Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kln ummm insallah oyledirr yaa bunu o kadar cok istiyorumm ki rabbim gondermistir melegimi insallah

hepimiz icin ayni seyleri istiyorumm bu ay kimse adet olmaz herkesin bebisi olurr ayy ne guzel olur yaa

inşallaaaaaaaaaah canımmmmmmm
gelsin kızıcammmmmmmmm benim ufaklığaa anne bu kadar bekletilirmi die

benimde her ayki gibi olmadı bu ay da bebek yaa :'( Allah sabır versinnnn çok üzgünüm .... kelimeler bulamıyorummm üzgünlüğüme :'(

benimde her ayki gibi olmadı bu ay da bebek yaa :'( Allah sabır versinnnn çok üzgünüm .... kelimeler bulamıyorummm üzgünlüğüme :'(

canim benim ya uzulme lutfennn :26: insallah umutlarini diger aya birak umarim en kisa zamanda gelicek bebisin

Afiyet bal şeker olsun bitanemmm

sagolll canim ,, yakin olsakda oturup beraber icsekydik , nasilsin?

üzülme canim insallah en yakin zamanda olur seninde, bak bizde bekliyoruz ama asla umudunu kaybetme biz burda kaybetmiyoruz... ne zamandir bebek isityorsun`?

benim psikolojim acayip bozuluyo gün geçtikçe çok kötü oluyorum her ay kendimi yıpratıyorum artık :'( daha ne desem bu kelimeler az geliyooo 15 ay oldu çevremde kaçtane düşük yapanlar oldu onlar tekrardan hamile kaldılar bende hala bişey yokk çokkk acayip üzülüyorum,

sagolll canim ,, yakin olsakda oturup beraber icsekydik , nasilsin?

üzülme canim insallah en yakin zamanda olur seninde, bak bizde bekliyoruz ama asla umudunu kaybetme biz burda kaybetmiyoruz... ne zamandir bebek isityorsun`?

Ogünlerde gelir bitanemm elbet yolun Antalyadan geçer birgün

dr gittin mi canimm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…