- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #30.401
hg canımmbende temeblim bugünn hiç bişi yapasım yokkk
biyerlere kaçmayın hemen dönücem azcık bi işim kaldıı![]()
ahretligim isini bilem bitirmis az bisey kalmis

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hg canımmbende temeblim bugünn hiç bişi yapasım yokkk
biyerlere kaçmayın hemen dönücem azcık bi işim kaldıı![]()
he simdi icecem![]()
tünaydın kızlar,akşam misafirim çoktu giremedim ,adette olmadım bu arada ama olacagım sanırım,çok kötüyüm içim çok sıkılıyor bilemedim bir hüzün mutsuzluk var içimde kendimi çok yannız hissediyorum![]()
Oh ... Benim geriye 13 bucuk gunum kaldi yani, 27 kere daha icecem . resmen sayiyorum kac gun daha icecem diye .![]()
beklenenim bende seni düsünüyodum bati geldimi diyegelmemis ne güzel iste
yaw niye mutsuzsun gerci bu soguk havalarda hepimiz öyleyizz
![]()
valla bende kahvaltımı yaptm ortalığı toparladım çamasırlar yıkandı astım bulaşkları makinaya dzcem::))
Oh ... Benim geriye 13 bucuk gunum kaldi yani, 27 kere daha icecem . resmen sayiyorum kac gun daha icecem diye .![]()
ya bu soğa suyunu neye göre içiyoruz??bende mi içsrem acaba yaa ??herkes içiyo ben geri kalırmıyım![]()
tünaydın kızlar,akşam misafirim çoktu giremedim ,adette olmadım bu arada ama olacagım sanırım,çok kötüyüm içim çok sıkılıyor bilemedim bir hüzün mutsuzluk var içimde kendimi çok yannız hissediyorum![]()
meraba kızlarrr oo herkes burda ne güzel![]()
valla bende kahvaltımı yaptm ortalığı toparladım çamasırlar yıkandı astım bulaşkları makinaya dzcem::))
az kalmis dayan gurbetim..yaw bendede sadece üsengeclik oluyo yoksa icmede sorun yokkk
![]()
Hosgeldin canim umutsuz olma yaa , ne zamandi bati gunun?
Merhaba canimm nasilsin??
Oh ne guzel, bende tek kahvalti yaptim ortaligi toparladim otrudum kaldim sen ne guzel camasiri yikadin ve astin ..
Evet az kaldi kendime inaniyorum , ama 15-20 dk kendime zor geliyorum ictikten sonra ...:44::44::44: nedenki?
papom hemmserim hosgeldinnn
ben yeni kalktim daha bu gün en tembel günümü yasiyomda![]()
ablamlar cocouları enıstem arkadasım gelmıstı cok kalabalıktı aksam demın hepsı gıttı kaldım bole honk gıbı ,ınsan alısıyor 1 gun de olsa ,bırazda aılevı sorunlarım var ıcımde daraldı attım kendımı buraya ama adet olacagım sanırım
Hosgeldin canim umutsuz olma yaa , ne zamandi bati gunun?
Merhaba canimm nasilsin??
Oh ne guzel, bende tek kahvalti yaptim ortaligi toparladim otrudum kaldim sen ne guzel camasiri yikadin ve astin ..
Evet az kaldi kendime inaniyorum , ama 15-20 dk kendime zor geliyorum ictikten sonra ...:44::44::44: nedenki?
hosbulduk canım yok sıkıntım bebekten yana degıl onu dusunmeye bıle fırsat bulamıyorum zaten ,sadce ıcım sıkkın ıste bat gunum dundu
kiz kizma icecem dedinde icmemi dediksende ic hepimiz soganli olduk zaten
![]()
canımm hg..biz gece burdaydık ama sen yoktunmera etme yalnız değilsin dün işi çok yaptım ya bugun kendime izin verdim
bende 1 saat önce kalktım çok acıkmışım yoksa kalkmazdım
kahvaltı ettim attım mutfaga duruyo
aman benim rahatlığımdan onmeli mi
![]()