yetmez
kendimden biliyorum bizim de 20ye yakın fark var
kız aşkı coşkuyu isticek ama adam hiçbir zaman yetemicek
sonra sırf bağlılıktan bırakamıyor insan çok zor ya

Çok üzülüyorum gencecik kızlar kendi hayatlarına yazık edince :(
Kendi aptallığım aklıma geliyor gidip sarsasım geliyor o kızları

Kafası karışık, duygularından bile emin değil, bir de babası yaşında adamla geziyor. O adamın niyeti kötüyse kolay yem olur kuzenin. Nereye çekse oraya gelir belli. Oluru yok. Siz o kızı pek yalnız bırakmayın bence. Çabuk kandırırlar onu.

20 ve 40 arasındaki fark çok büyük. Kuzeninizin yaşı küçük olduğu için aradaki fark daha da büyüyor. 20 yaş evliliğe karar vermek için yanlış bir yaş. Mesele aradaki fark değil, kuzeninizin yaşı bence.

Kızlar ne abartmışsınız ya. 40lı yaşlardaki adamları mezara sokmuşsunuz resmen. Tecrübesi kötü olanlara diyecek bir şeyim yok da, tecrübesi olmayanlar da pek güzel giydiriyor. Eşimle 15 yaş var aramda. Neredeyse 8 yıldır birlikte 2 yılı aşkın bir süredir de evliyiz. Hiç keşke demedim, hep iyi ki dedim. Öyle bahsettiğiniz gibi bir durum da yok. İnsanları genellemeyin bence. Her yaş grubunun belli özellikleri olmaz, olamaz.

Back
X