• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ıyı geceler canım kuzuzcukları op yerıme allah rahatlık versın cnm gorusmke uzre stres yok yastık var:32:
öperim ablasıı:16::16:aynen öle devam:54:
hayalotum ben yine dayanamadım pc önümde uykuya daldım:18::18: şimdi geldim..

8scorpions gayet güzel bişiy olmuş yaw hiç salaş işi değil maşh ellerine sağlık:27::27::27::27::52::52::52::52:
canm hg diyimde çıkıyım dedim :16:oyy kıyamam yorma kendini balım dikkat et:54:eee hamiş olunca oldugun yerde uyursun:1::1:hadi tatlım allah rahatlık versin :54::3::3:

bılıyorum canım benden ılk zamandan berıdır ıstıyorum bebeklerı ısırasım gelıyor adeta senı en ıyı ben anlarım ,tam ıkı bucuck yıl oldu kısa bır sure gıbı gelebılır ama bana asır gıbı gelıyor artık allahım bekletmesın cumlemızı amın[/QUOT
inann hicte kisa zaman degil 2.5 yil benim 4 ay 4 yil gibi rabbim tez zamanda bebeklerimize kavustursun..

gulcan canım sana tavsıyelerım var cnm gebelık ııcn esın ılk sıda dus alsın spermler oluyor sıcak suda bal corek otu tarcın karısımı yeyın kuvvetlenmek ıcın ,esıne kecı boynuzu kuru yapabılırsın ,hergun ıncır ye cevız fındık hamıle kalmanı kolaylastrr cnm

gulcan canım sana tavsıyelerım var cnm gebelık ııcn esın ılk sıda dus alsın spermler oluyor sıcak suda bal corek otu tarcın karısımı yeyın kuvvetlenmek ıcın ,esıne kecı boynuzu kuru yapabılırsın ,hergun ıncır ye cevız fındık hamıle kalmanı kolaylastrr cnm

Ablacim cok tesekkur ederim bunlari ben uygularim kendi acimdan da esim denemez olursa olur diyor herturlu. bana kiziyor kafayi yakinda yersin diyor ben ona caktirmadan bal corek otu tarcin karistirip yerim. :) ona caktirmadan findik ceviz alayim :) yesin bol bol ne amacla aldigimi soylemicem ;)

Ablacim cok tesekkur ederim bunlari ben uygularim kendi acimdan da esim denemez olursa olur diyor herturlu. bana kiziyor kafayi yakinda yersin diyor ben ona caktirmadan bal corek otu tarcin karistirip yerim. :) ona caktirmadan findik ceviz alayim :) yesin bol bol ne amacla aldigimi soylemicem ;)

canım rıca ederım esler boyle ıste hassasız anlamıyorlar cnm gun gelıyor benımde kalbımı cok kırıryor anlamıyr haassazlıgımı al cnm suan erken bır sene olamamsı dogal dedıghım gıbı ama sen hazırlık yapmıs olursun yanı sımdıdıen faydası olur zararı olmaz benıde kırdıgı zamanlar cok ama elden gelen bırsey yok kı cnm bız napalım olmuyorsa:50:

Erkekler bizim kadar hassas degil bu gibi konularda ama olsun onlar guclu olsunlar ki bizede guc versinler :) benim yas 22 senin ? ??

24 canım yanı 9 ocakta gırıcem 24 e .evet cnm bazen kalbımı cok kırıyor sorun bende oldugu ıcıcn ama yapabıoecegım bırsey olursa olur olmassa kendı bılır

Son düzenleme:
canım ben cıkıyorum makınadan alıncak caamsır vardı kaldı ole onlara asam tele gece acıyorum genelde acık olursan konusuruz cnm kendıe dıkkat et dedıkleırmıde yap ok bay

Tamam yaparim cok ysk ederim sende kendini usutme sicak tut ayaklariniyaslarimiz yakin birbirine .. ben burdayim goruduruz tekrar.. tel den girdigim icin yavas yaziyorum internet yuzunden kusura bakma. optm seni . sikma canini da daha detayli konusuruz sonra

smdılık..30-40 cm yağan karlı bı sabahtan gunaydınlar kuslarımm :16:
2500. sayfamız hayırlı, ugurlu gelır ınsaAllahh:16:
Rabbımm daha nıce nıce kutlamaları bızlere nasıp eder ınsaAllah..:54:
Allah vere de yarın haylırlısınla evıme dönebılsemm bı :5:

:46::46::46::46::46:bende cok ıstıyorum:46::46::46::46:hoşgeldın umudum ya cokkkk ozledımmmm:29::29::29::29:
alıyorum gaymaklı gonzalezım hepısıcıgını yazıyorum:42::42::42::42::42:

:46::46::46:gonzalezım benım:16::16::16::16:

hsb ballı kusum nasılsın,:16::16:bende özledım valla :29::29: nasıl gdıyorr bakımm soganların, sularınn :1:
yaz balım yaz.. yakında terfıı edıcen
:51:cok calısıp gözume gırıyonn :51::52::52:

