Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Kizlarr size birsey anlatacam pek önemli birsey degil ama anlatmak istedim nedense, babamlar 10 cayda bana ziyarete gelmislerdi ve onlar varken ölü bir kus bulmustum balkonumda benim balkonum kapali yani camli , üzüldüm icime batti kusu ölü görünce , balkonun kenarinda ölmus her neyse gecenlerde yine girmistim esim disariya kovalamis ama zor cikmis cami actigi halde cikmiyormus, bugun sabah kusun sessine kalktim evimin icinde kusmu var diye bi baktim balkonda yine kus var 3 cu kez, nasil giriyor anlamiyorum ki camlarim nerdeyse hic acmiyorum baya uzun sure izledim distan ona benzer ufak bir kus capaliyor onu cikartamak icin ve icerdeki ordan ora gidiyor cikmak icin.. hosuma gitti izlerken, esimi uyandirdim kalk dedim kusu cikar yoksa olecek havasizliktan , esim usenmeden kalkti cikartti .. iki kus beraber ucarak gitti ..:16::16::16: sanki birseye isaretmis gibi ... komsuma sordum onun kine hic kus girmemis bu zamana kadar .. :44::44::44::44:

kızlar nerdesınız sogan suyuyla benı yanlız bıraktınız ölecem galıba....

Kizlarr size birsey anlatacam pek önemli birsey degil ama anlatmak istedim nedense, babamlar 10 cayda bana ziyarete gelmislerdi ve onlar varken ölü bir kus bulmustum balkonumda benim balkonum kapali yani camli , üzüldüm icime batti kusu ölü görünce , balkonun kenarinda ölmus her neyse gecenlerde yine girmistim esim disariya kovalamis ama zor cikmis cami actigi halde cikmiyormus, bugun sabah kusun sessine kalktim evimin icinde kusmu var diye bi baktim balkonda yine kus var 3 cu kez, nasil giriyor anlamiyorum ki camlarim nerdeyse hic acmiyorum baya uzun sure izledim distan ona benzer ufak bir kus capaliyor onu cikartamak icin ve icerdeki ordan ora gidiyor cikmak icin.. hosuma gitti izlerken, esimi uyandirdim kalk dedim kusu cikar yoksa olecek havasizliktan , esim usenmeden kalkti cikartti .. iki kus beraber ucarak gitti ..:16::16::16: sanki birseye isaretmis gibi ... komsuma sordum onun kine hic kus girmemis bu zamana kadar .. :44::44::44::44:

Bitanemmmm, inşş güzel şeylerin habercisidir kuş..... Umarım meleğini müjdeliyodur anneciğineee:16::16::16::16:
ahhh o soğan suyunu bilmem mii, ben de zor da olsa içiyodum amaa mideme dokundu kuzum yaa.. Burnunu tut içerken daha kolay oluyo içmekkk:56:

kızlaaarrr selam ben geldim nasılsınız :3::3::3::3::3: bu arada cuma günü gittim doktora cok şükür hersey normal kalp atışlarını da duydum cok güzel bişey allahım isteyen bekleyen herkese tüm arkadaşlarıma yaşatsın:16::16::16::16::16::16::16:

HERKESEEEEE MUTLU PAZARLAAAARRRRRRRRR :16:
bugün çooooooook işim varrr, kuaföre gitcem, temizlik yapcam, çamaşır ve ütü varrr... bi de akşam arkadaşlara gitcezz.. Daha kahvaltı bile hazır değil:9::9::9:
bugün temellik yapıyorum sanırımmmm:52:
ama hiiç bana göre değil.. Yarın okul var veeee hepsi bitmek zorundaaa:53:
akşam geç de olsa uğrarım inşşş:16:
Bu arada dün dr. a gitmiştim ya, hormonlarım normal çıktı.. Dr a 10. ay oldu, nolacak böyle dedim 1 yıla kadar bekliycez sonrasında bakarız dedi... eyvallah dedik naapalımm.. Doğru zaman gelene kadar beklemekten başka çaremiz yok, RABBİM HAYIRLISI İLE HEPİMİZE VERSİN İNŞ:16::16::16::16::16:
HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

kızlaaarrr selam ben geldim nasılsınız :3::3::3::3::3: bu arada cuma günü gittim doktora cok şükür hersey normal kalp atışlarını da duydum cok güzel bişey allahım isteyen bekleyen herkese tüm arkadaşlarıma yaşatsın:16::16::16::16::16::16::16:

hoşgeldin katremmm, çok sevindim kuzuummmmm :nazar: teyzoşum benim yerim ben onuuuu :16:
Rabbi hayırlısı ile bize de nasip eder inşş :16: şimdilik kaçtım kuzuumm.. çook işim var:34: öpüyoruummmm :54:

Bitanemmmm, inşş güzel şeylerin habercisidir kuş..... Umarım meleğini müjdeliyodur anneciğineee:16::16::16::16:
ahhh o soğan suyunu bilmem mii, ben de zor da olsa içiyodum amaa mideme dokundu kuzum yaa.. Burnunu tut içerken daha kolay oluyo içmekkk:56:

Insallah canim yaa,, aynen burnumu tutoyrum ben cayi bile nadir icen bir kisiyim ...:52::52::52:

Selammm canim,,, oy sevindim herseyin yollunda olmasina merak ettim seni , anne olunca girmekte zorluk cekiyorsun galiba...

