• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Cikiyorumusun :50::50::50::50: kolay gelsin canim sana , oh doktureceksin yani börek cörek filan

:52::52::52: :3::3::3::3: Evet baya baya ilerleme var .. :52::52: Yok canim calismiyorumda ama ise basliyacam selecelk le dun onu konusurduk, dün is yerime gittim , patronum bana saatleri kendim ayarliyacagimi soyluyor ama ya aksam veya gece vardiyesi calismam gerekiyormus yani bir hafta full pazartesiden pazar kadar saat 22 den -07 kadar bir haftada evde yatacam . anlata bilmisimdir insallah birde istedigim bolum acil bölumu ... :52::52::52::52: ama su aralar evdeyimm birde kalabalik oldumu takip etmekte zorlaniyorum :52::52::52: ama ise yakinda basliyacam buyuk ihtimalle subatin basinda filan .. ohhh insallah yazdiklarimdan anlamisindir ..

Merhaba canimmmmm Oh cikar tatilin keyfini nasilsin?:16::16::16:

anladim gurbetimm:46::46::46::46::46:gece vardiyasi iyi olur..gelir sabah yatarsin sonra aksam yemegini yersin gidersin ise:27::27::52::52::52:..esimde cok sever gece vardiyasini aam simdi hep sabahciii:46::46::46:

esim bu hafta gececiydi. sabah erken kalkmayim diye gec saate kadar film izledim ama, bir kere uyaninda geri yatamadim. haftaya ögleden sonraci 9 dan önce kalkmam artik:))

eh işte iiyiler gibi görümcemle küsüşmüştk düğünde barıştık yani kaynvaldemde bi öyle bi böyle gel git akıllı

aha böyle bi soru geliyosa miamore seviyo demekk..:27::27::27:ahhhh bi anlatsam sayfalar yetmez bana yaptiklarinii:4::4::4::4::4:

hahahaha. valla ben daha yeniyim. mayis ta bir yil olcak. kayinvalidem alt katimda oturuyor. simdilik bir sorun yok! ben tatile gidersem geldigimde evim tertemiz bulurum, kayinvalidem bir gün önce temizler vazolara cicek yerlestirir. camasir yikasam makinede unutsam yada disari ciksam, geldigimde kurutmaya atmis, cikarmis, ütülemis bulurum:))) daha ne diyim anlatmakla bitmez hahahahahha

anladim gurbetimm:46::46::46::46::46:gece vardiyasi iyi olur..gelir sabah yatarsin sonra aksam yemegini yersin gidersin ise:27::27::52::52::52:..esimde cok sever gece vardiyasini aam simdi hep sabahciii:46::46::46:

Haa iyi anladiysan canim:16::16::16: bende anlatma sorunlugu var .. :32::32::32: Bende oyle dusunuyorum ama bakalim, hayirlisi ... Haa bu arada sogan suyumu ictim kahvalti yapacam 10-15 dk gecmesini bekliyorum , canim dun uyumus kalmisim ama sogan suyunu ilk defa unuttum br kerelkden birsey olur mu? veya unutmadim dedigim gibi uyudum kaldim?

hahahaha. valla ben daha yeniyim. mayis ta bir yil olcak. kayinvalidem alt katimda oturuyor. simdilik bir sorun yok! ben tatile gidersem geldigimde evim tertemiz bulurum, kayinvalidem bir gün önce temizler vazolara cicek yerlestirir. camasir yikasam makinede unutsam yada disari ciksam, geldigimde kurutmaya atmis, cikarmis, ütülemis bulurum:))) daha ne diyim anlatmakla bitmez hahahahahha

vallahamii:53::53::53:miamoremmm kiz sen cennetten gelen bi melek galiba kaynanan:46::46::46:benimki cadi valla tambir..4 ay birlikte yasadik beyaz mutfak dolabi gri olmustu artik iyice beyazlatici ile temizlerdim bembeyaz olmustu....sonra herkese cikar öglene kadar yatiyo hic is yapmiyo dermis...evim ayrildi oglunu kiskanirdi cik o evden ne bekliyon oglumun basini derdi bunun gibi bi anlatsam böyle:53::53::53:bakarsiniz simdikse küsüm...gittigi kadinlat gününde hep benim lafimi edermis kör olmayasicaa:27::27::27::27::27::27::27:

Haa iyi anladiysan canim:16::16::16: bende anlatma sorunlugu var .. :32::32::32: Bende oyle dusunuyorum ama bakalim, hayirlisi ... Haa bu arada sogan suyumu ictim kahvalti yapacam 10-15 dk gecmesini bekliyorum , canim dun uyumus kalmisim ama sogan suyunu ilk defa unuttum br kerelkden birsey olur mu? veya unutmadim dedigim gibi uyudum kaldim?

