Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hg canımm:16::16::16:bende temeblim bugünn hiç bişi yapasım yokkk:52::52::52::52:
biyerlere kaçmayın hemen dönücem azcık bi işim kaldıı:31::31::31:

ahretligim isini bilem bitirmis az bisey kalmis:4::4::4::4:yaw ben ne is yaptim ne kahvalti yaptim zaten simdi kahvalti olmaz ögle yemegi yiyecem bi gidisle:27::27::27::27::27:

valla bende kahvaltımı yaptm ortalığı toparladım çamasırlar yıkandı astım bulaşkları makinaya dzcem::))

tünaydın kızlar,akşam misafirim çoktu giremedim ,adette olmadım bu arada ama olacagım sanırım,çok kötüyüm içim çok sıkılıyor bilemedim bir hüzün mutsuzluk var içimde kendimi çok yannız hissediyorum:14:

beklenenim bende seni düsünüyodum bati geldimi diye:31:gelmemis ne güzel iste:46:yaw niye mutsuzsun gerci bu soguk havalarda hepimiz öyleyizz:4:

beklenenim bende seni düsünüyodum bati geldimi diye:31:gelmemis ne güzel iste:46:yaw niye mutsuzsun gerci bu soguk havalarda hepimiz öyleyizz:4:

ablamlar cocouları enıstem arkadasım gelmıstı cok kalabalıktı aksam demın hepsı gıttı kaldım bole honk gıbı ,ınsan alısıyor 1 gun de olsa ,bırazda aılevı sorunlarım var ıcımde daraldı attım kendımı buraya ama adet olacagım sanırım

papom hemmserim hosgeldinnn:46::46::46::46::46::46:
ben yeni kalktim daha bu gün en tembel günümü yasiyomda:9::46::46::46::46::46::46::46:

tünaydın kızlar,akşam misafirim çoktu giremedim ,adette olmadım bu arada ama olacagım sanırım,çok kötüyüm içim çok sıkılıyor bilemedim bir hüzün mutsuzluk var içimde kendimi çok yannız hissediyorum:14:

Hosgeldin canim umutsuz olma yaa , ne zamandi bati gunun?

meraba kızlarrr oo herkes burda ne güzel :6::6:

Merhaba canimm nasilsin??

valla bende kahvaltımı yaptm ortalığı toparladım çamasırlar yıkandı astım bulaşkları makinaya dzcem::))

Oh ne guzel, bende tek kahvalti yaptim ortaligi toparladim otrudum kaldim sen ne guzel camasiri yikadin ve astin ..

az kalmis dayan gurbetim..:46::9:yaw bendede sadece üsengeclik oluyo yoksa icmede sorun yokkk:27::27::27::27::27:

Evet az kaldi kendime inaniyorum , ama 15-20 dk kendime zor geliyorum ictikten sonra ...:44::44::44: nedenki?

aksam herkez kaldı valla yorganlar yataklar havada ucustu:9::9::9::9: onları yolcu ettım bulasıkttı camasırdı derken hıcbır sey kalmadı ,esımde evı cektı supurdu saolsun bır yemegım var yapılacak

Oh ne guzel, bende tek kahvalti yaptim ortaligi toparladim otrudum kaldim sen ne guzel camasiri yikadin ve astin ..

Evet az kaldi kendime inaniyorum , ama 15-20 dk kendime zor geliyorum ictikten sonra ...:44::44::44: nedenki?

hosbulduk canım yok sıkıntım bebekten yana degıl onu dusunmeye bıle fırsat bulamıyorum zaten ,sadce ıcım sıkkın ıste bat gunum dundu

papom hemmserim hosgeldinnn:46::46::46::46::46::46:
ben yeni kalktim daha bu gün en tembel günümü yasiyomda:9::46::46::46::46::46::46::46:

canımm hg..biz gece burdaydık ama sen yoktun :50::50::50:mera etme yalnız değilsin dün işi çok yaptım ya bugun kendime izin verdim:9::9::9:bende 1 saat önce kalktım çok acıkmışım yoksa kalkmazdım:1::1::1:kahvaltı ettim attım mutfaga duruyo :52::52:aman benim rahatlığımdan onmeli mi:16::16::16::16::16:

ablamlar cocouları enıstem arkadasım gelmıstı cok kalabalıktı aksam demın hepsı gıttı kaldım bole honk gıbı ,ınsan alısıyor 1 gun de olsa ,bırazda aılevı sorunlarım var ıcımde daraldı attım kendımı buraya ama adet olacagım sanırım

anladim canim benimmm:6:inslalah rabbim sanada melegi gönderecek senin evindede cocuk sesi olur :46:beklenenim inslalah önemli degildir ailevi sorunun cünkü hepimizin evinde oluyo öyle huzursuzluklar:6:yaw regl olacam deme valla adet belirtisiyle hamilelik belirtileri ayni nerdeyse hic belli olmaz..:31:

iyiiym kuşum sen naptın??geç mi çıktın akşam:16::16:

kiz kizma icecem dedinde icmemi dedik:1::1::1::1::1::1:sende ic hepimiz soganli olduk zaten :46::46::46::46::46:

canımm hani bu ay dr gideyim de ondan sonra diyorum ama..sizde içerken ne bilimm şevke geldim..benım adetlerim hep düzenlidir de onla mı alakalı acep??yoksa kolaylaştırıyor mu gebe kalmayı..folik asıt alıyom ben hiç faydası yokk bee:50::50:

canımm hg..biz gece burdaydık ama sen yoktun :50::50::50:mera etme yalnız değilsin dün işi çok yaptım ya bugun kendime izin verdim:9::9::9:bende 1 saat önce kalktım çok acıkmışım yoksa kalkmazdım:1::1::1:kahvaltı ettim attım mutfaga duruyo :52::52:aman benim rahatlığımdan onmeli mi:16::16::16::16::16:

yaw gece sogan suyumu icim diye ciktim ya onu ictikten sonra tv de biisey gördüm bakarken dalmisim gelemedim:27:yaw senle birbirimize cok benziyoz tembellikte:1::1::1::1::1:daha ben biseyde yemedim benim herifte yemedi tabi ben hazirlamayinca :52::52::52::52::52::52::52:doru benimde rahatligim önemli:9::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:bu sözü tuttum....:27::27::27::27::27:

Back
X