Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

H
Herkese bereketli bir ay diliyorum ben eylulcuydum bugun adet oldum umutlar sondu ekim ayi icin kararsizim bakalim deneyecekmiyiz
Ogretmenim okul basladginda 2 aylik olacak oluyor tabii olursa kucuk oldugu icin kararsizim seneyemi biraksak daha erkenemi calissak tutturmaya :)) rabbim herkesin gonlune gore versin

Merhaba canım, öncelikle Allah gönlüne göre versin inş... Meslektaşmışız :))) Canım bence beklemeyin derim ben biz geçen nisanda adet olduktan sonra başladık çalışmalara:17: Senin bahsettiğin gibi doğum iznini katmıştık hesaba ama kısmet olmadı.. İstediğimiz zamanda olamayabiliyo, kısmet sonuçta.. Başlarda ben de takıyodum, şu zamanda doğarsa olmaz bu zamanda doğarsa okul açıldığında çok küçük olur falan diyee... Ama şuan umrumda değil, hiç bir sebep yok ama bebişime kavuşamama korkusu oluyor zaman zaman... O yüzden bence bırak zamana ve hayırlısını iste.. Umarım Rabbim hayırlı zamanda nasip eder :16:

oturarak olmaz bu isler, bida yap , ilkinde çıkmayabiliyomuş .. e senin epey bi geçmis ama ona bakarsan :49:

bunda var bisi. şu :49: smileyi daha önce hiç koyladıydım, sana kısmetmiss looricik .. var bunda bisi :52:

Son düzenleme:
Kizlar oglenden beri buradaydim gelmediniz kirildim :19: simdi cikiyorum yarin Allah nasip ederse gorusuruz opuyorum hepinizi :54::54:

Kizlar oglenden beri buradaydim gelmediniz kirildim :19: simdi cikiyorum yarin Allah nasip ederse gorusuruz opuyorum hepinizi :54::54:

loori seni protesto icin girmiyoruz.....:4::4::4::4::4::4:

bu test yapilacak:51::51::51:

kacacak yerin yok:27::27::27:

bi sen kaldin ne oldugunu bilmedigimiz...:ssz::ssz::ssz::ssz:

bizi meraktan catlatacanmi?:27:

alti üstü bikac liralik (yani 3,29 euro) bi test alacan:4:

yarin bi is bitecek:ssz:

yapmassan ben kendi adima konusayim foruma girmeyecem:10:

uzaktan takip edecem...alla alla:53::53::53:

kusura bakma saliya kadar bekleyemeyiz:31:

bu kadar kisiyi meraklandirmaya hakkin yok...:50:

bu test ya yapilacak ya yapilacak....:52::52::52:

simdilik bu kadar........ ama devamida gelebilir....:9::9::9::9::9:

merhabaa ARKADASLASLAR DUN BEBEGIMIZIN KALP ATISLARINI DINLEDIK COK GUZELTI PIT PIT SESLERI O KADAR GUZELDIKI ALLAH HERKESE NASIP ETSIN BU MUTLULUIK HIC BIR SEYE DEGISILMEZZZZZZZZ

Back
X