çook sağol kuzuuummmmm, evet bu ara yerleşiyomuşşş :16:
yaaa kuzummm mesela oturuyorum şimdi pc. koltukta ona doğru eğiliyorum yaa en fazla 2 dk öyle kalabiliyorum resmen batıyo.. ayaklarımı uzatınca geçiyoo..
inşşaaallah ikimize deeee topikteki bütün herkese deee bu ay hayırlısı ile nasip olurrrr :16:
hepimiz böyle oluruzzz inşş :49: :16:

medcezırımm.. balım hadı ıns.. Rabbım guzel hberler vermeyı nasıp etsınn :54:

[h=2]liste güncellemesi[/h]

quote_icon.png
hayalot kullanıcısından alıntı
UMUT HOCAMIN LISTESIDIR.....:46::46::46::46::46::46::46::46:

Bu Listeye Dahil Olmak Bi Ayricaliktir Kizlar....:52::52::52::52:

Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,:46::46::46::46:
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah:16::16::16:
---------------
Not : Kisiler bat tarihlerine göre sıralamada yer değisebilir.:51:

attachment.php

Bu arada küçük bi not yazmak istiyorum kızlarr, izin var mı:1:
Bu hurmalar ve hurma çekirdeği ne diyeceksiniz simdi, yeni yıla girmeye 10dk kala ;
yazdığım yeni yıl msjımdaki ikiz olsun bebislerimiz diye
dilediğim dileğimden sonra, yediğim hurmadan iki tane çekirdek çıkdı..
dedim Allahım sen büyüksünn..
ve bizlerin uğuru olsun diye resmini burayada eklemek istiyorumm,
Rabbim bu dileğimiiz kabul eylesin insaAllah .. Amiinn...:16::16::16::16:

keser84 .............8 Ocak ................ Calısma günleri:32:
kln .....................9-10 Ocak............Calısma günleri:32:
gurbetkiz ...........10-11 Ocak.......... Calısma günleri:32:
8scorpions..........11 Ocak................Calısma günleri:32:
medd_cezir........ 12 Ocak ...............Calısma günleri:32:
K_bis .................13 ocak................ Calısma günleri:32:
Hayalim4141 ......16 Ocak................Calısma günleri:32:
BEKLENEN_BEBEK..19 Ocak..............Calışma günleri:32:
gumus19 ............21 Ocak............... Calısma günleri:32:
Umut81.............21 Ocak.............. Calısma günleri:32:
esilam57..............24 Ocak ...........Calısma günleri:32:
selenclk ................30 Ocak..............Calısma günleri:32:
zeynebnur..............30 Ocak..............Calısma günleri:32:
thb83......................2 subat..............Calisma günleri:32:

gamyoncu .........Bat tarihi ?:31:
loorii .......................... Bat tarihi ?:31:
Layla93 ....................... Bat tarihi ?:31:

yazsati ........................beklemede:31:
Hayalot .........................Beklemede:31:
yasakhayal........................Tatildee su an kapsama alani disinda:27::27::52::52::52:

Twettytgb .........27 Aralık.............. Beklemede ????kizlar sonuc ne bekliyoruz:53:
yeliz1115 ..........29 Aralık...............Beklemede ????:53:

vee işte gurur tablomuz, tebriklerrr diyoruzz !:52::52::52:
MASAALLAH MASAALLAH, DARISI BİZLERE İNSAALLAHHH:32::32::32::32:

nurlum............:nazar:meleklerinin annesi:13:
aseton44.................:nazar::emir_bebek:
aybish .....................:nazar::emir_bebek:
rose_29....................:nazar::emir_bebek:
bebekim_33...............:nazar::emir_bebek:
merbek.....................:nazar::emir_bebek:
katre1989 .................:nazar::emir_bebek:
reann....................:nazar::emir_bebek:
ALPPIN......................:nazar::emir_bebek:
çok güzel listemiz var bizim ya:46::46:

Eklenmek isteyenler lütfen BATINI bildirsin:51::51:

kaçakcanbonumdan alıntıdır:54::54:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Düzenleyen: hayalot Düzenleme Tarihi : Dün Düzenleme Saati :21:47​

hayalotum.. ve hayalotun kacak canbonu... :1:
lıste hep aynı renk olunca kımın ne halde oldugu cok göze çarpmıyo..:50::50:
ben daha cok belırgın olsun dıye renklı yapmışdım balım :34::51::51:

Son düzenleme:
:5::5::5:benim çıkmam lazım kocaman adam beni pcden kıskanıyooo:9::9::9:bırak artık diooo bu kadar bağımlı olma dioo:14::14:napim ama yemegini verdim çayını demliyorumm benden daha ne isterkiii:14::14::14:ilk fırsatta gene kaçar gelirim yanınıza:9::9:hepiniz öpüyorum şimdilik hoşçakalın çıtırlarım:3::3::10::10::10:ilk fırsatta görüşmek dilegiyleee:54::54::54::54::54::54:

al benmkınde de bı o kdar.. cok baglandın, ıyce bagımlı oldun dıyo :26::26:
bı oturdun mu basına kalkmak bılmıyon dıyo :47: sankı kendı cok farklı bnden :47:
zaten kendısıne göre daha sıkıntılı oluyorum..bıde öle deyınce, ıyıce sınırlerım bozuluyo :47:

Son düzenleme:
Back
X