Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor[/QU
bu yazayı kendim yazmışım gibi birebir aynı şeyleri yaşıyorum bende kendimi işe veriyorum bol bol kitap okuyorum sırf aklıma gelmesin stes yapmayım diye ama bir arkadaşın hamile haberini alınca yıkılıyorum.başkasının mutluluğu benim mutsuzluğum oluyo.tabiki onun adına çok seviniyorum ama kendi adıma üzüntülerim baş gösteriyo yine.hapı bırakınca hamile kalıcam diye beklerken 6 ay oldu ve hala beklemedeyim.hayırlısı artık ne diyim.çevremde herkes ama herkes hamile darısı benim ve tüm bebek isteyenlerin başına ne diyim.

gaçılın ben geldim:10::10::10::10::10::10::10::10::10:nassiniz habibteler:27::27::27::27:

yaw ben daha bisey yemedim:30::30::30:belki zayiflarim diye :52::52::52:sonra yerim biseyler:4::4::4::4::4:

Son düzenleme:
komşuluk var karşıdaki üsrtekine cıkıyo oturmaya görüyorum ama bana gelmiyolar karşıdaki cok tatlı bi kadındı genc 28 30lu yaşlarda 3 cocuğu var sevmştim onu ama gelmiyolar hayır bide evi derli toplu tutuyorum zırt diye gelirler belki:9::9:

gelırler ozman bıtanem daha yenı tasındınız ya yerleşmenı beklıyolardır emın ol :29::29::29:
sen yıne dıkkt et baskın yeme sonra:9::9::9:

habbiteler gaçılın anlamazsaniz diye aciklamasini yazim dedim belki bu nedemek diye soranlar olabilir cekilin demek:9::9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor[/QU
bu yazayı kendim yazmışım gibi birebir aynı şeyleri yaşıyorum bende kendimi işe veriyorum bol bol kitap okuyorum sırf aklıma gelmesin stes yapmayım diye ama bir arkadaşın hamile haberini alınca yıkılıyorum.başkasının mutluluğu benim mutsuzluğum oluyo.tabiki onun adına çok seviniyorum ama kendi adıma üzüntülerim baş gösteriyo yine.hapı bırakınca hamile kalıcam diye beklerken 6 ay oldu ve hala beklemedeyim.hayırlısı artık ne diyim.çevremde herkes ama herkes hamile darısı benim ve tüm bebek isteyenlerin başına ne diyim.

amin canım inşallah rabbım daha bekletmeden meleğine kavuşturur inşallah..stres buyuk düşman evet oyuzden bıraz daha sabretcez beklemekten ve bol duadan baska caremız yok..
bızlerınde olcak ınsallah rabbımın ıznıyle:16:bu arada hoşgeldın aramıza

cnm nezamandır istiyosunuz bebiş.:16::16::16:

gelırler ozman bıtanem daha yenı tasındınız ya yerleşmenı beklıyolardır emın ol :29::29::29:
sen yıne dıkkt et baskın yeme sonra:9::9::9:
dur mutafk göçüyodu bi toparlıyım
yarın malum kocakarı toplaşması var bişeyler yapmıştım
browni ve yeşil mercimek salatası(şiddetle tavsiye ederim hem lezzetli hemde cok faydalı)
ayy nekadar sağlıklı besleniyorum
tabi akşamdan beri içtiğim kolaları saymazsak

hosgeldin albatrosum:46::46::46::46:canim benim inslalah rabbim sanada yavru nasip eder:16::16::16::16::16:

dur mutafk göçüyodu bi toparlıyım
yarın malum kocakarı toplaşması var bişeyler yapmıştım
browni ve yeşil mercimek salatası(şiddetle tavsiye ederim hem lezzetli hemde cok faydalı)
ayy nekadar sağlıklı besleniyorum
tabi akşamdan beri içtiğim kolaları saymazsak

doru bende cok saglikli beslenirim..:27::27::27:kola ve enerji icecegiyle:27::27::27::27::27::4::4::4::4::4::4::4:

Back
X