Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

:)) ayni anda yazdik iste:)) eee napionuz

evt evt öle olmus cnm.. napalım, yeni girdim bnde, bi iki saat öncesinde vardım yine.. diğerlerini ise arada bi gördüm .. gelmislerdir die bi bakim dedim , ki sana denk geldim ... öle iste.. :16:
ee sen napıysun cnm nasıl gidiyore :52:

selam kızlar ben geldim:10::10:
umudum hemen bir kan testi ver artık :51:
loorim sende bizi meraktan çatlattın be güzelim :9:
sümeyyem nasılsın?:54:
aybishim canım benim kocana baskı yapmadan duygusal bir konuşma yap ikinizde birbirinize isteklerinizi öyleyin kırılmadan konuşmayı dene canım:38:romantik ol:34:
yasakhayalim,medd cezirim,loorim sizi bugün hiç göremedim özledim gelin artık:16:
roseciği hiç göreiyorum zaten:50:
bu arada gümüşüm ben senin melek kocanın lafını etmiştim bi ara:52::52:bence oku sen geçmişi:9::9:
daha kimler vardı ya:44:
işte topluca hayalotunuz sizi çok özledi artık gelin :54:
8scorpionsum ve aweke:54:
:9::9::9:

loori seni protesto icin girmiyoruz.....:4::4::4::4::4::4:

bu test yapilacak:51::51::51:

kacacak yerin yok:27::27::27:

bi sen kaldin ne oldugunu bilmedigimiz...:ssz::ssz::ssz::ssz:

bizi meraktan catlatacanmi?:27:

alti üstü bikac liralik (yani 3,29 euro) bi test alacan:4:

yarin bi is bitecek:ssz:

yapmassan ben kendi adima konusayim foruma girmeyecem:10:

uzaktan takip edecem...alla alla:53::53::53:

kusura bakma saliya kadar bekleyemeyiz:31:

bu kadar kisiyi meraklandirmaya hakkin yok...:50:

bu test ya yapilacak ya yapilacak....:52::52::52:

simdilik bu kadar........ ama devamida gelebilir....:9::9::9::9::9:
hay ağzına sağlık tatlım yaa..ayy bi test yapmadı.biz çatladık onun yerineeeee:6::6::6:

evt evt öle olmus cnm.. napalım, yeni girdim bnde, bi iki saat öncesinde vardım yine.. diğerlerini ise arada bi gördüm .. gelmislerdir die bi bakim dedim , ki sana denk geldim ... öle iste.. :16:
ee sen napıysun cnm nasıl gidiyore :52:

Aynı beaa bildiginz gibi adet olmadim canm skiliyo:27:

selam kızlar ben geldim:10::10:
umudum hemen bir kan testi ver artık :51:
loorim sende bizi meraktan çatlattın be güzelim :9:
sümeyyem nasılsın?:54:
aybishim canım benim kocana baskı yapmadan duygusal bir konuşma yap ikinizde birbirinize isteklerinizi öyleyin kırılmadan konuşmayı dene canım:38:romantik ol:34:
yasakhayalim,medd cezirim,loorim sizi bugün hiç göremedim özledim gelin artık:16:
roseciği hiç göreiyorum zaten:50:
bu arada gümüşüm ben senin melek kocanın lafını etmiştim bi ara:52::52:bence oku sen geçmişi:9::9:
daha kimler vardı ya:44:
işte topluca hayalotunuz sizi çok özledi artık gelin :54:
8scorpionsum ve aweke:54:
:9::9::9:

ben geldim tatlımmmm:3::3:
annecigimde yemekteydikk:21:

hayalotum hsgeldin canım benim :16:

yaa dün çok kötü oldum ya, bu sabah hastanaye gittik, doktor hiç bizim olmasını istedğimiz konuya değinmedi.. sadece test yapalım dedi, idrar ve kan için .. ama çıkan sonuçlar sadece enfeksiyonal durumları içeriyomuş, kan daki BHCG değeri yok tahlil listesinde, :50: ama yinede aklım takıldı benim yarın sabah aç karrnına gebelik testi yapsam mi ki ne dersin cnm :26:
bired geçmişi okdun mu bilmiyorum ama, geçen haftaki bayah doktora gidicem sabahtan, bu tahlil kağıtlarım, hani siz bana böle böle demistiniz , hesabım büyük yani :51::52:

hay ağzına sağlık tatlım yaa..ayy bi test yapmadı.biz çatladık onun yerineeeee:6::6::6:

kız yok 4. ve 5. günde yapmıs öle diyodu nefatif çıkmıs smdi bida yapmaya hem cesareti yokmus, hemde dr salı gününe randevu vermis.. o da napcanı bilmiyo gibiydi :26:

kızlar.. benden duymus olmayın. bir "çalısmadalar bunlar" lafı gezinip duruyor kk da, loorim le lafını ediyoduk ki, laf buraya geldi olmayanlar için.. yasakhayal de bgünden beri bir girdi bir çıkdı, acaba diyoruz çalısma + yasakhayal = nolcek bakim .. insallah görmez bunu :52::52:

hayalotum hsgeldin canım benim :16:

yaa dün çok kötü oldum ya, bu sabah hastanaye gittik, doktor hiç bizim olmasını istedğimiz konuya değinmedi.. sadece test yapalım dedi, idrar ve kan için .. ama çıkan sonuçlar sadece enfeksiyonal durumları içeriyomuş, kan daki BHCG değeri yok tahlil listesinde, :50: ama yinede aklım takıldı benim yarın sabah aç karrnına gebelik testi yapsam mi ki ne dersin cnm :26:
bired geçmişi okdun mu bilmiyorum ama, geçen haftaki bayah doktora gidicem sabahtan, bu tahlil kağıtlarım, hani siz bana böle böle demistiniz , hesabım büyük yani :51::52:

okudum canım benim.hcg değeri yoksa yarın sabah yaptır artık bence geçmişi okudum evet:34:hem yaptırdığında elindede olur sonuç hesabı verirsin umarım hamilesindir:16:geçen haftalarda bende yaşadım kesin hamilesin dedi okadar bekledim hiçbişi yok.normalde altta kalmam ama yokmuş diyince elim ayağım boşaldı hiç bişey diyemedim kendimi hemen buraya attım :50:kızlar hatırlar.sen düşünmemeye bak canım ama yaptır zaman geçtikçe umutlar çoğalıyo insanın içinde.busefer biliyosun biz aslında kendimizin sayesinde olamıyoruz:50:

kızlar.. benden duymus olmayın. bir "çalısmadalar bunlar" lafı gezinip duruyor kk da, loorim le lafını ediyoduk ki, laf buraya geldi olmayanlar için.. yasakhayal de bgünden beri bir girdi bir çıkdı, acaba diyoruz çalısma + yasakhayal = nolcek bakim .. insallah görmez bunu :52::52:

Görmemesi icin hic bir engel yok:)))))))))

Tamam kizlar yogun istek uzerine yarin test yapicam umut bu test ac tok farktami ediyo Allah askina off offf :18::18::18::18:
Bana cOoOOoOoOooOoooOoOoOoooOoOoOoOOoOoOoOoOoOk dua edin nolurr :14:

Back
X