- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.361
habbite loorimmmmm bu layla nerde yaw gelmiyo artikkkkdurumlar düzeldimi haberin varmi
bende gitmistim antalya ya balayina kemere
gurbetkizim
hancekim
Balkanicim
ilhanazzim
anne adaylari nassiniz
Hosgeldinnnnn canimmm ,,, nereleri gezdin bakalimm ...gez gez iyi yapmisin ..
Tekrar yolunuz dşerse beklerim herzaman
Canım stres yapmamaya ve çok odaklanmamaya çalış,bugün itibariyle ben bu kararı aldım ne kadar çok istersek o kadar kaçıyor bizden bide bi abla bana çok isteme tüm hormonlarını baskılarsın o zaman hiç olmaz benim bi tanıdığım 15 sene uğraştı dr dr dolaştı artık en sonunda amaaan olmayacak galiba tüp bebek yapalım oda olmazsa evlat edinelim demişler çok değil hemen ertesi ay hamile kalmış kadın,o abla öyle söylemişti.Banada öyle söylemişti fazla kafana takmamaya çalış olmazsada evlat edinirim de derdi ama ben bu aya kadar hep her reglimden önce tahlil yaptım tabiki sonuç hep hüsran oldu,bugün yine yaptım yine hüsran pisikolojim bozulacak artık o derece,gözlerim kıpkırmızı olmuş ve şişmiş eşim işten gelince farketti uzun uzun konuştu benimle her ay olduğu gibi onuda üzüyorum farkındayım..Yani artık kendimce bu kararı aldım fazla düşünmeyecek ve üzülmeyeceğim artık,Allahım hayırlısı ne zamansa o zaman gönder diyorum ..
Senin içinde aynısını söyleyebilirim sadece hiçkimseyi takma kafana o ne der bu ne der diye düşünme o zaman daha stres oluyorsun daha çok düşünüyorsun neden olmuyor diye ki bu seni dahada yıopratır o yüzden herşeyi akışına bırak bitanem....
gurbetkizim
hancekim
Balkanicim sen simdilik anne adayi degilsin ama nassin diyim
ilhanazzim
anne adaylari nassiniz
çoooook haklısın canım ya aynen bende senin gibiyim tek farkım test yapmıyorum hislerimle hareket ediyorum,ilk sivilcelerim çıkıyo göğüslerim ağrıyo diyorum bu ay adet olcam ve adet oluyorum,her ay başında bu ay da tutmucak diyorum tutmuyo baştan kaybediyorum sankiyada hislerim etkiliyo,,oluyo bişeyler bende takmamaya çalışıyorum ama olmuyo,bide bende sübyanlıksın falan gibi bişey dediler fallarımda çıkıyo ozamanda olmuyomuş
ben haniii beni baya baya gozden cikarttin
çoooook haklısın canım ya aynen bende senin gibiyim tek farkım test yapmıyorum hislerimle hareket ediyorum,ilk sivilcelerim çıkıyo göğüslerim ağrıyo diyorum bu ay adet olcam ve adet oluyorum,her ay başında bu ay da tutmucak diyorum tutmuyo baştan kaybediyorum sankiyada hislerim etkiliyo,,oluyo bişeyler bende takmamaya çalışıyorum ama olmuyo,bide bende sübyanlıksın falan gibi bişey dediler fallarımda çıkıyo ozamanda olmuyomuş
Ben iyiyim şükür bitanemm,seni en son market alışverişine giderken bırakmıştım:))Sen nasılsın havalar nasıl oralarda??
habbite loorim valla senle hemen gelince konusmaya basladik ya konusmadigim kizlari eklemistim isim olarak unuturmuyum seni hicccc
loorim sennde bisey var hamilelikte duygusallik olur haberin olsunn
fallara inanma canim ya ne alaka subyanliksin en ki:26:
Çok pardon ama son yazdığını anlamadım???
yani rüyalarımda korkutuyolar beni,, nette ararsan ne demek diye daha ayrıntılı bilgi edinmiş olursun canım,
ben görümcemde aynıymış sübyanlık olmuş ilk çocuğunu düşük yapmış,teyzemde aynısı oldu bendede varmış 2 farklı kişi fal bakmıştı ozaman demişlerdi bol bol dua oku diyolardı
okuyorum ben dua ama anlamadımm gittii...
saol gurbetkizim..yaw alisverise gidim dedim yolda bi arkasa ugradim onda oturdum biraz sonrada alisveris yaptim yoruldum
ates basiyo bana atesss
loorim sübyanliksin ne :44::44::44::44:
sende benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?