Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gurbetkizim
hancekim
Balkanicim sen simdilik anne adayi degilsin ama nassin diyim

ilhanazzim

anne adaylari nassiniz

Son düzenleme:

çoooook haklısın canım ya aynen bende senin gibiyim tek farkım test yapmıyorum hislerimle hareket ediyorum,ilk sivilcelerim çıkıyo göğüslerim ağrıyo diyorum bu ay adet olcam ve adet oluyorum,her ay başında bu ay da tutmucak diyorum tutmuyo baştan kaybediyorum sanki yada hislerim etkiliyo,,oluyo bişeyler bende takmamaya çalışıyorum ama olmuyo,bide bende sübyanlıksın falan gibi bişey dediler fallarımda çıkıyo ozamanda olmuyomuş

Çok pardon ama son yazdığını anlamadım???

ben haniii beni baya baya gozden cikarttin

habbite loorim valla senle hemen gelince konusmaya basladik ya konusmadigim kizlari eklemistim isim olarak unuturmuyum seni hicccc

loorim sennde bisey var hamilelikte duygusallik olur haberin olsunn

fallara inanma canim ya ne alaka subyanliksin en ki:26:

Ben iyiyim şükür bitanemm,seni en son market alışverişine giderken bırakmıştım:))Sen nasılsın havalar nasıl oralarda??

hancekim hatirladi marketisaol hancekim doru markete gitttm geldim simdikte yoruldum biraz uykum varda bi bakim kizlar napiyo demistimm

Çok pardon ama son yazdığını anlamadım???

yani rüyalarımda korkutuyolar beni,, nette ararsan ne demek diye daha ayrıntılı bilgi edinmiş olursun canım,
ben görümcemde aynıymış sübyanlık olmuş ilk çocuğunu düşük yapmış,teyzemde aynısı oldu bendede varmış 2 farklı kişi fal bakmıştı ozaman demişlerdi bol bol dua oku diyolardı
okuyorum ben dua ama anlamadımm gittii...

canim ayetel kursiyi oku bol boll Allahin izni ile kimse yanina bile yaklasamaz... fallara flnda inanma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…