- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.461
offf yine mi?salak gibi geçmişi okusaydım sormazdım kusuruma bakma canım..ama rabbimden ümit kesme elbet kucağına alacan teyzoşumu..bu arada 1 aydır giremedim lojmana tasındık interneti yeni bağladık felan derkene bugüne nasipmiş ama hep aklımdaydınız
kiz yerim seni valla senle biz ayniyizyaw ayni bende öyle diyorum valla benide annem erkenden ariyodu bazen hastayim diyorum bazen uyuyamadim da diyorum bazen telide duymuyoru mannem kizim nerdeydin aradimda diyo anne disari cikmistim diyom ooff nereye kadar oyalayacam bilmiyom
haydi kızlar toplanıyoruzz hep birlik olup kadının sacını başını yolalımm nasıl olurda bakarr edepsizz
evet canımm yakasından hiç düşmedimm inş bakalım 10 gun kaldı ama meraktan çatlıycam
tamam balımmm 30 ocaktan sonra anlat bana olursaminş kuzum
iyi yapmışsın kızzzati akıllı bişi olsa bakmaz
napim anam kaderim böleymişş ama iyidir kocişimm valla tadını çıkarın siz ne güzelmişş bizimde olur elbet
benim anamin haberi bilem yok anne 8 de ayaktayim diyorum
canım benim boyum 1.65 kilom da 56. evelndiğim de 51 kiloydummm..ıyyy ne gıcıktımm belim falan koapacaktı şimdii karıya benzedimm..kocam daha da al dıyoo ama yeter.hiç evli gibi durmuyordum şimdi popom falan buyudu iyi oldu yanıı
uyu canım bu günlerin tadını çıkar benimde görümcelerim öğlene kadar uyurlardı ben baka kalırdım onlara ben hiç uyumamıştım o sate kadar kv oturdugum için erkenden ayaktaydım hazıroldaayy napıyım yaa anam sabahın korunde arıyo,,bazen sesimi yumuşatıyorum uyudugumu anlamsın diyeesonra buyuk ablamm hala uyuyomusun evet uyuyroum napacaksınız yaa..oyle demıyorumda evet gece uyuyamadım da :26::26::26:ezik ezik cvp veriyom yanıı
ayy aynen yaa hem yazıyorum hem gülüyorum sanane bizm bu analardan çektiğimiz..bazen diyom anamada ablaa da yaa bende buyudum,evlendim kendı evımdeyım dıyom ..olmazz diyolarr ablam hep kocasına neler yaptıgını anlatır..tatlı yaptım sen hiç yapıyor msun?;benim kocam sevmez..değişik yemek yapıyor msun??benim kocam değişik yemek de sevmezz
canım ben bi tüp bebek merkezinde yaptırdım bunları:126:melekim sadece bunlara mi bakildi:44::44::44::44::44::44::44:eger hepsine bakildiysa sadece su an mhrf677 C heterezigot olarak cikmis buda cok hafif bi pihtilasma benimkinden cok hafif.genellikle 0,4 ml lik bi heparin ignesi ve aspirinle hallonulurama lütfen pgt den önce bi yerde daha yaptir derim bi yere bagli kalma igneye gerek yok derlerse sakin inanma öyle diyolar herkes düsük yapiyo
akıllı kız bak anasından saklıyo
bende evlendigimde 60 kiloydum boyum 1.68 ama kızdan sonra 63 oldum oğlandan sonrada 72 oldumm bi ara vermiştim 65e ind,m şimdi gene 71 72 ym veremiyorum kaldı
uyu canım bu günlerin tadını çıkar benimde görümcelerim öğlene kadar uyurlardı ben baka kalırdım onlara ben hiç uyumamıştım o sate kadar kv oturdugum için erkenden ayaktaydım hazıroldaama şimdi istedgim saatte kalkıyorumm
canım ben bi tüp bebek merkezinde yaptırdım bunları:126:
ve sonuç çıkınca iğne olacaksın demişlerdi ama ne kadar sürew bilmiyorum:94:
:94:
ahretligim toplu alinti yapma kalpcigin hic cogalmaz
akıllı kız bak anasından saklıyo
bende evlendigimde 60 kiloydum boyum 1.68 ama kızdan sonra 63 oldum oğlandan sonrada 72 oldumm bi ara vermiştim 65e ind,m şimdi gene 71 72 ym veremiyorum kaldı
uyu canım bu günlerin tadını çıkar benimde görümcelerim öğlene kadar uyurlardı ben baka kalırdım onlara ben hiç uyumamıştım o sate kadar kv oturdugum için erkenden ayaktaydım hazıroldaama şimdi istedgim saatte kalkıyorumm
yerim seni senle nerdeyse ayniymisiz ahretligimmasalah senin boyunca cocuklarin var kilo alman normal biz simdiden böyleyiz sendemi oturdun kaynananla bende 4 ay oturmustum cadiyla
ne kusuru asetonum tabi sorabilirsin gercekten kacilmaz ki zaten tevekkül ettim rabbimin bi bildigi vardir diyorum...bundan sonra hep gel findigimiz bile büyümüs masallah
Ne yapalim canim benim hafta sonu evde zaman gecirmeye calsiiyoruz sen naparsin??
Canim seni umutlandirmak filan istemiyorum da, arkadaslardan duymustum , ustune gorme olabilirmisin birde az geldi filan diyorsun bir test yap veya kanina baktir..? hic aklina geldimi ustune gormek olabilirmisin diye?
esilam niye ne yapacagini sasiriyosun alacan bi test yapacan böyle durup düsünmekle olmazzzzzz
niye veriyon ki canım eşin seviyorsa..ama hamılelikte zor olabılır..balık etlisin galiba kilolu değildee..benim eşimde 60 ol iyi diyor..eşim de bende çok zayı kadınları nedense sinsi olarak görüyoruz..ya burda zayıf arkadşalr var alınmasın ama eskiden bende oleydım de gerçi.bizim çevredeki çookk zayıf karılar 45 -50 arası hepsii cinn..ama şişman kadınlar sevimli oluyolar,daha sıcak yüzlerid e çok güzel nedensee
tamam canım sence çok kötü değil deme yani sonuçlarcanım ben bi tüp bebek merkezinde yaptırdım bunları:126:
ve sonuç çıkınca iğne olacaksın demişlerdi ama ne kadar sürew bilmiyorum:94:
:94:
size yetişmek için anacım napimm ben yazana kadar bi sayfa atlamışsınız tamam canım senn dedigini yapcam haylotumu kurtarmıştın bu dertten
ama uykuyu çok seviyorum bende yaa.çalışırken de çok az uyuordum :44::44:rahatlığa alışıyoruz ya ondan..bebişlerimiz olana kadar uyuyalım
alaalal hamilelik yok o zaman ama niye azaldiki anlayamadim esilamm......cnm benim test yaptım ama negatif çıktı.offf anlamadım ne oldu.
tamam canım sence çok kötü değil deme yani sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?