bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor[/QU
bu yazayı kendim yazmışım gibi birebir aynı şeyleri yaşıyorum bende kendimi işe veriyorum bol bol kitap okuyorum sırf aklıma gelmesin stes yapmayım diye ama bir arkadaşın hamile haberini alınca yıkılıyorum.başkasının mutluluğu benim mutsuzluğum oluyo.tabiki onun adına çok seviniyorum ama kendi adıma üzüntülerim baş gösteriyo yine.hapı bırakınca hamile kalıcam diye beklerken 6 ay oldu ve hala beklemedeyim.hayırlısı artık ne diyim.çevremde herkes ama herkes hamile darısı benim ve tüm bebek isteyenlerin başına ne diyim.
amin canım inşallah rabbım daha bekletmeden meleğine kavuşturur inşallah..stres buyuk düşman evet oyuzden bıraz daha sabretcez beklemekten ve bol duadan baska caremız yok..
bızlerınde olcak ınsallah rabbımın ıznıyle

bu arada hoşgeldın aramıza