- Konu Sahibi elma_xsxekeri
-
aliskanlik kesinlikle...
ben de yeni ayrildigim cocuk icin böyle düsündüm...hatta ama msnde onunla iletisim berbatti. telde süper gidiyordu-ama bana uygun biri olmadigina kanaat getirdim...yakisikli da degill, sisman ve kisaboylu:)) bende yakistramadim ikimizi ama zamanla gözüm alisti ve yakstrmaya basladim-cok güzel bi kizim ve cevremin tepkisne maruz kaldim, sana hic yakismiyor diye...
Alışkanlık olabilir canım.Onunla sohbet etmeye belkide çok alıştın sürekli onunla konusmak istiyorsun.Bence alışkanlık sennki ama İlerde aşkada dönüşebilir kim bilir
Alışkanlık olabilir canım.Onunla sohbet etmeye belkide çok alıştın sürekli onunla konusmak istiyorsun.Bence alışkanlık sennki ama İlerde aşkada dönüşebilir kim bilir
mrb size bişi danışmak isityorum.ben sınıftan biriyle msn den falan konuşuyorum. ona aslında bişi hissetmediğimden eminim bana hiç çekici gelmiyo ikimizi yan yana düşünemiyorum bile. ama o face e gelmedğinde veya sınıfta olmadığında gözüm deli gibi onu arıyor. bi gün konuşmayalım içime dert oluyo,onunla konuşmayı çok seviyorum. daha öncde bi sürü arkadaşım oldu ama hiç sohbet etmek için sattlerce face de beklediğim biri olmamıştı. ayrıca onu başka kızlarla arkadaşça da olsa sohbet olsa fena halde kıskanıyorum buna engel olamıyorum bi türlü.onu hep özlüyorum ya bende mi sorun var anlamıyorum ne hissediyorum ben ?
senin hissettiklerinde zerre kadar sevgi yok
seninle ilgileniyor diye hoşuna gidiyor
bunda anlamayacak birşey yok takıntı haline getirmişsin
sana şimdi aaa sen aşık olmuşsun desem
benim yazdığım mesaja göre evet ben aşık olmuşum mu diyeceksin?
kafam karıştı ve sadece fikrinizi almak istedim bu kadar basit anlamayacak bişi yk bu kadar kaba ve düzseniz lütfen cevap yazmayın....
alışkanlık bnce sna bşka biri ilgi qösterse ona karşıda aynı şeyi hissedersn...hem herşey dış qörünüştn ibaret mi? n kdr yakışıklı olnlr war ama kalbi yok.!!
senin hissettiklerinde zerre kadar sevgi yok
seninle ilgileniyor diye hoşuna gidiyor
bunda anlamayacak birşey yok takıntı haline getirmişsin
sana şimdi aaa sen aşık olmuşsun desem
benim yazdığım mesaja göre evet ben aşık olmuşum mu diyeceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?