- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #32.161
bir insan. bir kadin ve bir gelin olarak cok üzülmüssün. Keske yüreginde sevgi olsaydi. ama yoksa da yok! bu senin sucun degil, ayrica senin sorunun degil. bence ne seni aramasini, ne senin hakkinda dedikodu yapmasini, nede diger akrabalarin senin hakkinda ne düsündügünü önemseme. söylemesi kolay diyebilirsin ama gercek bu! Sen kendi icinde kendi agirliginda bir degersin Yasakhayal. Digerlerinin ne düsündügü yada söyledigi degil, senin yüregin ne diyor insanligin hakkinda bu önemli. Sen böyle gereksiz seyleri takarsan bebeklerini tutamazsin!!!! ilk önce affet, gülümse ve bebegini bekle..... Kayinvaliden hakkinda sakin kimseye bisey söyleme, kayinvaliden ile ayni sevide olursun. Sessiz kal, her zaman ise yarar... Sen, esin ve gelecek olan bebekler önemli...
doru söylüyosun miamorem zaten ben hic lafini bi kere bile ne ailemin yaninda nede arkadaslarimin yaninda etmedimm....ailem bile onun dedikodusuyla ögrendi herseyi..acaba bazen ben susmakla yanlismi yaptim diyorumm...benim korktugumumu saniyo diye düsünmedim degil....cünkü diger gelini rezil etti gezdigi yerde onun gibi yapti ondan hep korkar.....aam iste ben bu dedikodu isini bi beceremiyorum....annem bile lafi agzimdan zorla alir....beni hep bilirler icine atiyo bisey anlatmiyo diye.....annem bunlari duyunca kadin sok olmustu...simdi ise kizim arkandayim diyo....o bana yetiyo....