Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ne kusuru asetonum tabi sorabilirsin gercekten kacilmaz ki zaten tevekkül ettim rabbimin bi bildigi vardir diyorum...bundan sonra hep gel findigimiz bile büyümüs masallah

ayy aynen yaa hem yazıyorum hem gülüyorum sana ne bizm bu analardan çektiğimiz..bazen diyom anamada ablaa da yaa bende buyudum,evlendim kendı evımdeyım dıyom ..olmazz diyolarr ablam hep kocasına neler yaptıgını anlatır..tatlı yaptım sen hiç yapıyor msun?;benim kocam sevmez..değişik yemek yapıyor msun??benim kocam değişik yemek de sevmezz

ahretligim toplu alinti yapma kalpcigin hic cogalmaz

benim anamin haberi bilem yok anne 8 de ayaktayim diyorum
akıllı kız bak anasından saklıyo
bende evlendigimde 60 kiloydum boyum 1.68ama kızdan sonra 63 oldum oğlandan sonrada 72 oldummbi ara vermiştim 65e ind,m şimdi gene 71 72 ymveremiyorum kaldı
uyu canım bu günlerin tadını çıkar benimde görümcelerim öğlene kadar uyurlardı ben baka kalırdım onlara ben hiç uyumamıştım o sate kadar kv oturdugum için erkenden ayaktaydım hazıroldaama şimdi istedgim saatte kalkıyorumm

allah senin iyilgini versin emiidemek kocan degisik yemekte sevmez..

canım ben bi tüp bebek merkezinde yaptırdım bunları:126:
ve sonuç çıkınca iğne olacaksın demişlerdi ama ne kadar sürew bilmiyorum:94:
:94:

yerim seni senle nerdeyse ayniymisiz ahretligimmasalah senin boyunca cocuklarin varkilo alman normal biz simdiden böyleyizsendemi oturdun kaynananla bende 4 ay oturmustum cadiyla

ama uykuyu çok seviyorum bende yaa.çalışırken de çok az uyuordum :44::44:rahatlığa alışıyoruz ya ondan..bebişlerimiz olana kadar uyuyalım

yerim seni senle nerdeyse ayniymisiz ahretligimmasalah senin boyunca cocuklarin varkilo alman normal biz simdiden böyleyizsendemi oturdun kaynananla bende 4 ay oturmustum cadiyla
evet balım aynıyızz
sorma gülümm eşim tek erkek zor ayırdılar benii
6 sene oturdummahhhh ahhhh
çok şükürki 6 senedirde kendi evimdeyimm
ama aynı apartmandayız

ne kusuru asetonum tabi sorabilirsin gercekten kacilmaz ki zaten tevekkül ettim rabbimin bi bildigi vardir diyorum...bundan sonra hep gel findigimiz bile büyümüs masallah

sorma teyzesi artık hareketlerinide hissediyorum..gelirim sık sık.hayalotum nasıl görüşüyonuz mu

cnm aklıma geldi.çünkü bizim ilk çalışmadan hesaplıyorum.daha 14 gün olmuş .acaba üstünemi gördüm falan dedim.test yaptım bu sabah ama negatif çıktı.ne yapcamı şaşırdım yani :26::26::26:

zayiflar sinsimi oluyo gercektenyaw senden ögrenecegim cok sey varrrdoru balik etindeyimesim ilk evlendigimizde zayiflari seviyodu sonra ben kilo aldikca balik etliyi seviyo..bi iki kilo versem yaw yüzün inmis iyice diyosüzüldün dikkat et zayiflama diyo

Son düzenleme:
size yetişmek için anacım napimmben yazana kadar bi sayfa atlamışsınıztamam canım senn dedigini yapcam haylotumu kurtarmıştın bu dertten

ay bende çok yavaşım 3 kişiden fazlasıyla konuşamıyomkal yazı yadıkça mı çoğalıyorr???bi suru alıntı yapıyorsunuz yaa ben onu da yapamıyorum neyseee çok da önemli değil

ama uykuyu çok seviyorum bende yaa.çalışırken de çok az uyuordum :44::44:rahatlığa alışıyoruz ya ondan..bebişlerimiz olana kadar uyuyalım
evet canım uyu sonra çok ararsın o uyudun günleri
boşver annecinede çaktırmayasagım gibi yap duymadım de dışardaydım dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…