- Konu Sahibi medd_cezir
- #28.421
benm başta 4gb tı 3 ay sonra indirimli 5gb gectk o 1 gb artınca altın bulmuşa döndüm![]()
gümüşcüm bişey sorcam.hsg çekildikten sonra hamilelik yok mesela.adet gecikmesi olabiyomu bi bilgin varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benm başta 4gb tı 3 ay sonra indirimli 5gb gectk o 1 gb artınca altın bulmuşa döndüm![]()
içim daralıyo ya
çıkyımda ankastre setimi parlatıyım
eldivenimde yırtılmış alerjim başlıycak ama oturamıycam yerimde iş buluyum
akşamda kocacım beni sinemaya götürcek e eşşek değilya bi yemekde ısmarlar harelde öpüyorum herkesi sabah haber veririm son durumu![]()
bak yine duramadi 5 ize cikti..3 te anlasalim baska yok
![]()
zor durumdasın anlıyorum canım ama iyi bi doktor çare olabilir oluruna bırakmak için cok erken tıp böyle ilerlemişken bak ayen vardıya benm kanka söyleynce kızarmı bilemiyorum ama 2 kere hamile kaldı bebekleri ölmüştü cok zor hamle kalıyodu eşinde sorun varmış hem şekil bozukluğu hem hız hemde hareketlilik sorunu var doktor cok iyi hamile kalmışsın demiş hız %1 cıktı aşılama yaptırcaklar şimdi kız kendini boş yere hırpaladı her ay umutlandı ama sorun başkaymış![]()
alttan gir üstten çık bişekilde ikna et umudum sen ıyısını bılırsın guvenıyorum ben sanadoktorlara gelınce de soylencek lafın baş harfını bıle bulamıyorum bazen
![]()
cnm sen ankaradamı oturuyodun?
bu doktor hatalari yüzünden ya hamile kalamiyoruz yada düsük yapiyoz![]()
ee konussanızatenefüsemi çıktınız
![]()
iste böyle böyle neler çıkıyor sonradan.. ama bunu doktorlara desen kabul etmezler.. yok oydu, yok buydu geçistirirler..
bazen de iste olmamasına sebep olucak ya.. bu yüzden de sebep bulunamıyabiliniyo
Allahım ne güzel kelime kullandımbulunamıyabiliniyo
ben kızdım mı çok güsel konusurum
ahh balım insaAllahh :84:
yok cnm arada geliyorum ama, akrabalar, arkdslar fln var..
ahh sorma yasağımm.. bu kk dakiler hep bir toplanıp su dktorların üzerine bi yürüyelim. napcaklar bakim![]()
hayalotumyaw ben sana bende yoksun diyecektim hep unuttum
ben kendimden teklifi bilem yapamiyorum nerden yapilacagini beceremedim
hep kizlar yapti saolsun simdide sen yaptin ama biz geciktin bu nasi olur
![]()
kiz yerim seniiste böyle böyle neler çıkıyor sonradan.. ama bunu doktorlara desen kabul etmezler.. yok oydu, yok buydu geçistirirler..
bazen de iste olmamasına sebep olucak ya.. bu yüzden de sebep bulunamıyabiliniyo
ahh sorma yasağımm.. bu kk dakiler hep bir toplanıp su dktorların üzerine bi yürüyelim. napcaklar bakim![]()
iste böyle böyle neler çıkıyor sonradan.. ama bunu doktorlara desen kabul etmezler.. yok oydu, yok buydu geçistirirler..
ya banada hep kızlar yapıncabiz birbirimizi unutmusuz canbonum
olsun geç oldu ama temız oldu
![]()
umudum süpersın gonzalezım benım![]()
bu doktor hatalari yüzünden ya hamile kalamiyoruz yada düsük yapiyoz![]()
yaw aslinda ben seni farketmistim düsük ne araya girince unuttum.:26:.bide ben daha nerden yapildigini bile bilmiyorum sana diyecektim sen biliyomusun diye aam sen hatirladin yaptinaam cok gec oldu
neyse kalbimiz birdi
![]()
gümüşcüm bişey sorcam.hsg çekildikten sonra hamilelik yok mesela.adet gecikmesi olabiyomu bi bilgin varmı?
hayalotum umudumuz geri döndüinslalah bu nesemiz hic bitmez
![]()
=:))))))))))))))))))))))))))99![]()
kiz yerim senibak nasida hosuna gidiyo kullandigi kelime
tatli hocammmizz geri geldi
![]()
yanlız benim anlamadıgım sey benı 1300 kişi gırıp bakmış profılımehalbukı ben okadar kısıyı tanımıyorum bıde ben hıc bakmıyorum nıye gırıp bakıyolar acaba:44::44::44:sen bılıyonmu nededını
![]()
canbonum yapmak ıstedıgın kısının profılıne gır arkadas ıstegı gonder cıkıyo profıl resmının altında ona tıkla sonra kabul et de gonderıyo .o kısıdede bıldırımlerde gozukuyor oda kabul edıyor![]()