- 13 Aralık 2012
- 1.366
- 323
- 323
- Konu Sahibi medd_cezir
- #25.281
oo gülüm daha çok yenisin inşş bu ay hamile kalırsın![]()
Amin insallah evet cok yeniyim de sabirsizim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo gülüm daha çok yenisin inşş bu ay hamile kalırsın![]()
canlarım ben çıkıyorummuykum geldii kendindinize çok iyi bakınn
stres yapmayın akışına bırakın
bol bol çalışın yastık koyunn
hepinizi öpüyorumm iyi geceler
![]()
öperim ablasıııyı geceler canım kuzuzcukları op yerıme allah rahatlık versın cnm gorusmke uzre stres yok yastık var![]()
canm hg diyimde çıkıyım dedimhayalotum ben yine dayanamadım pc önümde uykuya daldım:18::18: şimdi geldim..
8scorpions gayet güzel bişiy olmuş yaw hiç salaş işi değil maşh ellerine sağlık![]()
oyy kıyamam yorma kendini balım dikkat et
eee hamiş olunca oldugun yerde uyursun
hadi tatlım allah rahatlık versin
![]()
bılıyorum canım benden ılk zamandan berıdır ıstıyorum bebeklerı ısırasım gelıyor adeta senı en ıyı ben anlarım ,tam ıkı bucuck yıl oldu kısa bır sure gıbı gelebılır ama bana asır gıbı gelıyor artık allahım bekletmesın cumlemızı amın[/QUOT
inann hicte kisa zaman degil 2.5 yil benim 4 ay 4 yil gibi rabbim tez zamanda bebeklerimize kavustursun..
gulcan canım sana tavsıyelerım var cnm gebelık ııcn esın ılk sıda dus alsın spermler oluyor sıcak suda bal corek otu tarcın karısımı yeyın kuvvetlenmek ıcın ,esıne kecı boynuzu kuru yapabılırsın ,hergun ıncır ye cevız fındık hamıle kalmanı kolaylastrr cnm
Ablacim cok tesekkur ederim bunlari ben uygularim kendi acimdan da esim denemez olursa olur diyor herturlu. bana kiziyor kafayi yakinda yersin diyor ben ona caktirmadan bal corek otu tarcin karistirip yerim. :) ona caktirmadan findik ceviz alayim :) yesin bol bol ne amacla aldigimi soylemicem![]()
yas kac gıulcanım![]()
Erkekler bizim kadar hassas degil bu gibi konularda ama olsun onlar guclu olsunlar ki bizede guc versinler :) benim yas 22 senin ? ??
bende cok ıstıyorum
hoşgeldın umudum ya cokkkk ozledımmmm
alıyorum gaymaklı gonzalezım hepısıcıgını yazıyorum
gonzalezım benım
![]()
çook sağol kuzuuummmmm, evet bu ara yerleşiyomuşşş
yaaa kuzummm mesela oturuyorum şimdi pc. koltukta ona doğru eğiliyorum yaa en fazla 2 dk öyle kalabiliyorum resmen batıyo.. ayaklarımı uzatınca geçiyoo..
inşşaaallah ikimize deeee topikteki bütün herkese deee bu ay hayırlısı ile nasip olurrrr
hepimiz böyle oluruzzz inşş![]()
![]()
benim çıkmam lazım kocaman adam beni pcden kıskanıyooo
bırak artık diooo bu kadar bağımlı olma dioo
napim ama yemegini verdim çayını demliyorumm benden daha ne isterkiii
ilk fırsatta gene kaçar gelirim yanınıza
hepiniz öpüyorum şimdilik hoşçakalın çıtırlarım
ilk fırsatta görüşmek dilegiyleee
![]()
selencigimmm banada banada bir hirkaa bir patik bere atkihimmm guzel bir sal eeee abaska ne vardiii![]()