- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
-
Herkese selam...canim gittinizmi dr a yaptirdinmi tahlillerini ?
evet canım iltihap engelleyebiliyor ama ilaçla kısa zamanda geçiyorHerkese selam...
evet yaptırdık benım hormon tahlıllerım normalmıs sorun yok dedı eşım de baktırdı sende de sorun yok dedi dr. esımın sadece biraz yumurtalığında iltihabı varmıs onun ıcın antıbıyotık verdi. acaba ıltıhab engellıyo olabılır mı kızlar esımdekı?
ohooo hem de nasıl, geçende bir yerde okudum kadının birine doktor, senin sadece bir yumurtalığın çalışıyor, o da yarım çalışıyor, eşinin spermi nerdeyse sıfır, ayrıca fsh çok yüksek amh çok düşükmüş yani yumurta rezervi de nerdeyse tükenmiş, çocuğunun olması imkansız, tüp bebek bile olmaz demiş, kadın bir ay sonra kendiliğinden hamile kalmışhamıle kalmak nasıp işi gercekten de. kımısıne dr senın bebegın olmaz demıs mesela oluyor bakıyorsun. cok burda benım arkadaslarım dr hamıle kalman zor demıste o kadar kolay hamıle kaldılarrrr
aynen katılıyorum arkadasım. bugun dr da anlattı. begendım dr u bugun. nasıp dıyoohooo hem de nasıl, geçende bir yerde okudum kadının birine doktor, senin sadece bir yumurtalığın çalışıyor, o da yarım çalışıyor, eşinin spermi nerdeyse sıfır, ayrıca fsh çok yüksek amh çok düşükmüş yani yumurta rezervi de nerdeyse tükenmiş, çocuğunun olması imkansız, tüp bebek bile olmaz demiş, kadın bir ay sonra kendiliğinden hamile kalmış
Engel olabilir canim.kadindaki enfeksiyon ve iltihap gebeige engel ise erkektekide engeldir bence..Herkese selam...
evet yaptırdık benım hormon tahlıllerım normalmıs sorun yok dedı eşım de baktırdı sende de sorun yok dedi dr. esımın sadece biraz yumurtalığında iltihabı varmıs onun ıcın antıbıyotık verdi. acaba ıltıhab engellıyo olabılır mı kızlar esımdekı?
keçi boynuzu pekmezi yedireşimde iltihap var ve buda önemlıymıs sanırım nette arastırdım. antıbıyotık kullanacak ama o da sperm kalıtesını düşürüyormus. pekı ne yapmam lazım doğal yöntem?
antıbıyotıge hemen baslatmayam ben bari neden dersenız yumurtlama günüme 1 hafat falan var? bılemedım kı?keçi boynuzu pekmezi yedir
fındık fıstık ceviz, bal bunlar da arttırır
ama iltihapla nasıl olacak?antıbıyotıge hemen baslatmayam ben bari neden dersenız yumurtlama günüme 1 hafat falan var? bılemedım kı?
yalnız tüplerime hıc baktırmadım dahaaaaa
haklısın da sormadım. valla bılmıyorum . ıltıhap varmıs spermınde antıbıyotık kullanacak.INŞALLAH gecer.Zaten bikaç ay daha olmazsa rahim filmi ister doktor keşke sen önerseydin doktora çektireyimmi diye çünkü basıt ufak tıkanıklıklar film çekimindede açılıyo ve o ay hamile kalabiliyosun
haklısın da sormadım. valla bılmıyorum . ıltıhap varmıs spermınde antıbıyotık kullanacak.INŞALLAH gecer.
acaba kullansınmıki?Supraydn ve zinc vitamin ve mineral bunlarıda alın eşin kullansın destekleyici olur
Can'ım aynı sorunu bende yaşıyorum . Doktoru biz yönlendiriyoruz artık . Pardon da , ultrasonda kist dışında bişe görünmüyor, rahim şekil bozuklukları, yapışıklığı , tüplerde tıkanma gibi şeyler rahim filmi için çıkıyor . Bu arada Can'ım 5. Günü isteme . 3. Günü doğru sonuç verir . Ve 2 yıllık evliyim de , rahim filmi çektirmek istiyorum de . Çünkü rahim filmi sonrası çok iyileşme olan insan var . Tıkanıklık varsa da açıyormuş . Öncelikle Prof doktor bul ve genç olsun .Bende sizin gibiyim kizlar.doktora gittim 5 aydir korunmuyorum cocuk olmuyo dedim.daha erken stres yapma deyip vitamin yazdi vajinal tablet yazip ginderdi bende hemen tahlilleri falan yapicak sandim hemen.yakinda yine doktora gitcem bu sefer 1 seneyi askin korunmuyorum dicem.bi doktorlarin hepsi boyle galiba
acaba kullansınmıki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?