- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
İnşallah canım iğne etkisi olmasın daHımm bekle bakalım bir kaç gün daha canım. İçine sinmezse de kan testi verirsin canım. Umarım hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım iğne etkisi olmasın daHımm bekle bakalım bir kaç gün daha canım. İçine sinmezse de kan testi verirsin canım. Umarım hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın![]()
Yok canım mersindeyim üniversite hastanesi diyince korktum inşallah doktorum öyle yapmaz yarın kontrolüm varAy ben Isparta diye okumuşum. Bu arada ben de Mersinliyim![]()
Kacinci gununYorgunluktan belim kopuyor bukdr yorgunluga inş pozitifi gorururum.ya![]()
5Kacinci gunun![]()
Kacinci gununYorgunluktan belim kopuyor bukdr yorgunluga inş pozitifi gorururum.ya![]()
Daha erken yaaa insllah guzel habrr aliriz senden
Siz ve digerleri neden yaptirdiysa o yuzdenKacinci gunun
Daha erken yaaa insllah guzel habrr aliriz sendensiz neden asilama yaptiniz?
Kizlar merhabaa bende bu ay aşılama yaptim. Bugün 12. Günüm ve kahverengi lekelenmem var acaba adet mi başlıyor bir bilginiz var mıKizlar dun asilama tedavim basladiletu hap verdi pazar gunune kadar yiyecegim ve pazar gunu saat 4 de inelerimi vurmaya basliyacam sanriim biraz korkuyorum siz nasil yaptiniz nsil gecti o surec gelin dertleselim
![]()
Testiniz varsa yapın bence öğrenme vaktiniz gelmişKizlar merhabaa bende bu ay aşılama yaptim. Bugün 12. Günüm ve kahverengi lekelenmem var acaba adet mi başlıyor bir bilginiz var mı
Dün yapmıştım negatif çıkmıştıTestiniz varsa yapın bence öğrenme vaktiniz gelmiş
Sanırım yine adet oldum of çok kötüTestiniz varsa yapın bence öğrenme vaktiniz gelmiş
Döngünüz normalde kaç gün pko mu vardı kaçıncı aşılamaydıSanırım yine adet oldum of çok kötü![]()
Evet pko var bende ilk asilamam döngü belli degil k ki kafasına göre işte. Bildiğim kadarıyla çatlatma ignesnden 14 gün sonra adet olunuyor benim hepte oyle olmuştu ama bu defa erken kanama gördüm işteDöngünüz normalde kaç gün pko mu vardı kaçıncı aşılamaydı
Doktor neden mucize olur dedi ki? Göğüs ağrısı bende de vardı aşılamadan sonraKızlar benim aşılamadan sonra 6. Günüm hiç ümitli değilim aslında diğer doktorum bu ay olursa mucize olur dediği için ama aranızda kasık ağrısı ve göğüslerde acı gibi şeyler yaşayan oluyor mu?
Doktor neden mucize olur dedi ki? Göğüs ağrısı bende de vardı
Canım maalesef doktor aşılamayı yanlış zamanda yapmış. Başka bir doktora gidince fark ettim. Daha en büyük yumurta 13 ml imiş.Doktor neden mucize olur dedi ki? Göğüs ağrısı bende de vardı aşılamadan sonra