anladim burdada ayni islerden varya o yüzden anladimmm hayirli olsun yeni isiinn:46::46::46::46:bende yeni ictim bekliyom simdik :52::52::52:

yok bikerecikten bisey olmaz baska zaman unutma ama:51::51:

vallahamii:53::53::53:miamoremmm kiz sen cennetten gelen bi melek galiba kaynanan:46::46::46:benimki cadi valla tambir..4 ay birlikte yasadik beyaz mutfak dolabi gri olmustu artik iyice beyazlatici ile temizlerdim bembeyaz olmustu....sonra herkese cikar öglene kadar yatiyo hic is yapmiyo dermis...evim ayrildi oglunu kiskanirdi cik o evden ne bekliyon oglumun basini derdi bunun gibi bi anlatsam böyle:53::53::53:bakarsiniz simdikse küsüm...gittigi kadinlat gününde hep benim lafimi edermis kör olmayasicaa:27::27::27::27::27::27::27:

Aaaaayy bende çok severim kızlar kayınvalideciğimi annem olsa bu kadar severdim yani.Pamukk gibidir hiçbir kötülük hiçbir art niyet düşünmez,görümcelerimde öylelerdir canlarım benim yaaaa.Çokda özledim ayrıca İzmirde yaşıyor onlar 4 aydır göremedim onları

ayyy üzüldüm simdi... kusura bakma Yasakhayal. valla bilmiyordum. ama dedim ya ben daha yeni evliyim. ayrica benim cok büyük bir avantajim var, esim Alman. dolayisiyla kayinvalidem de alman. görümcem yok! ama bir kayinim ve bir eltim var. Kayinvalidem ve eltim pek görüsmüyorlar, demek ki kayinvalidelik yapmis ona zamaninda:))))

Aaaaayy bende çok severim kızlar kayınvalideciğimi annem olsa bu kadar severdim yani.Pamukk gibidir hiçbir kötülük hiçbir art niyet düşünmez,görümcelerimde öylelerdir canlarım benim yaaaa.Çokda özledim ayrıca İzmirde yaşıyor onlar 4 aydır göremedim onları

gercektenmiii:53::53::53::53::53::53:

simdik gidip balkondan asagi kendimi atacammm:4::4::4::4::4:bende öyle kaynana istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:9::9::9::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:ya aslinda görümcen iyiydir kayinbabamda öyle aam iste bu cadi yüzünden onlarlada mesafeliyizzzzz:4::4::4::4::4::4:

ayyy üzüldüm simdi... kusura bakma Yasakhayal. valla bilmiyordum. ama dedim ya ben daha yeni evliyim. ayrica benim cok büyük bir avantajim var, esim Alman. dolayisiyla kayinvalidem de alman. görümcem yok! ama bir kayinim ve bir eltim var. Kayinvalidem ve eltim pek görüsmüyorlar, demek ki kayinvalidelik yapmis ona zamaninda:))))

yok ne kusuru canim benimm...konusup dertlesiyoz isteee:16::16::16::16::16::16::16:iyiki bi türkle evlenmemisin türk kaynanaöarin coguyla bas edilmezzz:4::4::4::4::4::4::4:dememkki ilk geline alman kaynanada olsa biseyler yapmissss:4::4:

scorpionsum niye yine sabahin köründe kalktin bi hafta sonun vardi yat dinlen istee:4::4::4::4::4:

kahvaltisini bilem yapmis ben soganimi bilem icmedim daha:27::27::27::27::27::27::27::27:yemegi bilem ocaga koymuss:53:çalı faulye bu hangi yemek ki:44::44::44:ondan sonrada dügüne gidecekmis.:53::53::53::53:masallah masallh:nazar::nazar:..yok benim bu tembellikle üsengiclikle bebem ne olmazzzz galibaaa:4::1::1::1::1::1::1:

anacım ben 8:30da kalktım ama eşim 7 de kalkmış 1 saat yürüyüşeçıkmış falan o geldi banyodan çıktı ben anca kalktıımmm..:27::27::27:
çalı fasulye hani ayşe kadının daha iri upuzuunn olanı cnm..zeytinyağlı yapmak için yanii..
evet birazdan hazırlanıcam 2 gibi çıkıcaz çünkü düşün mekanı bize bu istanbul trafiğinde en az3 saat.o yüzden vakitli çıkalım tarfiğiatlatalım da bi yerlerde takılırız..benim kociş trafikten stres oluyo daaaaa:31::31::31:
öptüm canlarım hepiniziii:54::54::54:

gercektenmiii:53::53::53::53::53::53:

simdik gidip balkondan asagi kendimi atacammm:4::4::4::4::4:bende öyle kaynana istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:9::9::9::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:ya aslinda görümcen iyiydir kayinbabamda öyle aam iste bu cadi yüzünden onlarlada mesafeliyizzzzz:4::4::4::4::4::4:

hahahaa atma kendini bir yerden!!! bazi kayinvalideler ogullarini paylasamazlar, kiskancliktan gözleri döner. ama arayi sen bulacaksin. bazen benim kayinvalidem de cok kiskaniyor, cok bariz fark ediyorum. ama hic belli etmiyorum, oglu ile vakit gecirmesi icin caba harciyorum. neyseki kiymatimi biliyor.....

Back
X