- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.321
kln ummm insallah oyledirr yaa bunu o kadar cok istiyorumm ki rabbim gondermistir melegimi insallah
hepimiz icin ayni seyleri istiyorummbu ay kimse adet olmaz herkesin bebisi olurr ayy ne guzel olur yaa
Hayirlisi canim ... bu hafta baya cok kisiyiz bekleyen ..
inşallaaaaaaaaaah canımmmmmmm
gelsin kızıcammmmmmmmm benim ufaklığaa anne bu kadar bekletilirmi die
insallah hepimiz cook guzel haberler alirizzz
Insallahhh caninim yaaaaa
alirsak sahane olursa ne biliyim ya yine adet olucam ida biliyorum yani bi tarafim oyle hissediyo
Degistir konuyuuuuu dusunmee dusundukce kirmizilariii cagriyoruz..eeee turkiye gittin mi nerelere gidiyorsun?
Ben geldiiiiiiiim sizede sıcak sıcak çay getirdim:))))BuyruuuunnnEki Görüntüle 624636
bencede canimmistanbula gidiyorumm annemler orada canimm ya sen?
Ben geldiiiiiiiim sizede sıcak sıcak çay getirdim:))))BuyruuuunnnEki Görüntüle 624636
ooohh buna hayir denilir mi yaaa sagolll tatlimmm hosgeldinn canimm
Konya'ya gidiyoruz , ama istanbul ve antalyada yollumuz dusuyor , gezmek icin ..
Hosgeldin canim nasilsin? ohh ne iyi oldu sicak sicak cay sagol canim
Hoşbuldum bitanemmm afiyet bal şeker olsun:)))İyidir işte yemeğimizi yedik goncamı yatırdım geldim:)))
Siz napıyonuz bakiiim ben yokken:)))
benimde her ayki gibi olmadı bu ay da bebek yaa :'( Allah sabır versinnnn çok üzgünüm .... kelimeler bulamıyorummm üzgünlüğüme :'(
Afiyet bal şeker olsun bitanemmm
benimde her ayki gibi olmadı bu ay da bebek yaa :'( Allah sabır versinnnn çok üzgünüm .... kelimeler bulamıyorummm üzgünlüğüme :'(
bizde napalim canimm ayni muhabbet fln
sagolll canim ,, yakin olsakda oturup beraber icsekydik , nasilsin?
üzülme canim insallah en yakin zamanda olur seninde, bak bizde bekliyoruz ama asla umudunu kaybetme biz burda kaybetmiyoruz... ne zamandir bebek isityorsun`?
benim psikolojim acayip bozuluyo gün geçtikçe çok kötü oluyorum her ay kendimi yıpratıyorum artık :'( daha ne desem bu kelimeler az geliyooo 15 ay oldu çevremde kaçtane düşük yapanlar oldu onlar tekrardan hamile kaldılar bende hala bişey yokk çokkk acayip üzülüyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?