- 8 Şubat 2016
- 282
- 66
- 48
- Konu Sahibi sevecen_29
-
Bende o hatayı yaptım nolur gecikme daha fazla ufak tıkanıklıklarBen gittim ama yarıda bıraktım ilk bir kaç doktor baktı yumurtalarda sorun yok gayet güzel sonra başka devlet hastanesine gittim rahim filmi istedi ordada yumurtalar güzel ama ben korkuyorum rahim filminden ve gitmedim canim
Ben gittim ama yarıda bıraktım ilk bir kaç doktor baktı yumurtalarda sorun yok gayet güzel sonra başka devlet hastanesine gittim rahim filmi istedi ordada yumurtalar güzel ama ben korkuyorum rahim filminden ve gitmedim canim
Ne bileyim benim esimde biraz oluruna bırakan tip ankarada yeniyim neresi iyi bilmiyorum sigortamiz yok Hicbiyeri bilmiyorum eaim çalışıyor gelmez amannnn her ay acabami diye DİE.Bide Rabbim büyük olacağı varsa çocuğun olmaz Denilene çocuk veriyo.Stres yapıyorum cok ben bakalım bu ayida gecireyim gidicem en azından tedbir bizden takdir Allahtan.Tesekkurler hepinizeBende o hatayı yaptım nolur gecikme daha fazla ufak tıkanıklıklar
Canım önemli bir yaştasın nolur yarıda bırakma bian önce filmini çektir ufacık bi tıkanıklık varsa filan açılır ve hemen hamile kalırsın lütfen erteleme bir gün bile değerli korkulcak bişeyde değil sadece hafif basınç hissediyosun hepsi bu
Goldcnn canım bende o hatayı yaptım demissin sende doktora gitmesin mi yada sonradan gidince birşey mi çıktı canimBende o hatayı yaptım nolur gecikme daha fazla ufak tıkanıklıklar
Canım önemli bir yaştasın nolur yarıda bırakma bian önce filmini çektir ufacık bi tıkanıklık varsa filan açılır ve hemen hamile kalırsın lütfen erteleme bir gün bile değerli korkulcak bişeyde değil sadece hafif basınç hissediyosun hepsi bu
Canim saglik ocaklarinda tahlil yapiliyomu.hormon tahlili falan mi yaptirdinKızlar bu arada sağlık ocağına gittim bebek istiyorum demiştim 6 ay önce oda tahlil felan yaptı değerlerin çok güzeldi bana fobliol verdi g. Öncesi kullan en az uç ay önceden demişti bende aldım kullanmadiydim..Bir aydır düzenli iciyorum rahmide kuvvetlendiriyomus
Hayırlısı olsun canım bekle on gün sonra bende yazarım buraya sana manevi destek olurum. :) yalnız değilsin merak etme.Ama bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine takdir Allahtan demekki çok seviyor ve sürekli sesini duymak istiyor dua ile.Olur zamanı vardır dahaKızlar bu ay da hamile kalamadım . Regl oldum .
Kızlar bu ay da hamile kalamadım . Regl oldum .
üzme kendını benımde öyle olduKızlar bu ay da hamile kalamadım . Regl oldum .
Galiba bende oyle olucam hissediyorumüzme kendını benımde öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?