Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Ya herşey etkiliyor.Sigara çay kahve stres vs... Benim arkadaşım benle aynı yaşta bir oğlu var 13 yasında sonra iki düşük olmuş şimdi tek seferde yarısı içeri yarısı dışarı hamile kalmış evrende Rabbim alanda kosmette varsa umut bitince bile oluyo.Ama kafaya takiyouz işte takmasak vücut gerilmese olacakta

Ben gittim ama yarıda bıraktım ilk bir kaç doktor baktı yumurtalarda sorun yok gayet güzel sonra başka devlet hastanesine gittim rahim filmi istedi ordada yumurtalar güzel ama ben korkuyorum rahim filminden ve gitmedim canim
Bende o hatayı yaptım nolur gecikme daha fazla ufak tıkanıklıklar
Ben gittim ama yarıda bıraktım ilk bir kaç doktor baktı yumurtalarda sorun yok gayet güzel sonra başka devlet hastanesine gittim rahim filmi istedi ordada yumurtalar güzel ama ben korkuyorum rahim filminden ve gitmedim canim

Canım önemli bir yaştasın nolur yarıda bırakma bian önce filmini çektir ufacık bi tıkanıklık varsa filan açılır ve hemen hamile kalırsın lütfen erteleme bir gün bile değerli korkulcak bişeyde değil sadece hafif basınç hissediyosun hepsi bu

Ne bileyim benim esimde biraz oluruna bırakan tip ankarada yeniyim neresi iyi bilmiyorum sigortamiz yok Hicbiyeri bilmiyorum eaim çalışıyor gelmez amannnn her ay acabami diye DİE.Bide Rabbim büyük olacağı varsa çocuğun olmaz Denilene çocuk veriyo.Stres yapıyorum cok ben bakalım bu ayida gecireyim gidicem en azından tedbir bizden takdir Allahtan.Tesekkurler hepinize

Kızlar bisey dikkatimi çekti en son edetliyken dorduncu gündü sanırım ağrıdan duramadim karnim davul gibi falan normalde adetim geldiği gibi rahatlarim ben.Neyse gece kadın doğum var burda ona acile gittim doktor muayene etti ultrasonda baktı dediki rahim tertemiz incecik dedim kist olsa gorurmusunuz tabi dedi kist,miyom yok çok guzel.Ekledi sağ taraftan yumurtlayacaksin bi kaç güne goruyoum dedi

Yanı hanı derler ya adetten sonra 14 gün falan heralde herkeste çok farklı acaba ben erken mi yumurtluyorum o takıldı aklıma öyleyse zaten yumurtanın ömrü bir gün biz standart günlere gore hesap yapıyoruz bence adetten uç gün sonra başlanmalıdır ve gün aşırı iliski yaşanması sizcee ?

Kızlar bu arada sağlık ocağına gittim bebek istiyorum demiştim 6 ay önce oda tahlil felan yaptı değerlerin çok güzeldi bana fobliol verdi g. Öncesi kullan en az uç ay önceden demişti bende aldım kullanmadiydim..Bir aydır düzenli iciyorum rahmide kuvvetlendiriyomus

Goldcnn canım bende o hatayı yaptım demissin sende doktora gitmesin mi yada sonradan gidince birşey mi çıktı canim

Canim saglik ocaklarinda tahlil yapiliyomu.hormon tahlili falan mi yaptirdin

Evet ilk gidiyorsun bebek istiyoruz dediğinde kan tahlili yapıyorlar canim. Kolestrol,demir vitamin ne varsa bakiyolardir.Normaldir hepsi.Sonra devlet hastanesinde de yaptılar prolaktin hormonuna baktila muayene ettiler normaldi. Benim goguslerden sıvı geliyordu.Sonra özel hastaneye gittim içime sinmedi orda genel cerrahiyede gittim ultrasonla baktılar normal desi doktor

Her insandan olurmuş göğüs salgılanan sıvıyı biswkilde atarmos.Uyarımlarla yada kendiliğinden gelirmiş sıvı ondada bisey yoktu.Hatta doktor adına cadı sütü demişti gulmüstum :)

Kızlar bu ay da hamile kalamadım . Regl oldum .
Hayırlısı olsun canım bekle on gün sonra bende yazarım buraya sana manevi destek olurum. :) yalnız değilsin merak etme.Ama bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine takdir Allahtan demekki çok seviyor ve sürekli sesini duymak istiyor dua ile.Olur zamanı vardır daha

ikinci bebeğimi istiyorum 5 ay oldu ama yok daha bekliyorum

KIZLAR günaydın bu ay ovulasyon testı almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz marka var mı cokta pahalı olmasın. bugun 5 li olan galenik marka ya eczaneci 25 tl dedi. alayım mı acaba?

2 sene bu ay doluyor ve bu ayda olmadı...
Acaba diyorum cocugum olmayacagina mi endekslesem kendimi belki hamile kalamadigim icin uzulmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…