Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

canim gittinizmi dr a yaptirdinmi tahlillerini ?
Herkese selam...
evet yaptırdık benım hormon tahlıllerım normalmıs sorun yok dedı eşım de baktırdı sende de sorun yok dedi dr. esımın sadece biraz yumurtalığında iltihabı varmıs onun ıcın antıbıyotık verdi. acaba ıltıhab engellıyo olabılır mı kızlar esımdekı?

evet canım iltihap engelleyebiliyor ama ilaçla kısa zamanda geçiyor

hamıle kalmak nasıp işi gercekten de. kımısıne dr senın bebegın olmaz demıs mesela oluyor bakıyorsun. cok burda benım arkadaslarım dr hamıle kalman zor demıste o kadar kolay hamıle kaldılarrrr

hamıle kalmak nasıp işi gercekten de. kımısıne dr senın bebegın olmaz demıs mesela oluyor bakıyorsun. cok burda benım arkadaslarım dr hamıle kalman zor demıste o kadar kolay hamıle kaldılarrrr
ohooo hem de nasıl, geçende bir yerde okudum kadının birine doktor, senin sadece bir yumurtalığın çalışıyor, o da yarım çalışıyor, eşinin spermi nerdeyse sıfır, ayrıca fsh çok yüksek amh çok düşükmüş yani yumurta rezervi de nerdeyse tükenmiş, çocuğunun olması imkansız, tüp bebek bile olmaz demiş, kadın bir ay sonra kendiliğinden hamile kalmış

aynen katılıyorum arkadasım. bugun dr da anlattı. begendım dr u bugun. nasıp dıyo

Engel olabilir canim.kadindaki enfeksiyon ve iltihap gebeige engel ise erkektekide engeldir bence..

Erkeklerde hangi hormonlara bakiyolar pek bilgim yok bu konuda.kan tahliliylemi bakiliyo bunlara

eşimde iltihap var ve buda önemlıymıs sanırım nette arastırdım. antıbıyotık kullanacak ama o da sperm kalıtesını düşürüyormus. pekı ne yapmam lazım doğal yöntem?

eşimde iltihap var ve buda önemlıymıs sanırım nette arastırdım. antıbıyotık kullanacak ama o da sperm kalıtesını düşürüyormus. pekı ne yapmam lazım doğal yöntem?
keçi boynuzu pekmezi yedir
fındık fıstık ceviz, bal bunlar da arttırır

yıne takmaya basladım yaaa takmak ıstemıyorum artık valla ınsanın başı ağrıyor. nasıp dıyecegım artık.

yalnız tüplerime hıc baktırmadım dahaaaaa

Zaten bikaç ay daha olmazsa rahim filmi ister doktor keşke sen önerseydin doktora çektireyimmi diye çünkü basıt ufak tıkanıklıklar film çekimindede açılıyo ve o ay hamile kalabiliyosun

Zaten bikaç ay daha olmazsa rahim filmi ister doktor keşke sen önerseydin doktora çektireyimmi diye çünkü basıt ufak tıkanıklıklar film çekimindede açılıyo ve o ay hamile kalabiliyosun
haklısın da sormadım. valla bılmıyorum . ıltıhap varmıs spermınde antıbıyotık kullanacak.INŞALLAH gecer.

Can'ım aynı sorunu bende yaşıyorum . Doktoru biz yönlendiriyoruz artık . Pardon da , ultrasonda kist dışında bişe görünmüyor, rahim şekil bozuklukları, yapışıklığı , tüplerde tıkanma gibi şeyler rahim filmi için çıkıyor . Bu arada Can'ım 5. Günü isteme . 3. Günü doğru sonuç verir . Ve 2 yıllık evliyim de , rahim filmi çektirmek istiyorum de . Çünkü rahim filmi sonrası çok iyileşme olan insan var . Tıkanıklık varsa da açıyormuş . Öncelikle Prof doktor bul ve genç olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…