- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.501
masalalhhayalotum cok iyiy hergün geliyo bugün annesi gil gelecekte belki bugün gelmez scorpionsum hamile kalmisti ama malesef gelisemiyo kimyasal yada dis gebelikten süpheleniliyo
gezecemde deil balımm
hiçç çıkasım yokk ama çocuklar durmuyoo
gittim yerdede eve tıkılacam
bak nasida seviniyoankarada olsaydim seni rahat birakmazdim
inşallah öle bişey olmaz da sağlıklı olur bebiş.insanın ailesiyle aynı memlekette olması ne güzel ben o duyguyu hiç yasayamicam
bitanem kankimm valla ikinci haftası anama kaçcamm kardeşlerim felan toplancaz bi hafta ordayımmkankimmm selencelkimyaw bu okullar kapaninca napacan :26:
kızlar bende artık kaçarr ..akşam yıne gelirim ama kendinize çoookk yi bakınn hepinizdeee..
bitanem kankimm valla ikinci haftası anama kaçcamm kardeşlerim felan toplancaz bi hafta ordayımm
kaynatcazzz bakalımmöptüm canım çıkmam lazımm aklımda burdaa
hosca kal papom..bak bizi unutma her zaman gell
insalalh asetonum ama dr öyle demis simdide lekelenmesi baslamisyaw sende kocaman bi aile oluyon üzülme
akşam yemegine ufaktan baslayayım sonra yine gelirim. öptüm
evet kısmetse mayısın 24 ü gibi doğum tarihi..çekirdek aile olacağızadınıda görkem koydu babası
evet kısmetse mayısın 24 ü gibi doğum tarihi..çekirdek aile olacağızadınıda görkem koydu babası
gelsin korkma scorpionsum inslalah kanla kendiliginden kaybolup gidecek regl gibi öyle parca ne görmezsin daha cok kücük cünkü
selam kızlar yine geldiim naparsınız bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?