Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

içim daralıyo ya
çıkyımda ankastre setimi parlatıyım
eldivenimde yırtılmış alerjim başlıycak ama oturamıycam yerimde iş buluyum
akşamda kocacım beni sinemaya götürcek e eşşek değilya bi yemekde ısmarlar harelde öpüyorum herkesi sabah haber veririm son durumu :16::16::16:

temem gümüşüm kolay gelsın ıyı eglenceler sana:54::54::54:

zor durumdasın anlıyorum canım ama iyi bi doktor çare olabilir oluruna bırakmak için cok erken tıp böyle ilerlemişken bak ayen vardıya benm kanka söyleynce kızarmı bilemiyorum ama 2 kere hamile kaldı bebekleri ölmüştü cok zor hamle kalıyodu eşinde sorun varmış hem şekil bozukluğu hem hız hemde hareketlilik sorunu var doktor cok iyi hamile kalmışsın demiş hız %1 cıktı aşılama yaptırcaklar şimdi kız kendini boş yere hırpaladı her ay umutlandı ama sorun başkaymış:53::53:

iste böyle böyle neler çıkıyor sonradan.. ama bunu doktorlara desen kabul etmezler.. yok oydu, yok buydu geçistirirler..
bazen de iste olmamasına sebep olucak ya.. bu yüzden de sebep bulunamıyabiliniyo :31:
Allahım ne güzel kelime kullandım :53: bulunamıyabiliniyo:9::9:ben kızdım mı çok güsel konusurum:1:

alttan gir üstten çık bişekilde ikna et umudum sen ıyısını bılırsın guvenıyorum ben sana:46::46::46::46::46:doktorlara gelınce de soylencek lafın baş harfını bıle bulamıyorum bazen:47:

ahh balım insaAllahh :84:

cnm sen ankaradamı oturuyodun?

yok cnm arada geliyorum ama, akrabalar, arkdslar fln var..

bu doktor hatalari yüzünden ya hamile kalamiyoruz yada düsük yapiyoz:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

ahh sorma yasağımm.. bu kk dakiler hep bir toplanıp su dktorların üzerine bi yürüyelim. napcaklar bakim :4::4::4::4::4:

ee konussanıza:3::3::3::3::3:tenefüsemi çıktınız:9::9::9::9:

hayalotum :46:yaw ben sana bende yoksun diyecektim hep unuttum:4::4::4::4:ben kendimden teklifi bilem yapamiyorum nerden yapilacagini beceremedim:4:hep kizlar yapti saolsun simdide sen yaptin ama biz geciktin bu nasi olur:29:

iste böyle böyle neler çıkıyor sonradan.. ama bunu doktorlara desen kabul etmezler.. yok oydu, yok buydu geçistirirler..
bazen de iste olmamasına sebep olucak ya.. bu yüzden de sebep bulunamıyabiliniyo :31:
Allahım ne güzel kelime kullandım :53: bulunamıyabiliniyo:9::9:ben kızdım mı çok güsel konusurum:1:

ahh sorma yasağımm.. bu kk dakiler hep bir toplanıp su dktorların üzerine bi yürüyelim. napcaklar bakim :4::4::4::4::4:

hocammmm rabbim bizi iyi ve tecrübeli doktorlarla karsilastirsin:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

hayalotum :46:yaw ben sana bende yoksun diyecektim hep unuttum:4::4::4::4:ben kendimden teklifi bilem yapamiyorum nerden yapilacagini beceremedim:4:hep kizlar yapti saolsun simdide sen yaptin ama biz geciktin bu nasi olur:29:

ya banada hep kızlar yapınca :1:biz birbirimizi unutmusuz canbonum:9::9::9:olsun geç oldu ama temız oldu:16::16:

kiz yerim seni:1::1::1:bak nasida hosuna gidiyo kullandigi kelime :52::52::52::52::52::52::52:tatli hocammmizz geri geldi:46::46::46::46::46::46::46::46:

yanlız benim anlamadıgım sey benı 1300 kişi gırıp bakmış profılıme :9::9:halbukı ben okadar kısıyı tanımıyorum bıde ben hıc bakmıyorum nıye gırıp bakıyolar acaba:44::44::44:sen bılıyonmu nededını:51::51:

umudum süpersın gonzalezım benım:9::9::9::9::9::9:

ya banada hep kızlar yapınca :1:biz birbirimizi unutmusuz canbonum:9::9::9:olsun geç oldu ama temız oldu:16::16:

yaw aslinda ben seni farketmistim düsük ne araya girince unuttum.:26:.bide ben daha nerden yapildigini bile bilmiyorum sana diyecektim sen biliyomusun diye aam sen hatirladin yaptin:46::46::46::46::46::46:aam cok gec oldu:4::4::4::4:neyse kalbimiz birdi:46::46:

yaw aslinda ben seni farketmistim düsük ne araya girince unuttum.:26:.bide ben daha nerden yapildigini bile bilmiyorum sana diyecektim sen biliyomusun diye aam sen hatirladin yaptin:46::46::46::46::46::46:aam cok gec oldu:4::4::4::4:neyse kalbimiz birdi:46::46:

canbonum yapmak ıstedıgın kısının profılıne gır arkadas ıstegı gonder cıkıyo profıl resmının altında ona tıkla sonra kabul et de gonderıyo .o kısıdede bıldırımlerde gozukuyor oda kabul edıyor:51::51::51:

kiz yerim seni:1::1::1:bak nasida hosuna gidiyo kullandigi kelime :52::52::52::52::52::52::52:tatli hocammmizz geri geldi:46::46::46::46::46::46::46::46:

amaaann sorma yasağımm.. iste.. eski frekansımı tam bulamadım ama, arada bir parazit yapıyo, onda da anca bu kadar çıkıyoo :9::9::9:
acaba yine tatlı mı konustum kine :17::17::17:
ne tatlısı yaww.. dısı seni yakar içi beniiii yasağımmmm :84::84::84::84:

yanlız benim anlamadıgım sey benı 1300 kişi gırıp bakmış profılıme :9::9:halbukı ben okadar kısıyı tanımıyorum bıde ben hıc bakmıyorum nıye gırıp bakıyolar acaba:44::44::44:sen bılıyonmu nededını:51::51:

valla ne neye bakalar kii kuzum :44:
bana bakan ne kadar derdi vardır der kimbilir :14:

Son düzenleme:
canbonum yapmak ıstedıgın kısının profılıne gır arkadas ıstegı gonder cıkıyo profıl resmının altında ona tıkla sonra kabul et de gonderıyo .o kısıdede bıldırımlerde gozukuyor oda kabul edıyor:51::51::51:

profilinemi girecektim:53:aalalal zormus aklim karisti :27::27::27::27::27:yada söyle yaparim kiz sen bana bi arkadaslik teklif etsene ben yapamiyorumda derim:9::9::9::9::9::9::9::9:ben senle olmak istiyorum derim:52::52::52::52:sonunda böyle:4::4::4::4::4:yapmazsa arkadas oluruz:1::1::1::1::1:

Back
X