• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

herkesee merhabalar....nasilsiniz bakalimmm...ben cokkk korkuyorumm...:18::18::18::18:kesemizi goruruz inss:18::18::18:
ne zaman gitceksn doktora 8 ocak diyodun:26:
görürsün canım korkma kalp atışı bile görülebilir :24:
gumusummm vallahi adam birseye taktimi baska birsey dusunmuyor...ne gezi ne sinema ne tiyatro...yapacak birsey yokk olana kadar sabret ve sen onu cildirt:51:
dün konuştumda pazar günü sinemaya gitcez yarın kaynoşla amcalara ev görmeye gtcez kocakarılarla takılmaktan bıktım bide eltiler bir araya gelnce hep kaynana çekiştiryolar sohbet sıkıyo yani:41::41:
makyaj yapmayı unutcam yakında :84::84:

insallah habibtemmm...eee nasilsiniz jumudum gelmiss ama gitmis sanirimmm ne cok ozledim kendisini...kacakhayalim de yok ortalikta...merak ettimm simdi:53::53::53::53::53:

insallah habibtemmm...eee nasilsiniz jumudum gelmiss ama gitmis sanirimmm ne cok ozledim kendisini...kacakhayalim de yok ortalikta...merak ettimm simdi:53::53::53::53::53:

ya habıbtem bende onu beklıyorum aslında genelde bu saatlerde gelırdı :26:
aksamda gelmedı anlamadım uyudu sandım ama sırf onun ıcın kkda beklemekten baska caren yok:31:
inşallah bişey olmamıstır bu kızçe iğne vurulmustu en son acaba parça falan kalmasın içinde doktoramı gıttı acaba:14::14:

Mrb kizlar. Bu ay yumurta takibi yaptirmistim. Umutluydum. Taki bu sabah kirmizilari gorene kadar.moralim sifir.oglum 6 yasinda cok istiyor.kardesi olmasini.5 ayi gecti olmadi. Oglum bekletmemisti bizi bu kadar.

Mrb kizlar. Bu ay yumurta takibi yaptirmistim. Umutluydum. Taki bu sabah kirmizilari gorene kadar.moralim sifir.oglum 6 yasinda cok istiyor.kardesi olmasini.5 ayi gecti olmadi. Oglum bekletmemisti bizi bu kadar.

hayırlısı olsun izelcim napalım kısmet.nezamandır berı düşünüyosun 2.meleğini:16:

ne sıkıcı bi hayat allahım ya insanın bi arkadaşı olmazmı ya bi komşu çalmazmı kapıyı yok yeni taşındım gelmeleri lazım değilmydi cok yiler gibi duruyodu ama hiç gelmiyolar:27::27:

ya gümüşüm bendede komşu çok hepsini çok seviyorum ama benden çokça buyuk hepsi yaş olarak bıde zırt pırt bendeler .onlar yuuzzunden bazen kkya bılem gıremıyorum:27::27::27:
ama bı gelmelerı lazımdı belkı komşuluk yoktur oralarda:31:

birseyler atistirip geliyorum habibtelerimmm saat 4.5 ta randevum sizin saate gore 3.5 taa hayirlisi artik..dua edin bana olurmu:16::16::16::16:

ya gümüşüm bendede komşu çok hepsini çok seviyorum ama benden çokça buyuk hepsi yaş olarak bıde zırt pırt bendeler .onlar yuuzzunden bazen kkya bılem gıremıyorum:27::27::27:
ama bı gelmelerı lazımdı belkı komşuluk yoktur oralarda:31:
komşuluk var karşıdaki üsrtekine cıkıyo oturmaya görüyorum ama bana gelmiyolar karşıdaki cok tatlı bi kadındı genc 28 30lu yaşlarda 3 cocuğu var sevmştim onu ama gelmiyolar hayır bide evi derli toplu tutuyorum zırt diye gelirler belki:9::9:

Back
X