bugün çooooooook işim varrr, kuaföre gitcem, temizlik yapcam, çamaşır ve ütü varrr... bi de akşam arkadaşlara gitcezz.. Daha kahvaltı bile hazır değil:9::9::9:
Bu arada dün dr. a gitmiştim ya, hormonlarım normal çıktı.. Dr a 10. ay oldu, nolacak böyle dedim 1 yıla kadar bekliycez sonrasında bakarız dedi... eyvallah dedik naapalımm.. Doğru zaman gelene kadar beklemekten başka çaremiz yok, RABBİM HAYIRLISI İLE HEPİMİZE VERSİN İNŞ:16::16::16::16::16:
HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Canim sen islerine bak gorusruz yine .. :16::16::16::16:

:46::46::46::46::46:ayyy inş canım bu ay için sana haber vermeyemi geldiler naptılar:29::29::29:benimde 3 gün önce camın önüne gelmiş beni gördügü halde uçmadı:46::46::46:bende kendi kendime seviniyorumm bana müjdemi getirdin bu ay hamile kalcam die konuşuyorum kendi kendime:52::52::52::52::52::9::9::9::9::9::9::9:
:29::29::29::29:ayy canımmm çk sevindim rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin bitanem:46::46::46:

süpürgeni sevsinler emi nasilda yine atladi gidiyo:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bende seni öptüm hoscakal:54::54::54::54::54::54::54::46::46::46::46::46:

canım günaydın......:54:
:54:
sana yazıyorum bak kan sonucumu:
TEST ADI MUTASYON ADI GENOTİP(sonuç)
FAKTOR V LEIDEN PCR 1961G>A N/N
PROTROMBIN(FAKTOR ||)GEN MUTASYONU 20210G>A N/N
MTHFR 677 mutasyon analizi 677C>T Mt/N

N/N=Homozigot normal(Mutasyonu taşımıyor)
Mt/N=Heterozigot(Mutasyonu tek alelde taşıyor)
Mt/Mt=Homozigot mutant(mutasyonu her iki alelde taşıyor)

canım benim sonuçlar bunlar

kolay gelsin canımm baya işin varmışşş:52::52::52::52::52::52:bebiş içinde hayırlısı olsun bitanem:16::54::54::54:

:46::46::46::46::46:ayyy inş canım bu ay için sana haber vermeyemi geldiler naptılar:29::29::29:benimde 3 gün önce camın önüne gelmiş beni gördügü halde uçmadı:46::46::46:bende kendi kendime seviniyorumm bana müjdemi getirdin bu ay hamile kalcam die konuşuyorum kendi kendime:52::52::52::52::52::9::9::9::9::9::9::9:

:29::29::29::29:ayy canımmm çk sevindim rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin bitanem:46::46::46:

Hosgeldinnnnn,,, boynun nasil oldu canim benim?? bende aynen kusu gordum kendi kendime konusuyorum ...:37::37::37::37::37: insallah onumuzdeki ay hamile kaliriz ..

Hosgeldinnnnn,,, boynun nasil oldu canim benim?? bende aynen kusu gordum kendi kendime konusuyorum ...:37::37::37::37::37: insallah onumuzdeki ay hamile kaliriz ..
hb bitanem:16:azcık kaldı canım çogu geçti hamdolsun:25:
bugün biraz başım agrıyo :31:ilaç aldım
canım benim bu sıralar kasıklarım hafif hafif agrıyoo:44::44:
neden oldugunu bilirmisin:26:
seninde oluyomuydu daha batıma 10 gün var ama 3 gündür agrıyo:30::30:

hb bitanem:16:azcık kaldı canım çogu geçti hamdolsun:25:
bugün biraz başım agrıyo :31:ilaç aldım
canım benim bu sıralar kasıklarım hafif hafif agrıyoo:44::44:
neden oldugunu bilirmisin:26:
seninde oluyomuydu daha batıma 10 gün var ama 3 gündür agrıyo:30::30:

iyi aman gecsin ,, kiz alma ilaccc benimde bir iki gun once agrimisti atmadim dayandim, allahallah hayirdir insallah, takinti yapiyorsun filan ondan mi ki kasiklari sIkIpta,, bebek yerlesiyor belki oncedne boyle olmaz miydin benim de agrir yumurtlama sirasindan ve gectikden sonra hafifden patiyordu...:16::16::16::16::16::16:

tememdir gelde anlat neler yaptınız dun :46::46::46::46:

kuzumm valla ben oturdum yerimde hiç oynamadım zaten o kadar keyfim de yoktu..bi de 3 ssate gittik bostancıdaydı otelde oldu..süperdi mekan ikram..yemekli kınaydı düğün gibi oldu..dansöz geldi yarım saat oynadıı..dövme kınacı falan vardı..haftaya da düğün var bakalım inşallah ona da gidicez:9::9:tabi ben iyi olursam garantisi yok şu an:24::24:

az geçmişi okuyim dedim ama hiçç halim yok..kızlar üç gecedir uyku bana haram oldu..Allahım deli olucam yaaaa.dön dön bi hal oluyorum yatakta..zaten gögüsler şiş üzerine yatamaz oldum..valla ik gündür eşim kahvaltıyı hazırlıyo çayı yapıyo..bulaşık makinesini boşaltıyo çamaşır topluyo zavallım..
inşallah şu günleri bir an önce atlatırım yaa menapozlu teyzelere benzedim inanınnnn:26::26::26:

ayyy gurbetkızççemmm çok güzel bu kuşlarrrrrr..inşallah hayırlşı haberlerin müjdecisidirlerrrrr:16::16::16::16::16::16:

Back
X