Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım ben bıraz cıkım artık.belimden dolayı fazla oturamıyorum bu sıralar :31::31:meleğim gelsede bian önce tedavılerıme devam edebılsem :31:
biraz uzanmam gerek opuyorum hepınızı kızçelerim:54::54::54::54:

Kizceler ilk 20 cikan bhcg 40 saat sonra 30 cikti.sanirim cok dusuk:(ama farkli yerlrde yaptirmistim.aksam ilk yaptigim yerde yaptiricam.doktoruma ulasamadim mesaj attim.biraz uzuldum ama hala umudum var yükselmistir belki dun sabahtan beri.sizi haberdar ederim aksama.

amaaann sorma yasağımm.. iste.. eski frekansımı tam bulamadım ama, arada bir parazit yapıyo, onda da anca bu kadar çıkıyoo :9::9::9:
acaba yine tatlı mı konustum kine :17::17::17:
ne tatlısı yaww.. dısı seni yakar içi beniiii yasağımmmm :84::84::84::84:

valla ne neye bakalar kii kuzum :44:
bana bakan ne kadar derdi vardır der kimbilir :14:

kuzum benim ya düzelcek hersey inşallah gonzalezım:29::29::29:

umudum süpersın gonzalezım benım:9::9::9::9::9::9:

ahh kusum süper olmak nerde yaa..beni en iyi siz biliyonuz ...:14: siz öyle görmek istiyonuz benii , ondan oluyo bunlarr , yoksam halim harapp :14:

hayalotum umudumuz geri döndü:46::46::46::46::46::46::46:inslalah bu nesemiz hic bitmez:46::46::46:

daha tam dönemedim kusum yaa.. koyun gibi ugrasmıslar doktorlar benlee, deminden beri konustukça bunları düsünür oldum simdiii :14::14:

Kizceler ilk 20 cikan bhcg 40 saat sonra 30 cikti.sanirim cok dusuk:(ama farkli yerlrde yaptirmistim.aksam ilk yaptigim yerde yaptiricam.doktoruma ulasamadim mesaj attim.biraz uzuldum ama hala umudum var yükselmistir belki dun sabahtan beri.sizi haberdar ederim aksama.

aynı yerde yaptırmaya bak scorpıonsum.enaz 2 katı cıkması gerekmıs 2 gunde bır yapılcak.hayırlısı olsun.sen içini ferah tut kuzum benım dualarım senınle:29::29::29:

canbonlarım ben bıraz cıkım artık.belimden dolayı fazla oturamıyorum bu sıralar :31::31:meleğim gelsede bian önce tedavılerıme devam edebılsem :31:

görüsürüz balım.. bnde çıksam iyi olacak..
aksama birinin kafa eti yicem de.. :31:

ahh kusum süper olmak nerde yaa..beni en iyi siz biliyonuz ...:14: siz öyle görmek istiyonuz benii , ondan oluyo bunlarr , yoksam halim harapp :14:

daha tam dönemedim kusum yaa.. koyun gibi ugrasmıslar doktorlar benlee, deminden beri konustukça bunları düsünür oldum simdiii :14::14:

umudum gecmıs artık gecmıste kaldı canbonum.bak ama yapılan eksıklerı ogrenmıs olduk sımdı bunlara cozum bulcaz hayırlısıyla.ya bılmeden anlayamadan beklemeye devam etmıs olsaydın dahamı ıyıydı.rabbım bı umut kapısı daha actı gordunmu canbonum benım.:16:

iste böyle böyle neler çıkıyor sonradan.. ama bunu doktorlara desen kabul etmezler.. yok oydu, yok buydu geçistirirler..
bazen de iste olmamasına sebep olucak ya.. bu yüzden de sebep bulunamıyabiliniyo :31:
Allahım ne güzel kelime kullandım :53: bulunamıyabiliniyo:9::9:ben kızdım mı çok güsel konusurum:1:

ahh balım insaAllahh :84:

yok cnm arada geliyorum ama, akrabalar, arkdslar fln var..

ahh sorma yasağımm.. bu kk dakiler hep bir toplanıp su dktorların üzerine bi yürüyelim. napcaklar bakim :4::4::4::4::4:

esilam ben geciktirdigini hic duymadim :31::31::31:seninki geciktimi yoksa:29:

cnm ben normalde 24 günde bir adet oluyorum.bugün 24.günüm.yani buzamana kadar hiç aksamamıştır çok şükür.ama bilmiyorum daha olmadım.kafam karışık.

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm taaaaaaaaaaaaaa taaaaaataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa taaaaammmmmmmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

önemli olan ilk yaptirdigin yer scorpionsum:26::26::26::26:nerdeyse iki gün sonra cikan sonuc buysa cok düsük inslalah farkkli yer oldugu icin böyle cikmistir sonuc:26:

cnm inş.yükselmiştir.dualarımız seninle

hayalotum bi hastaligi var benim haberim yok:4::4::4::4:hayalotum bel fitiginmi var:26::26::6:

öpüyorum sizi tatlı kızçelerim .. biraz mtfakat islerim var.. konus konus oturmakla bi sonuca varamıyoruz..anca sinir sahibi oluyorum..
konustuklarımı bide icraata geçirebilsem.. hadi ben kaçtımm, sizleri çok seviyoommm , Alppinim sned hsgeldin balım.. :5::5::5:

Back
X