Bu aşk mı sizce?

elma_xsxekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
99
0
86
32
Manisa
mrb size bişi danışmak isityorum.ben sınıftan biriyle msn den falan konuşuyorum. ona aslında bişi hissetmediğimden eminim bana hiç çekici gelmiyo ikimizi yan yana düşünemiyorum bile. ama o face e gelmedğinde veya sınıfta olmadığında gözüm deli gibi onu arıyor. bi gün konuşmayalım içime dert oluyo,onunla konuşmayı çok seviyorum. daha öncde bi sürü arkadaşım oldu ama hiç sohbet etmek için sattlerce face de beklediğim biri olmamıştı. ayrıca onu başka kızlarla arkadaşça da olsa sohbet olsa fena halde kıskanıyorum buna engel olamıyorum bi türlü.onu hep özlüyorum ya bende mi sorun var anlamıyorum ne hissediyorum ben ?

Alışkanlık olabilir canım.Onunla sohbet etmeye belkide çok alıştın sürekli onunla konusmak istiyorsun.Bence alışkanlık sennki ama İlerde aşkada dönüşebilir kim bilir

aliskanlik kesinlikle...

ben de yeni ayrildigim cocuk icin böyle düsündüm...hatta ama msnde onunla iletisim berbatti. telde süper gidiyordu-ama bana uygun biri olmadigina kanaat getirdim...yakisikli da degill, sisman ve kisaboylu:)) bende yakistramadim ikimizi ama zamanla gözüm alisti ve yakstrmaya basladim-cok güzel bi kizim ve cevremin tepkisne maruz kaldim, sana hic yakismiyor diye...

aliskanlik kesinlikle...

ben de yeni ayrildigim cocuk icin böyle düsündüm...hatta ama msnde onunla iletisim berbatti. telde süper gidiyordu-ama bana uygun biri olmadigina kanaat getirdim...yakisikli da degill, sisman ve kisaboylu:)) bende yakistramadim ikimizi ama zamanla gözüm alisti ve yakstrmaya basladim-cok güzel bi kizim ve cevremin tepkisne maruz kaldim, sana hic yakismiyor diye...

ya aynen arkadaşım falan dalga geçiyo onun yakışıklığı ile :D ama ben kendimi anlamdım gitti...

Son düzenleme:
senin hissettiklerinde zerre kadar sevgi yok
seninle ilgileniyor diye hoşuna gidiyor
bunda anlamayacak birşey yok takıntı haline getirmişsin
sana şimdi aaa sen aşık olmuşsun desem
benim yazdığım mesaja göre evet ben aşık olmuşum mu diyeceksin?

Boşluktasın.... sana olan ilgisi hoşuna gidiyor.. ego tatmini gibi birşey...
ama dikkat et eğer sevmiyorsan umutlandırma onu da...

mrb size bişi danışmak isityorum.ben sınıftan biriyle msn den falan konuşuyorum. ona aslında bişi hissetmediğimden eminim bana hiç çekici gelmiyo ikimizi yan yana düşünemiyorum bile. ama o face e gelmedğinde veya sınıfta olmadığında gözüm deli gibi onu arıyor. bi gün konuşmayalım içime dert oluyo,onunla konuşmayı çok seviyorum. daha öncde bi sürü arkadaşım oldu ama hiç sohbet etmek için sattlerce face de beklediğim biri olmamıştı. ayrıca onu başka kızlarla arkadaşça da olsa sohbet olsa fena halde kıskanıyorum buna engel olamıyorum bi türlü.onu hep özlüyorum ya bende mi sorun var anlamıyorum ne hissediyorum ben ?

aşk mı ? şükür ki bu kadar basit değil herkesin yaşayabileceği kadar:19:

alışkanlık hissediyorsun sen:37:

kafam karıştı ve sadece fikrinizi almak istedim bu kadar basit anlamayacak bişi yk bu kadar kaba ve düzseniz lütfen cevap yazmayın....

bisi diil cnm,

insan bazen ne hissettigine tam olarak emin olamior ve baska insanlarin fikrini almak istiyor ki düsünceler daha da bi sabitlensin...10 kisiden 9 zu hayir diorsa 1 si de evt diyorsa vardir birsey;)
bence insan cabucak yasadiklarini ask sanabiliyor. yasadikca ögreniliyor, tecrübeyle::46:

Son düzenleme:
kafam karıştı ve sadece fikrinizi almak istedim bu kadar basit anlamayacak bişi yk bu kadar kaba ve düzseniz lütfen cevap yazmayın....

yazdığım mesajda ne gibi bir kabalık gördünüz merak ettim doğrusu
biraz net bir insanımdır ama kaba olduğum söylenemez sadece kendi fikrimi beyan ettim
siz buraya konu açmışsınız cevap yazıp yazmamak bana kalmış bir durum

alışkanlık bnce sna bşka biri ilgi qösterse ona karşıda aynı şeyi hissedersn...hem herşey dış qörünüştn ibaret mi? n kdr yakışıklı olnlr war ama kalbi yok.!!

alışkanlık bnce sna bşka biri ilgi qösterse ona karşıda aynı şeyi hissedersn...hem herşey dış qörünüştn ibaret mi? n kdr yakışıklı olnlr war ama kalbi yok.!!

tabiki dış görünüşten ibaret değil herşey ama sonuçta dış görünüş olarak da ondan etkilenmem gerekmez mi?

ilk görüşte aşka kesinlikle inanmıyorum. çünkü, bir insanı sevmek sadece yakışıklı olmasından ibaret değil. senle konuşması, tavrı , huyları , alışkanlıkları vs. senin düşündüğün ve istediğin ilişkiyle bağlantılı. bunuda öğrenmek sadece zamanla olucak bişey. sen dışına değil içine aşık olmalısın. zaman geldi yaşlandı hani yakışıklılık. seninle anlaşması gereken yakışıklı olması değil huyları. ne yakışıklılar var 5 para etmiyor. böle birine ne kadar tahammül edebilirsin. tmm etkilenirsin oda senin kafanda yarattığın "ideal erkek" modeline uyduğunda. sen bunu farkında olmazsın.

ha senin durumun da ego tatmini. bunu yanlış anlama. psikolojik olarak öle denir. sen farkında olmadan sana ilgi gösteren kişiyle ilgilenmeye başlarsın. tek bu yolla olmaz tabi. demişsin zaten güzel kızım falan. ilgi görmeye alışkınsın demek ki. o çocuk senden hoşlanıyorsa hemen konuşmanı kes çünkü ümitlenir bide.

bide neden alışkanlık olduğunu söyliyim. eğer gerçekten duygusal anlamda birşey olsa yakıştıramadım demezdin cnm. sevgi herşeyin üstünde gelir :77:

Son düzenleme:

Budur.
:46::46::46:

Back
X